SELGES

(N) Nordlæningen's Ragdoll

Vi har ledig kattunge(r).04.03.2024 Jeg er på utkikk etter en forvert til min nye avlsgutt. En event forvert må være klar på at dette er en katt som skal være inne katt så lenge den er fertil, men at det er veldig fint om du bor slik til at han kan få være litt ute i egen kattegård.

04.03.2024 I dag har vi 1 ledig gutt fra WW kullet.

WW kullet er pr i dag 27.02.24 Ledig, det er 2 gutter.

Alle kattungene i UU kullet er Solgt

Kattungen i VV kullet er undel evalurering
Hilde Hagavei

KattungerKjøp av kattunge


* Minst 14 uker gamle Nytt fra Januar 2023


* Registrert hos NRR/Fife


* Avmasket


* Grunnvaksinert


* Chip merket


* Helseskjekket


* Kjøper får også med litt små gaver og litt for til sin nye venn,

Sosiale, trygge og usannsynlig søte kosepuser.


* I noen tilfeller kastrert ved levering / event depositum som tilbake betales når katten er kastrert. (Katter solgt til kos)


Alle kattunger solgt til kos må kastreres/steriliseres innen de fyller 6 mnd. Og tidligst når de er 2,5 kg. Veterinærattest på inngrepet skal sendes pr post eller epost. I tilfeller der katten vil bli boende langt fra oss, blir den mest sannsynlig kastrert før levering. Selvfølgelig kun når den er solgt til kos. 


Dersom avtalen/kontrakten brytes kan katten hentes tilbake av oppdretter, uten noen form for tilbake betaling.

Dersom du ikke syns dette er greit, er det fint om du kjøper katt av noen andre. 


Er du inntressert i å stå på vente liste hos oss, ta kontakt på kontakt skjematen nederst på siden. Fortell litt om deg selv, din familie, erfaring med dyr. Hvordan du har tenkt det i formindelse med ferier osv. Å legg igjen telefon nr.

NB du bør ha tenkt nøye gjennom det å skaffe deg katt, den skal være hos deg i 12 -20år om du er heldig, å ikke bare noen mnd mens den er liten og søt.

Kattungene her fra vokser opp sammen med barn, andre katter og hund, er det sommer er de også trolig med ut på turer både i bobil og med telt. Så de er vant til litt av hvert, noe som er viktig for oss. Vi har selvfølgelig også med våre egne dyr.


Dersom du en dag kjøper katt fra oss sm vokser opp hos forvert, vil jo kattungen vokse opp under andre omstandigheter, å det vil blir gitt informasjon om hvordan katten vokser opp.

Planer


Dersom vi ikke har ledige kattunger pr i dag, så se gjerne våre palner. Vi har som regel planer fremover.

Planer finner du HER

ENGLISH


When the kittens are moving to a new home they are:

* At least 12- 14 weeks old, or more if its   nessesery. 

Export

* Registered in NRR/Fife

* Received medicine for worms

* 2 Basic Vaccinated

* Chip 

* Health Checked

* Rabies if necessary

* Passbord


Social, confident and cute cats

Kontakt

 
 
 
 

Hvem er vi

Hilde

Jeg har hele mitt liv vært veldig glad i dyr. Min første katt fikk jeg da jeg var 2 år. Det var en sort glatthåret gutt. Har vært heldig og hatt mye dyr i min oppvekst og som voksen, Selvfølgelig Katt, men også hund, marsing, kanin, hamster, rotter, mus div fugler også reptiler. 

Jeg er pr i dag hjemme værende, så våre dyr har nesten alltid noen hjemme sammen med seg. Kattene er i hovedsak mitt annsvar. Hunden deler vi på.

Knut

Knut min samboer, har ikke vokst opp med like mye dyr som meg, men han er blitt veldig glade i di vi har nå. Han jobber pr i dag som tømmrer.

Knut er nok litt mer hunde menneske enn kattemenneske, men glad i dem alle.