X-Kull 2017

(N) Nordlæningen's X-Kull

Født: 02 Mars 2017

Mor/Mom: (N) Miragg's Princess Lily RAG c

Far/Dad: (N) Nordlæningen's Thunderbird RAG b04


PedigreeNavn / Name

Farge/ Color/ Veit/Vekt

Født /Born/Time

Kjønn / Sex


(N) Nordlæningen's X-Man    Grønn

RAG c 04 og 98g

16.38

Gutt

SOLGT Janne-Sofie Johansen Bodø (Kastrert)

(N) Nordlæningen's Xena        Rød

RAG b 04 og 70g

17.03

Jente

SOLGT  Janne-Sofie J. Bodø (Kastrert)

(N) Nordlæningen's Xim     Blå

RAG c 04  og 89g

17.14

Gutt

SOLGT Kamilla Johansen Bodø (Kastrert)

(N) Nordlæningen's X-ray     Sort

RAG c og 91g

17.53

Gutt

SOLGT Espen Kirkvik VANNVÅG (Kastrert)

(N) Nordlæningen's Xotica    Orange

RAG b og 76g

18.22

Jente

SOLGT til Nina Strandheim Bodø (Kastrert)

01.03.2017 I natt og i dag har Lily vært litt urolig, så nå er lever vi i spenning. Kattungenen kommer nok i løpet av 1 døyn.

Navn forslag. Xaida, Xena, Xlion, Xim, Xer

Har pr i dag ganske mange som håper å få kattunge fra dette kullert, hvor den ene familien skal ha 2 kattunger. Å jeg selv skal beholde en jente dersom det blir en sjokolade eller brun jente med blaze. Så noen må nok vente til neste kull, da jeg er redd det kun blir 4 stk i dette kullet.

Antatt termin ble rett i dag 2 Mars kom kattungene, første mann så verden kl 16.38. Det ble 5 stykker, så nå er det bare å vente å se hvordan farge det blirpå dem. Jeg håper jo veldig at der blir en jente ti lmeg selv. Skal beholde en jente, dersom en av jenten får Blaze.


03.03.2017 Har nå satt navn på alle, men det er ikke 100% sikkert, kommer noen på noe bedre, ta jeg i mot forslag med stor takk.


I dag 16.03.2017 Har jeg tatt nye bilder av kattungene, å de ligger i albumet som du finner link til under her.


23.03.17 Da er det avgjort hvor guttene skal, jentene vil det ta tid før det blir avgjort, da jeg ikke helt har bestemt om jeg skal beholde en av dem selv.


17.04.17 Nå er påsken over,å vi har hatt noen dager i campingvogna, vi har bodde i den mens vi holder på med vedlikehold av huset på Tverlandet. Vi flytter dit igjen i Juli. Kattungen har koset seg, men tror nok de gleder seg til valpene flytter, slik at de får være i hele vogna:)


16.10.17 I dag fikk jeg masse fine bilder av Xena og X-man, har også i løpet av disse mnd fårr bilder av di andre. Å jeg skal nå gå gjennom de jeg har fått å få lagt ut bilder av de herlige gullene.


11.03.23 I dag var jeg og besøkte Kamilla, eier av Xim/Bob, Mayki og Luna. Alltid så kosleig å være på besøk der, å gøy å se disse pusene når de er blitt store.


(N) Nordlæningen's X-Man og (N) Nordlæningen's Xena

X-Man og Xena er så heldig at de får flytte sammen til Johanne-Sofie og hennes Mann.

De var på besøk i da 1 April, å jeg tror de ble ganske så betatt :)


X-Man er den største i kulle, Xena og Eotica er omtrent like store.

03.04.17 X-Man er den eneste som har begynnt å spise. De andre syns pupp er best, så han vokser ganske

godt fra de andre, går i rått kvernet kjøtt av Kylling, rype,litt lam. Så blander jeg også inn litt melke erstatning. Der andre kommer nok snart etter.


X-man og Xena er kommet til sine nye slaver. Har fått flere bilder, som kommer inn på siden etter hvert. To gull som har det herlig.


14.06.2017 desse to herlige nurkene, har nå slått seg til ro i sitt nye hjem. (De gjorde de jo med en gang )

De blir å kalt for Mammatus og Noctilus begge oppkaldt etter nydelig skyer :).


10.09.21 Åj som tiden / årene flyr avgåde. Janne-Sofie har i alle disse årene vært så flink å send  meg bilder og holde meg oppdatert på deiis to herlig kattene. Men jeg har liksom aldri helt tatt meg tiden til å overføre bilder m.m til pcen, men nå er det gjørt. Å i albumet til X kullet vil det nå komme masse bilder helt fra da di flyttet til Janna-Sofie Det er mange herlig bilder fra flotte turer di har vært ute på.

(N) Nordlæningen's Xim

Xim sin eier har vært på besøk og snusket på han 2 ganger allerede, å han er bare 4 uker. En herlig liten gutt som nok får det supert i sitt nye hjem.


03.04.17 Xim er den mestkosne og kontaktsøkende, han vil helst bare ligg på fanget og kose og sove.


31.05.17Xim ble hentet torsdag morgen den 25, var noen som gledet seg veldig. Å ser ut som han virkelig har slått seg til ro og har det supert.


14.06.2017 Xim har det supert hjemme hos Kamilla, å han vil etter hvert få en ny venn. Da Kamilla allerede har ønske om å kjøpe en til.


Test fra Kamilla, lagt inn på Julekalenderen på FB. 21 Desember 2023:

Kamilla Johansen

21. desember: Nordlændingen’s Xim (Bob), Eskana (Luna) og Mikey.

Våren 2017 kom Bob til oss. Fra første øyeblikk skjønte vi at han måtte være den snilleste lille bamsen katteverdenen hadde og by påHan er veldig kosete, sosial og påtok seg rasktoppgaven som husets sjef. Han elsker å være ute, sove i «storsenga» og bare ligge i sofaen og slappe av forran tv’n og få timevis med kos om han kunne få bestemme.

Med en liten illusjon om at vi skulle få kosekatt volum 2, kom Luna til oss våren 2019. Lykken var komplett, men feil kunne vi taDette er ei frøken med bein i nesa og en HELT annen personlighet enn førstemann. Hun viste oss raskt at hun er sjef i eget liv. Ikke spesielt glad i verken kos eller andre katter var hun, men sjarmerte oss med sin helt spesielle personlighet. Dramatisk og irritabel ville nok vært de første personlighetstrekkene jeg ville gitt henneMen i løpet av et par år ble hun også ei stor mammajente som elsker pelsstell, kos og dronningbehandling.

I mai 2021 fikk Luna et kull på 5 kattunger og blant dem var Mikey. Tanken var aldri at vi skulle ende opp med 3, men han sjarmerte seg inn i hjertene våre med store, litt triste øyne. Trist er han derimot ikke. Han er en gladgutt som står opp vær dag med ett mål for øyet: hvor mye faenskap kan han finne på i løpet av dagen. Han er som en 2 åring- klår på absolutt alt, river ned og herjer og elsker nærkontakt- til de to andres store fortvilelsehvis han mister dem av syne og ikke vet hvor de er får han panikk og vi har våknet mange netter av Mikey på leting. Han er veldig glad i mat, voldsom lek, pyntegjenstander og Bob.

Vi elsker Mikeyen vår, Lunisen og BobbyguttenHjemmet vårt ville ikke vært det samme uten disse herlige personlighetene.

Bilde hun la ut av Bob/Xim  er neders til venste.

(N) Nordlæningen's X-ray

X-ray skal flytte til Marie, hun har ikke værtpå besøk enda, men hennes foreldre har vært her og hilst på. Håper han gir Marie mye glede, å at hun gir han like mye kos og glede tilbake.


X-ray er en liten leken skøyer, hener ofte i beina på oss når vi kommer inn på kjøkkenet.


31.05.2017 X-Ray ble avbestilt 2 dager før han skulle hentes, men etter noen runder emd flere aktuelle kjøpere, ble det bestemt at han skulle til Espen med familie. Han blir hentet 10 Juni. Tror han kommer til en flott familie.


14.06.2017 X-Ray ble hentet 10 Juni, å reiste med fly hjem sammen med sin eier Espen. Har fått noen herlige bilder allerede.(N) Nordlæningen's Xotica

Xotica skal til en herlig Familie i Bodø, Nina kjøpte sin første Ragdoll hos meg for 9 år siden, så nå får Ciara en venninne å lære opp.


31.05.2017 Xotica ble hentet 25 Mai, er litt spent på hvordan det går, da eier fortalt at hennes datter hadde reagert på henne første natta. Håper dette ordner seg og at Pusen og Familien får det bra sammen. De har jo Ciara fra før, så detbør jo gå seg til.


14.06.2017 Xotika har det fint i sitt nye hjem, men Ciara er ikke så veldig glad i henne enda. Å elste datter i huset reagerte litt på henne med det samme hun kom, men det går bedre nå. Håper det blir bra for dem alle etter hvert.


02.02.18 Nå er også Xotica kastrert, litt full enda. Å har fått på Body,noe jeg synes er tull at dyrelegene tar på, har selv aldrig opplevd at Ragdollen har brydd seg om såret. Har oppfordret eier til å bare ta den av. Erfaringmessig kommer de seg raskerre da.


Noctilus (X-Man) Og Mammatus (Xena)
Xim/Bob er en godt voksen pus nå.
Xotica, Rose som hun til daglig blir kaldt
Xotica og Keiko
Xim/Bob er en godt voksen pus nå.
Mammatus (Xena) Fra Janne-Sofie
Måseungene som Xena så på.
 Mammatus (Xena) Fra Janne-Sofie
Noctilus (X-Man)
 Mammatus (Xena)
Noctilus (X-Man)
Noctilus (X-Man)
407148159_905758381153085_6703227150448157836_n
Noctilus (X-Man)
Noctilus (X-Man)
 Mammatus (Xena)
Noctilus (X-Man) Og Mammatus (Xena)
 Mammatus (Xena)
 Mammatus (Xena)

Dato

Grønn

Rød

Blå

Sort

Orange

05.03.17

128g

104g

110g

123g

117g

08.03.17

177g

139g

152g

171g

160g

11.03.17

206g

175g

188g

205g

196g