KK-Kullet 2021

(N) Diadem's Tamino Sollis

Rag a 03

KK Kullet8 April 2021


Stamtavle

(N) Amazing Star's ZigZag Zoe of Milo

RAG n 04


Litt om dette Kullet

Dette er Zoe's siste kull, hun blir sterilisert etter dette og flytter for godt til forvert Martine.

Zoe kom til oss i dag 01.02.2021, å er nå sammen med Tamino. Om alt klaffer  blir det kattunger i første uken av april.

28.03.2021 Nå er det bare noen få dager til Zoe kommer hit og skal føde sine kattunger. Så blir hun og kattungene her til de er 12 uker. Da blir Zoe sterilisert og flytter til Martine.

Alle guttene i kullet selge til kos og MÅ kastreres, da jeg har restriksjoner på pappan.

08.04.2021 i dag ble endelig Zoe sin født. Å vi vet hvertfall at en av jente skal til Nina i Bodø. ( Nina ombestemte seg og valgte Keiko )

10.04.21 Den minste av kattungene (Kaiza) Sliter vi litt med. Hun får ikke til dette med pupp, jeg har selv sjekket etter ganespalte man kan ikke så noe. Men hun tar flaske, så her er det flaskemating hver andre time. Å dersom hun enda er sterk på mandag, tar vi henne med til en sjekk hos veterinær. 15.04.2021 Jeg snakket med veterinær. Å vi skal fortsette med flask, å når hun blir 5 - 6 uker skal vi på en ordentlig sjekk å se om vi får svar på hvorfor hun ikke vil ha pupp. Men i dag har vi tatt 1 ukers bilder. Å no litt koselig.

22.04.21 I dag har vi tatt 2 ukers bilder. Den som ikke vil ha pupp, er forferdelig lita. Men hun spiser enda, så vi prøver enn så lenge. Dersom jeg er heldig og hun overlever, blir hun nok bare å flytte til noen jeg kjenner godt.

29.04.2021 I dag er kattungene 3 uker, og mitt yngste barn ble 11 år i dag. Så dagen i dag har vært fin. Å nye bilder av de små er tatt. Å de er lagt i albumet deres. Ellers går det veldig fint med de 4 vi har igjen i dette kullet.

20.05.21 Da er vi kommet til dagen da de er 6 uker. Å jeg har startet og ta bilder, men det tar nok dagen før jeg er ferdig. Noen leker, noen sover. Men Karma har jeg fått bilder av, til nå. Resten kommer i løpet av dagen / kvelden. Et bilde av hver kommer under i galleriet. Å noen bilder kommer i albumet under bilder.

27.05.21 Ja, jammen vokser ikke disse i lynfart de også, så herlig skjønne alle 4. Å i dag er de allerede 7 uker. Bare litt over 1 uke til de også skal ha første vaksine.

Ormakur har de fått alle sammen, å det har også gått veldig fint. I dag har jeg tatt 7 uker bildene og de kommer snart ut. Blir lagt under bilder.

03.06.21 Ny uke nye bilder, å nå er de søte små 8 uker. Rolige greie små, Vieira har nå mer eller mindre påtatt seg oppgaven med å dressere dem. Zoe Mamman er lite inntressert.

Dette er et jamt fint kull.

Nye bilder blir tatt i løpe av dagen og kommer ut raskt etter det. Bilder i albumet.

10.06.21 Tiden går så for at jeg frykter sommeren snart er over. Å alle de små er flyttet, men vi koser oss mens de er her. I dag er KK gjengen 9 uker og det vil bli tatt noen bilder og lagt ut i albumet. Di fikk sin første vaksine i begynnelsen av uka, det har gått fint. Ikke veldig dårlig mage men litt bløtere enn normal på en. Men det kan også være pga våtforet di fikk i går. Mamman deres skal kastreres den 15 Juni. Men hun har vært lei di ganske lenge og Vieira har overtatt mye av annsvaret.

17.06.21 I dag er det igjen tid for bilder Å disse gullene er blitt 10  uker. Kiwie var og fikk sin første vaksine i dag, for hun skal til Danmarks, så da må vi får ting til å passe med Rabies vaksine. En fin gjeng som er ganske så like både i utseende og gemytt. 

Små forskjeller er det selvfølgelig. Men alt i alt en bra kull. Mye lek for tiden, bare litt ladding inni mellom. Bilder blir tatt litt senere i dag. Å blir lagtut etter hvert som deblir tatt. Denne gangen både under her ogi foto albumet.

24.06.21 Ja, da begynner det å nærme seg for disse gullen også. 11 uker i dag. En herlig gjeng, alle med medium øyenfarge, ganske lik Mamman sin øyenfarge. Ganske store alle sammen, runde og gode mager. Herlig gemytt, alle maler når jeg løfter de eller leker med dem. Bilder har vi selvfølgelig tatt. Å de kommer i fotoalbumet denne gangen.

04.07.21 Desverre fikk jeg ikke tatt bilde på 12 ukers dagen, vi har vært på tur med Bobilen. Å alle har storkosa seg. Det går også veldig fint med alle. Jeg har laget et nytt album med diverse bilder av kattunger født hos oss i 2021. Det finnes en egen knapp til denne siden øvert her på siden. Ved Foto album kanppen.

05.07.21 I går fikk jeg tid til å ta alle bildene, men fikk ikke tid å laste de opp. Men det blir gjort nå. Å jeg legger ut bilder nederst på siden her. På FB og jeg sender til eiere. De ble altså 12 uker og 3 dager denne gangen :) Å det er nok siste gang jeg får tatt bilde av dem alle sammen, For allerede onsdag blir første mann hentet. Kiwie blir jo noen dager ekstra siden hun skal til Danmark.

Da er det bare Pippi igjen i dette kullet som skal kastreres. Keiko er kastrert og de andre to er solgt til avl.


Navn og farge

Født kl

Kjønn

Vekt

Eier

Halsbånd

Informasjon

(N) Nordlæningen's Keiko RAG n04 

07.00

Gutt

116g

Nina Strandheim Bodø 

Sort

Kos/Solgt

(N) Nordlæningen's Keesha Pippi RAG a04

07.09

Jente

108g

 Johanne Eidsvoll og Marius Martinussen BODØ 

Brun/Mørk Rosa

Kos/ Solgt

(N) Nordlæningen's Keeping Karma RAG a04

07.45

Jente

115g

Nora Dimple OSLO 

Blå

Avl/Solgt

(N) Nordlæningen's Kiwie Kiss Me RAG a04

08.03

Jente

112g

  Birgitte Holm Glerup  Brønderslev Danmark

Grønn

Avl/Solgt

Om fødselen:

Zoe startet tidlig å lekke over en uke før fødselen. Så vi var jo redde di skulle komme for tidlig.

Hele 7 april var Zoe urolig. Men litt før kl 06.00 den 8 begynnte hun å presse. Å etter at første mann kom kl 07.00 gikk det rimlig raskt med resten. Hun har vært veldig flink. Hun fikk 5 stor flotte babyer. Om jeg ikke tar mye feil er det 4 jenter og en gutt her.

07.05.21 I dag har vi tatt 4 ukers bilder, å veid dem. Første jenta ha kommet sæ ut av kassen, så no går det snart unna inne på kjøkkenet også. Bilden er ramme neders på siden.

Kl 22.01 Nå er jeg omsider ferdig å har fått bilder av dem alle. Å det er utlagt nye 6 ukers bilder av alle sammen.


VÅR HISTORIE

(N) Nordlæningen's Keiko RAG  n04

Født kl 07.00 Vekt 116g

Keiko åpnet øynene side den 19 april. Keiko er en stor rund og god gutt.

Keiko er en kraft plugg, herlig stor gutt. Men fin persolinghet. I dag 6 uker veier han 769g. 27.05.21 en flott og stor gutt, en liten tøffing. Men egentilig en rolig matglad kar.

10.06.21 Keiko en liten bolle, han er god å rund og elsker mat. Også en bære pus, liker å bli båret rund om. Han er også veldig nysjerrig og veldig glad når veranda døra går opp.

15.06.21 Keiko er blitt veldig kosen, vell og merke når han ikke er full av energi. Det er å godt når han legger seg inntil og maler og maler.

07.07.21 Ja da var Keiko hentet og skal hjem til sin eier Nina i Bodø. Han vil få selskap av Rose som di kjøpte fra oss for noen få år siden. Mat glad stor pus. Håper de blir like fornøyd med han soom jeg har vært.

22.10.21 Keiko er nå kastrert, det gikk bare fint men veterinær hadde kommentert vekta hans, kjenner jeg er litt lei av å høre det så ofte, dette er en stor rase. Å Keik har også gener fra store katter bak seg. Han er 6 mnd, å 4,5 kg da er ikke tungt på en så pass stor og kraftig gutt som han er. Tror kansje enkelte veterinærer burde lest litt standard......


(N) Nordlæningen's Keesha Pippi Rag a 04

Født kl 07.09 Vekt 108g

17.04.21 Keesha har i dag åpnet øynene sine. Keesha, ei leken og herlig jente, pr i dag 20 mai er hun minst, men ikke lita. 649g. Hun har tatt på seg strømpe på ene fram forten, så hun blir solgt til kos. Er pr 20 mai ledig. 27.05.21 Keesha er uten tvil mest aktiv av disse 4. Hun herjer mye med dem som er eldre en henne.

03.06.2021 I dag har vi byttet båndet til Keesha, hadde ikke flere brune, så hun fikk mørk rosa.

10.06.21 Keesha er nok den mest kosne, Keiko er en god nr to. Hun elsker å bli båret rundt om, men vi må ikke sete oss ned, det er ikke lov. Før hun vell og merke er sovnet. Sånn er Keiko også. Kessha er minst av dem, men ikke lita. Noen må jo være minst.

10.07.2021 I dag ble også Pippi hentet. Tror det var noen som gledet seg veldig til å få henne hjem. Hun flytter til noen herlig mennesker. Har allerede fått bilder av henne, Å det har jeg nå lagt i foto albumet.

Pippi ble kastrert 27.10.21 Inngrepet har gått fint og Pippi er i fin form når 3 dager etter.

(N) Nordlæningen's Keeping Karma RAG a04

Født kl 07.45 Vekt 115g

18.04.21 Nå har også Karma åpnet øynene, de hadde hun helt åpen da jeg sto opp i morrest. Den største av jentene, i dag 20 mai 743g. Ei herlig litt lat frøken. Lett å ta bilder av, dersom man ønsker bilder der hun sitter og ser på meg.

27.05.21 Karma, ei stor jente, like stor som broren Keiko. Også tildels rolig, men glad når vi leker med henne. Tror hun kan blir en flott stor jente.

03.06.21 Ei frøken som e glad i mat, vært stor hele veien, å no har ho t.o.m blitt større enn broren. Spent på henne som voksen.

10.06.21 Karma, den desidert største jenta, ei herlig rolig frøken, Som også er veldig matglad. Hun er også en liten bølle, liker en bryte kamp med de største, å hun vinner ofte.

15.06.21 Karma var også å fikk tatt DNA test i dag, hun var så tålmodig og flink. Fantastisk jente.

Test resultat kommer her så snart det foreligger svar.

DNA TEST KARMA

12.07.21 Lørdag 10 Juli ble Karma hentet, en Nora ble godt fornøy, noe jeg er veldig glad for. Har også fått mange fine bilder og videoer. Disse har jeg nå lagt inn i foto albumet. Hun har til og med vært med på båt tur allerede.

04.12.22 Under her ser dere bilder av Karma sine babyer. Det forste kullet først 09.11.22. Det er 2 Colorpoint og 1 mitted.

(N) Nordlæningen's Kiwie kiss me RAG a04

Født kl 08.03 Vekt 112g

17.04.21 I dag har Kahula åpnet øynene. Kahula var i dag ute av kassen og undersøkte kjøkken og bod.

Kahula, ja hva kan man si, ei frøken som kommer raskt bort. Leker og buser ganske mye. Men  liker også mage kos. Hun er veldig nysjerri av seg.

27.05.21 Kahula, også ei stor fin jente, ikke langt unna Karma, å de er veldig like både i sinn og i skinn. 

04.06.21 I dag ble det bestemt at Kahula, som vi har kaldt henne til nå, skal hete Kiwie og hun skal flytte til Danmark.

10.06.21 Ei nysjerrig frøken, hun elsker å være ute på verandaen, kos på hennes primisser, veldig kosen når hun er trøtt. Men nå er hun kommet dit at lek betyr mest. 

27.07.21 Kiwie er nå kommet vell frem til Danmark og har hatt noen dager der, det går bare fint med henne og Birgitte er heldig vist godt fornøyd. Det er så godt når man får gode tilbake mld på kattene og jobben man har gjort.

Da har Kiwie vært på sin første utstilling.  Den var hun på 4 september 2021. Hun fikk god bedømmelse og EX1. Meget lovende. Bedømmelsen finer du HER. Nederste bilde av henne til venste er fra utstillingen.

24.11.21 Utstilling nr 2 var hun på i Hedensted 21 og 22 November 2021, der ble hun også EX1 både lørdag og søndag :)

Ny utstilling på Kiwie i Januar 2022.

17.12.21 I dag er ingen god dag for mine katter (kattunger  fra mitt oppdrett) Jacintha har fått påvist livmor betennelse. Å jeg har fått beskjed om at Kiwie er syk. Hva det er vet vi ikke enda. Her må  vi bare be om at det går bra med henne,

15.01.21 I dag fikk jeg mld fra Birgitte, så kosleig de er på utstilling i JYRAK Nørresumdby Danmark og her stiller Kiwie i ungdyr kl Å hun  ble EX1 og BIV, det var veldig gøy å høre.

16.01.22 Å i dag ble den herlige jente EX1 og NOM det er så gøy..

(N) Nordlæningen's Kiss me Kaiza RAG n 03

08.04.2021-27.04.2021

Født kl 07.30 Vekt 90g

Kaiza har en litt tøff start. Hun får ikke til å ta pupp, så her går det i handmating. 13.04.21 Kaiza legger ok på seg med tanke på at hun blir oppfostret på Morsmelkerstatning. Hun er ei sperke lita frøken. 15.04.21 vekten går stadig oppover, ca 8 - 9 gram pr dag. Men hun har plagdes så veldig med hard mage. Men i går begynnte vi med malt i melka, og hurra det går så mye bedre. 18.04.21 Ikke så langt mellom Hurra og ikke hurra. Siste døgn har hun gått ned 3g, til tross for ofte mating. Men ene måltidet nektet hun å spise noe som helst. Men vi får se de neste to dagene, om hun legger på seg  og om også hun åpner øynene. 

Den 23 april trodde vi at du kom til å dø, Mamman din hadde lagt seg på den. Men samme kveld var du igjen i ok (Ikke bra) men ok form. Å den 24 april åpnet du øynene. Men vi er nå kommet til 26 april, du er enda svak, vi tar måltid for måltid. Men om du blir en voksen pus, blir du ikke en pus vi selger. Du ble ingen voksen pus. Du ble bare 18 dager gammel. Hva det var som plaget deg får vi aldri vite. Men nå vet vi du har det bedre, du har vandret over regnbuebroa.

Kattungenes vekt

DATO

Sort

Beige

Rosa

Blå

Grønn

09.04

119g

116g

90g

122g

118g

10.04

132g

123g

98g

135g

130g

11.04

147g

132g

103g

148g

145g

12.04

153g

138g

114g

159g

153g

13.04

177g

157g

122g

174g

173g

14.04

192g

166g

130g

187g

187g

15.04

198g

170g

139g

190g

186g

16.04

214g

183g

148g

206g

205g

17.04

226g

191g

156g

221g

216g

18.04

243g

209g

153g

239g

231g

20.04

272g

228g


264g

248g

22.04

299g

243g


291g

269g

DATO

Sort

Brun/M Rosa

Blå

Grønn

24.04

325g

269g

319g

291g

29.04

407g

322g

396g

360g

06.05

504g

383g

480g

415g

13.05

552g

465g

564g

494g

20.05

769g

649g

743g

686g

27.05

925g

764g

925g

813g

03.06

1125g

928g

1031g

934g

10.06

1249g

1082g

1145g

1108g

17.06

1461g

1301g

1388g

1304g

24.06

1556g

1435g

1537g

1457g

04.07

1846g

1602g

1776g

1609g

Ved levering

1,987kg