RR-Kullet 2022

RR Kullet

Født:

28.10.22

CH IDP*My beloved Tales of Rinwell

RAG g 04

(N) Nordlæningen's 

Matrix Look Fantastic

RAG n 04


Litt om dette Kullet

Her blir jeg å beholde en jente eller en gutt selv.

Dette er jo fra min elste Linje pr i dag, etter Matrix. Her har jeg eid 8 generasjoner bakover, så det er ekstra gøy. Å siste mulighet til å beholde noe etter han siden han er kastrert.

13.10.22 Ja nå nærmer det seg sakte men sikkert. Ca 26 Oktober har hun termin, pluss 5-6 dager. Jeg er så spent på om der blir noen Padde til meg i dette kullet.

28.10.2022 Kom det 5 herlig små til verden. Det tok litt tid før første mann kom, men etter at han hadde banet vei, kom de som perler på en snor.

29.10.22 Døgn 1. Alle har gått opp i vekt, men den største og den ene jenta har gått opp litt lite. Nå er den største og den nest største like store.

05.11.22 5 store små, som vokser fint alle sammen. Å en av dere har åpnet øynene, så nå venter vi bare på de 4 siste også skal åpne øynene.

11.11.22 Pr i dag har jeg 2 som er inntresert i gutt og ei som er inntressert i jente fra dette kulla. Da til kos. Men om noen er inntressert i jente til avl, blir jeg nok først å fremt å selge til avl fra dette kullet, siden disse er de eneste etter Matrix som kan føre linjen videre. Kan også selge utt til avl, men da må du inntressere deg for skillpadde or rødt, da jeg pr i dag tror at alle gutten er røde.

15-11-2022 I dag har vi hatt en veie dag, veier jo bare annenhver dag nå. Å nå har alle tippet 300g. Utenom veiing er det jo ikke så mye å si om de små enda. De legger fint på seg, ligger i kassen sin og titter ut inni mellom.

30.11.22 Her forest det og det gis Zoolack, Mamman går jo på Penicilin. Å dette har gitt først 3 av kattungene dårlig mege, spesielt den litt skillpadde jenta.

Men også den andre jenta har gått en del nes i vekt, noe som ikke er så bra. Ikke allarmerende enda, men. Får ikke gjort så mye mer enn å prøve å stabilisere med Zoolack, og ekstra væske.

Vi får bare krysse fngrene. Mor har minst 4 dager igjen av kuren.

04.12.22 Jeg stoppet Kuren til mor etter 8 dager, da 3 av 5 kattunger ble veldig dråige i magen. Alle fikk diare, men 3 har gått mye ned i vekt. Men vi forer nå 5 ganger pr dag og gir støttende tarmbehandliing, så må vi bare krysse fingrene for at dette får bra. Avførings prøver vil bli sendt inn så snart, jeg får noen som er lite nok sand i. For å være på den sikkre siden.

06.12.22 Nå edelig begynner jeg å se lys i tunnellen, i dag var alle gått opp i vekt, ikke mye men litt. Å det er jo så absolutt bedre enn ingen ting. Har også fått noe Natur medisin fra USA, som vi begynnte med i går. Så nå håper vi at dette snur for godt å at kattungen om ikke så alt for lang tid har sin idealt vekt igjen.

13.12.22 Jeg var nok litt snar med å tenke farge på guttene, for jeg tror ingen av dem er bi-color. Men Colorpoint hele jengen. Men det er jo egentlig bare enda finere syns jeg når de er røde.

Ang magen osv går det bedre med de fleste, men Rambo er ikke bra. Her vet jeg ikke utfallet, må bare ta en dag av gangen. Men skal jo sies at jeg var jo veldig skeptisk med tanke på Rachel, men hun legger nå på seg litt hver dag. De andre 3 er super fine og formen er upåklagelig.

22.12.22 Dersom ting fortsetter som i dag, blir det nye bilder av alle sammen etter Jul, nå i Jul og mellom Jul blir det bare kos og rolig for dem alle. Det er noen bilder med kun av Raven og Rihanna. Siden de har bodd på stua ei stund og din andre på kontoret sammen med Mamman. Dette for å avlaste Mamman litt.

26.12.22 Hadde jeg viste det jeg vet i dag, hadde mine kattunger fått Pro-Kolin fra dag 1, og jeg hadde nok ikke hadd all den jobben jeg har hatt med de to miste.

Da jeg ble anbefalt Pro-kolin ( Den typen som skulle fungere best på kattemagen) Så kjøpte jeg det og på et døgyn var alle mye bedre, etter døgn 3 var det ingen løs mage lenger.

Jeg har lært mye siste 2 årene. Å jeg er nok ikke utlært. Har også lært at det er ikke bare dyrebutikkene i Bodø som er dyre. Dyrlegene Bodø skulle ha 290kr for 30ml Pro-Kolin. VetZoo tok 256kr for 60ml. Og 159kr for 30 ml. Dette konfronterte jeg dyreklinikken med. De svarte da at det kunne de ikke først for de hadde ikke mye i avanse på dette produktet... Hmm tenkte nå jeg og svarte at da bør dere nok ta en prat med leverandøren deres.

Å til enda et dilemma, fargen på disse guttene, hehehe skulle tor etter så mange år som oppdretter burde dette vært en enkel sak. Men se det er det ikke, mitt første kull med Rødt/Crem, å jeg klarer ikke avgjøre om Guttene er Røde eller Cream mittet eller CP.... Ja så da har man det gående da :)

28.12.22 I dag har jeg lagt ut bilde av alle 5, bildene tatt i dag.

I dag hadde de små sin første time hos veterinær for Vaksine og Chip. Det gikk veldig fint og de var veldig flinke. Rambo fikk Chip men ikke vaksine, han skal få litt mer vekt på kroppen først. Får vaskine ved neste veterinærtime, vent tar jeg en ekstra tur om et par uker. Rachel har jeg valg å vente med både Vaksine og Chip til jeg er sikker på at hun vokser seg til og blir stor og sterk. Hun henger jo end ganske mye etter. Men de andre 3 fikk sin føste vaksine og Chip.

11.01.2023 Nå har det gått fint med alle en god Periode, t.o.m lille Rachel. De er spreke, er overalt i huset så her er det leven nå.

12.01.23 I dag har jeg endelig tatt meg tid til å ta litt bilder av de små. å de er i galleriet nederst på siden .

16.01.23 Da er det bestilt time til de to minste, Vaksine til begge og chip på Rachel. Det ser ut som dette gikk bra, noe jeg faktisk ikke trodde for 4- 5 uker siden.

Men alle legger på seg avføringen er fin, det er ikke murstein som kommer ut, men så spiser de mest våtfor, alle sammen bortsett fra Rihanna, hun vil ha kun tørrfor.

Begge jentene blir her hos meg, Rachel blir vell og merke og flytte til min sønn og svigerdatter, dersom de finner et hus der det er lov med katt. Så det håper jeg de finner, for de begge savner virkelig å ha dyr sammen med seg.

24.01.23 Nå er endelig hele kullet vaksinert og chipet. Følger man har seiret litt nå.

25.01.23 Endelig nå er Rambo tippet et kg. Han veide  1025g i dag. Så nå er det bare Rachel igjen, men hun er tett etter med sine 937g

27.01.2023 

Det har vært en lang vei å gå, en en kamp, men nå endelig er hele kullet over 1 kg, Rachel som har vært mest og lengst syk har i dag tippet 1kg. Hun veier 1026g

Det føles bare helt fantastisk, ådisse små er absolutt overalt. Der hyler om di ikke får være med på do. De maser om, våtfor så snart di ser meg. Å det er egentlig bare fantastisk. 

For før Jul trodde jeg ikke at jeg kom til å ha 5 stk etter Jul. I dag føler jeg som en heldig oppdretter.

I neste uke altså den 3 Februar skal Rihanna, Raven og Rocky ha sin andre vaksine og helseattest. 

Så i løpet av den helga flytter Raven og Rocky. Rambo skal være her litt ekstra, selv om han har vokst godt. Så vil jeg gjerne at også han er nærmere 1,5 kg før han reiser.

Jenten blir hos meg, eller flytter til en forver. Dersom noen jeg kjenner godt ønsker seg en pus. Men det gjør ingen ting om de blir her.

Navn og farge

Født kl

Kjønn

Vekt

Eier

Halsbånd

Nordlæningen's Raven Ravn Matrix Sønn RAG e 04

08.48

Gutt

113g

Solgt til Camilla A Hansen Bodø.

Blå

Nordlæningen's Rocky Rebel Matrix Sønn RAG e

09.08

Gutt

131g

Solgt til Elisabeth Jensen Bodø

Lys blå/Sort

Nordlæningen's Rihanna Rock Star Matrix Datter RAG a04

09.19

Jente

118g

På  for hos Arvid Nielsen i Bodø

Rosa

Nordlæningen's Rachel Rosè Matrix Datter RAG f 03

09.56

Jente

118g

På for hos min Datter Chanett I Hagavei Bodø

Rødt

Nordlæningen's Rambo Rain Matrix Sønn RAG e

10.05

Gutt

122g

Solgt til Linda Ånensen Bodø

Grønn

Om drektighet og fødselen:

19.09.22 Rinwell har fått godt med pupper, men her er ikke mye mage å skryte av enda, er så ekstremt redd for at her ikke er kattunger, siden jeg har kastrert Matrix allerede, er jo liksom min mulighet til å få noe etter han. 03.10.22 Rinwell er begynnt å få litt stor mage allerede så tipper vi får et ganske stort kull nå også, 4-5 stk. Blir så ekstremt spennende å se om det blir noen padder i dette kullet.

14.10.22 Nå er Rinwell begynnt å rote rundt, skal inn i hyller og skap, bak høytelere og sofa, så nå er letingen startet, men fødekasse er allerede klar på kontoret, så det må hun nok ta til takke med.

26.10.22 Rinwel er veldig rolig for tiden, ser også endring bak hos henne, så nå bør det ikke være lenge igjen, termindato er jo i dag. Så jeg er jo veldig spent.

28.10.22 Endelig er vente tiden over, nr 1 kom kl 08.48. Det har tatt tid, hun har vært veldig urolig hele natten, men begynnte med ordentlige rier ca kl 06.00. Å da kom de på dag 67.

06.11.22 Det har vært fin oppgang på alle frem til nå siste døyn, regner med mor har et så kalt økedøyn nå, For alle har lagt på seg forholdsvis lite siden i går.


(N) Nordlæningen's Raven Ravn Matrix Sønn 

RAG d Rød Colorpoint

Født: 08.46 Vekt: 113g

06.11.22 Har så vidt begynnt å åpne øynene, reger med de er helt åpne i løpet av en dag nå. Glerder meg veldig til jeg ser hvilke farge disse små har.

11.11.22 Det føsrte bilde av Raven her ved siden av er tatt 11.11.22. Han er 2 uker

25.11.22 En herlig trygg krabat som utvikler seg fint, er så spannende med disse røde, siden jeg ikke har hatt det før.

28.12.22 Raven den desidert største av disse herlige små. Men også den eneste som ikke reagerte på Mors antibiotika. Han er over dobbelt så tung som den minste.

11.01.23 Største mann, ingen tvil om det, å en liten pobel, som ofte skal "leke" med minste mor Rachel. Det er litt rått parti, så jeg må ofte stoppe deg. Men inni mellom lurer jeg på om du gjør det nettopp for å bli stoppet bare for å få litt ekstra oppmerksomhet og kos heheh.

03.02.23 I dag fikk du din andre vaksine, å han er i fin form. 

Kl er nå  14.25 og Raven er hentet, lutt vemodig at kose gutten min er dratt, men sånn er det ofte desverre. Noen blir man mer knyttet til enn andre. 

Men han får det nok veldig fint nå, var Mammaen i huset som hentet han. Tipper det er ei jente som blir glad når hun kommer hjem med han.

04.02.23 Har fått koselig oppdatering om deg. Du fant plassen din veldig raskt. Å Signe, datteren til Camilla ble superglad da du kom hjem til deg.

(Mld fra Camille:Signe er så lykkelig! "Hjertet mitt bobler over mamma!" Han er bare så skjønn) Bilder fra Camilla under i Galleriet. Og et på siden her.

14.04.2023 I dag ble Raven (Tino) Kastrert. 

Han har vært plaget med magen etter at han kom hjem til eier. Å går nå på Gastrofor. Jeg håper det hjelper, men tor jo også det må ro og tålmodighet til.

Han var jo den av disse som hele tiden var fin i magen etter at Mamman fikk antibiotika. ( NB mamman ble helt fin og er helt fin)

(N) Nordlæningen's Rocky Rebel Matrix Sønn

RAG d Rød Colorpoint

Født: 09.08 Vekt: 131g

06.11.22 Denne storingen har god tid, han er den eneste som ikke har begynnt å åpne øynene. Men tipper at i løpet av de neste 36 timene er også øynene hans åpen. 07.11.22 Å joda det ble rett i dag har øynene til Rocky også åpnet seg. Så om et par dager når øynene er ordentlig åpnet. Blir det nye bilder.

11.11.22 Det føsrte bilde av Rocky her ved siden av er tatt 11.11.22. Han er 2 uker

23.11.22 Det lys blå strikket var nå for lite, så da ble det nytt sort bånd.

25.11.22 Rocky enda den største, å om øyenfarge m.m høder seg, trenger jeg sår en forvert uti Februar.

28.12.22 Rocky er større en di to minste, men han tuller litt opp og litt ned i vekt. Men magen er fin når. Er bare matlysten som må opp.

11.01.23 Rebel, eller Rocky ja uannsett en tøffing. Ikke størst i vekt, men en fin størrelse på deg selv om du ikke har nådd helt opp til 1 kg enda. Men du er leken og aktiv å en koseklomp på samme tid.

24.01.23 Ja, da var det funnet hjem til deg også, å du kommer til et hjem der du får en leke kompis, så dette blir bra. Elisabeth heter din nye slave. Å jeg er helt sikker på at hun blir like begeistret for deg som jeg er.

03.02.23 I dag fikk du din siste vaksine her hos meg, å det fikk veldig fint. Du var super flink også denne gangen. Litt trøtt da vi kom hjem, men ikke så rart siden vi ble ganske mange timer på Fauske pga kastrering av en annen katt.

04.02.23 Ja, da var dagen kommet og du har reist vidre til ditt nye hjem. Her får du også en leke kompis, han er ca 2,5år. Så dette blir spennende. Eier gledet seg hvertfall veldig. Gleder meg til å høre hvordan det har gått med deg.

06.02.23 Tilvenningen går vist bare fint hjemme hos Elisabeth og Rocky, den andre pusen godtar nå Rocky litt hvertfall.

Jeg jeg har fått bilder som jeg fikk love å dele her. Så de ligger i galleriet lender ned på siden.,

13.04.2023 Nå er Rocky kastrert, alt har gått bare fint. Var i god form raskt etter inngrepet.

(N) Nordlæningen's Rihanna Rock Star Matrix Datter

RAG a04 Blå mitted

Født: 09.19 Vekt: 118g

06.11.22 Også Rihanna har åpnet øynene i løpet av siste døyn. Er så gøy nå fremover når man ser endringer fra dag til dag.

11.11.22 Det føsrte bilde av Rihanna her ved siden av er tatt 11.11.22. Hun er 2 uker.

25.11.22 Du er nå ei litt forsiktig frøken, pr i dag hvertfall. Men så herlig og yndig når du sitter der og bare ser på meg.

28.12.22 Rihanna er nå nest størst. En aktiv herlig jente, å hun har så fantastisk fin øyenfarge..... Hmmmm

24.01.23 Nå er matmor spent, du er medlt på din første utstilling, å det blir i Trondheim. Så nå har vi nedtelling. Du vokser fint å utvikler deg akkurat slik jeg ønsker.

I dag 10.02.23 Flytter Rihanna inn sammen med Petunia. Der skal hun bo som delfor katt. Så jeg skal ha et kull etter henne.

Hun skal også være med meg på utstilling i Trondheim 1 og 2 April 2023.

12.02.23 Har hatt mye kontakt med Stian og Tina siden dem hentet Melis ( Hennes nye navn) Også en god del etter kjøp av Petunia ( Miss) Noe jeg setter ekstremt stor pris på. Å de er så flinke med katten, det føles så godt og så rett. Men her etter blir det ikke skrevet mer inne her om Rihanna, det blir på hennes egen siden som er under forverter.

(N) Nordlæningen's Rachel Rosè Matrix Datter

RAG f03 Brun skillpadde bicolor

Født: 09.56 Vekt: 118g

06.11.22 I dag hadde øynene til Rachel åpnet seg, så nå fremmover begynner det å skje mer oppi kassen.

07.11.22 Ja enten har vi fått oss skillpadde i dette kulle, som jeg faktisk håpet på, eller så har vi en jente med hvit på ørene. Det vil tiden vise.

11.11.22 Det føsrte bilde av Rachel her ved siden av er tatt 11.11.22. Hun er 2 uker.

24.11.22 Rachel har gått litt ned i vekt, men ikke så rart siden hun har vært minst å mamman ikke helt i form siste to dagene, men nå har vi vært hos veterinær, å Rinwell

( Mamman)  har fått penicilin. Så nå håper vi det snur.

25.11.22 Hurra, vekta går enda oppover 465g nå på morran. Å jeg håper jo du blir ei stor fin jente etterhvert, siden jeg har så lyst å la deg bo her.

28.12.22 Lille lille Jenta mi, som jeg egentlig hadde bestemt meg for å la reise til regnbue skogen. Men så fant hun plutstlig på at det var lurt å spis lurt å vokse. Så vi krysser alt vi har her.

11.01.23 Lill Rachel, ja for 3 uker siden trodde jeg ikke at jeg fikk skrive om deg i dag. Men det får jeg lov til, du er uten tvil veldig lita enda. Men vekta tikker oppover og du er sprek og i full lek sammen med de andre. Det varmer et matmor hjerte.

17.01.23 Nå har også du fått time for å bli chipet og få vaksine, å det skjer den 24 Januar.

I dag fikk du endelig Chip og vaksine, å formen din er fin. Enn så lenge ingen reaksjon på vaksina.

27.01.23 Da var endelig dagen kommet, å du har tippet et kg, i dag er du 1026g. Veien har vært lang og jeg har nesten gitt opp. Men vi klarte det, det førles så ufattelig godt.

12.02.23 Rachel har også en egen siden nå, siden hun blir boende hos oss, event flytter til forvert, om rett person dukker opp. Her er Rachel sin side.


JuleKalender hilsen fra Chanett Iren Hagavei 24 Desember 2023:

Nordlæningens Queen Bee som er 9,5år og Nordlæningens Rachel Rosé som er 1år

I tillegg er Nordlæningens Rihanna Rock Star som er Rachel sin søster med på noen minner da hun har vært hos meg en periode

Queen er en brun colorpoint som jeg har hadd så godt som hele livet hennes, ei sjenert frøken og forsiktig frøken, men utrolig kosen og pratsom. Vært forvert til henne i mange år frem til hun ble sterilisert i 2021 og ble offisielt minhennes slekt er den eldste som fortsatt er i bruk til avl idag

Rachel er en brun-skilpadde bicolor som hadde en tøff start på livet der vi trodde at vi kom til å miste henne for hun ble veldig syk og vi hadde en stor kamp, men da vi hadde tenkt å gi slipp på henne viste hun oss at hun virkelig ville leve og begynte å spise selv og allmenntilstanden ble med litt tid mye bedre, og det er jeg så utrolig takknemlig for, for hun er virkelig en katt med unik personlighet. Hun er nok den minste ragdollen jeg har sett og tror aldri hun blir noe særlig stor, men hun selv tror nok at hun er en av rotweilerne til mammahun er råtøff og har oppførselen til en hund, de andre kattene tørr ikke kødde med henne når hun er på besøk hos mamma for hun er kanskje liten i str men absolutt ikke når det kommer til makt.

Rachel elsker å gå på tur, kan en del triks, virkelig elsker kast og hent lek, bilturer og har en energi som jeg ikke aner hvor kommer fra.

Denne frøkna er jeg forvert til så får vi bare se om hun kan få kattunger til høsten, som blir utrolig spennende med en haug med turbobabyser i hus

Er så utrolig glad i mine to pelsbarn og kunne ikke tenkt meg et liv uten dem.

(N) Nordlæningen's Rambo Rain Matrix Sønn

RAG d Rød Colorpoint

Født: 10.05 Vekt: g

05.11.22 Rambo er første mann til å åpne øynene, så når jeg veide han i dag kunne ha se på meg. Alltid koselig med disse dagene.

11.11.22 Det føsrte bilde av Rambo her ved siden av er tatt 11.11.22. Han er 2 uker.

25.11.22 Rabo, navnet kler deg, for du er nå en liten tøffing, pitteliten som du er ( Altså bare akkurat 4 uker) kommer du springene ( snublende) mot meg.

28.12.22 Rambo nest minst. Men det begynner å bli god fart på han. Veldig liten og lett enda, men i super form. Så her satser vi på at alt går fint.

11.01.23 Enda den desidert minste gutten. Men han er en sprek liten rakker, som er overalt. Å den siste tiden har vekten gått fint rette veien.

17.01.23 Da var også du lille venn solgt. Å du er heldig, du skal flytte til Linda, det er min Brors søster. Så hun fikk deg for det vaksine, chip og stamtavle kostet. Å jeg er helt sikker på at her får du et godt liv.

17.01.23 Den 24 Januar får du din første vaksine, for nå er også du blitt stor gutt. Å det gleder matmor hjerte.

24.01.23 I dag fikk du din første vaksine, å det gikk bare fint. Ingen reaksjon så langt. Å du er heldig, du skal flytte til Linda Ånensen Teigen. Det er søsteren til min bror, så her får du det helt fantastisk.

25.01.23 I dag var dagen kommet, hurra du er nå tippet et kg. Vekten i dag er 1025g HURRA.

10.02.23 Da var Rambo også hentet. Å i dag da han dro veide han 1303g. Men det er bare 10 dager så får jeg møte han igjen. For da skal han være med og få siste vaksine.

Grunnen til at vi gjør det slik er at han var 13 uker da han fikk første vaksina.

28.10.23 Nederst, rett på siden her ser dere bilde av Rambo nå, virkelig gøy å se hvor stor og fin han er blitt, når jeg tenker på tilbake på tiden, da han var super dårlig i magen. Det har gått så fint med han og han er blitt en stor vakker gutt.

Fikk dette herlige bilde av Rocky i dag 21.09.23
Fikk dette herlige bilde av Rocky i dag 21.09.23
Han hadde ordna sæ ny seng.
Raven, fikk bilde fra eier i dag 22.08.23
Raven, fikk bilde fra eier i dag 22.08.23
Rocky, bilde fikk jeg fra Elisabeth 10 aug 23
Rocky, bilde fikk jeg fra Elisabeth 10 aug 23
Fikk en god helg hilsen. Så koselig. Å det går bare fint med han.
Rocky 25.04.2023
Rocky 25.04.2023
Bilde og tekst fra Eier: Vakker ny blomst i vinduet😅 Rocky elsker å ligge i vinduet😊 Har ryddet unna plass til han der, men måtte besøke denne planten en dag også. Ingen giftige planter her i huset for å være på den sikre siden😊 Det har gått veldig fint etter kastrering, ingen infeksjon og i god form😊
Min datter Chanett og Rachel.
Min datter Chanett og Rachel.
Rambo 28.03.23
Rambo 28.03.23
Foto: Linda
Raven og Signe.
Raven og Signe.
Bilde sier mer enn 1000 ord.
Rocky,, å ligge inni hula er altså ikke gøy
Rocky,, å ligge inni hula er altså ikke gøy
Rihanna, ei herlig kosefrøken.
Rihanna, ei herlig kosefrøken.
Men hun trenger også litt tid på å vokse, siden også hun ble litt dårlig i magen. Men super fin for og legger på seg hver dag.
Rihanna 20.12.22
Rihanna 20.12.22
Her er de 4 uker
Her er de 4 uker
Alle sammen 20.11.22
Alle sammen 20.11.22
Rambo 17.11.22
Rambo 17.11.22
Hans farge er Røb bicolor
Rachel 31.10.22
Rachel 31.10.22
Mamman vår, dagen før vi ble født.
Mamman vår, dagen før vi ble født.
66 dager drektig
Mamma Rinwell
Mamma Rinwell
Pappan vår Matrix
Pappan vår Matrix
Her er første mann kommet til verden
Her er første mann kommet til verden
Nå er det kommet 5 store kattunger, å jeg tror og håper at Renwell er
Nå er det kommet 5 store kattunger, å jeg tror og håper at Renwell er
å jeg tror og håper at Renwell er ferdig.
Største kattungen vi har fått Rocky 131g
Største kattungen vi har fått Rocky 131g
Rocky 31.10.22
Rocky 31.10.22
Rihanna 31.10.22
Rihanna 31.10.22
Jeg nå er jeg spent, mitted eller cp?
Raven 31.10.22
Raven 31.10.22
Rambo 31.10.22
Rambo 31.10.22
Bicolor?
Rihanna 17.11.22
Rihanna 17.11.22
Hun er Blå mitted
Rocky 17.11.22
Rocky 17.11.22
Rød bicolor
Rachel 17.11.22
Rachel 17.11.22
Brun skillpadde bicolor
Raven 17.11.22
Raven 17.11.22
Rød bicolor
Rachel
Rachel
Rocky
Rocky
Rambo
Rambo
Rihanna
Rihanna
Rachel 26.11.22
Rachel 26.11.22
Desverre et uklart bilde, men det ble alle denne gangen.... Ønsker meg nytt kamera.
Rambo 26.11.22
Rambo 26.11.22
Raven 26.11.22
Raven 26.11.22
Rihanna 26.11.22
Rihanna 26.11.22
Desverre uklart bilde
Rocky 26.11.22
Rocky 26.11.22
Raven 21.12.22
Raven 21.12.22
Raven og Rihanna 21.12.22
Raven og Rihanna 21.12.22
Raven og Rihanna
Raven og Rihanna
Rihanna 21.12.22
Rihanna 21.12.22
Rambo ble forstyrret under spisingen
Rambo ble forstyrret under spisingen
Han og søsteren Rachel er de to som ble mest og lengst dårlig etter at Mamman fikk Penicilin. Men han legger fin på seg nå.
Rachel har spist med hele ansiktet
Rachel har spist med hele ansiktet
Hun er ekstremt lita enda, men nå har vi hop om at mage problemet endlig begynner å snu. Pro-Kolin ble redningen. NB bør ikke kjøpes hos veterinær i byen. Da de tar nesten 100% mer enn VetZoo gjør. Hun legger nå på seg, men skulle ønsket hun la mer på seg pr dag.
Raven. Gutten som har klart seg superfint.
Raven. Gutten som har klart seg superfint.
Han er over 1 kg nå og har ikke vært noe plaget. Bank i bordet.
Rocky, gutten jeg selv falt veldig for.
Rocky, gutten jeg selv falt veldig for.
Enda liten etter mage trøbbel men legger på seg hver dag.
Rihanna 28.12.22
Rihanna 28.12.22
Rocky 28.12.22
Rocky 28.12.22
Rachel 28.12.22
Rachel 28.12.22
Rambo 28.12.22
Rambo 28.12.22
Raven 28.12.22
Raven 28.12.22
Raven 12.01.23
Raven 12.01.23
Raven 12.01.23
Raven 12.01.23
Raven 12.01.23
Raven 12.01.23
Rocky 12.01.23
Rocky 12.01.23
Rocky 12.01.23
Rocky 12.01.23
Rocky 12.01.23
Rocky 12.01.23
Rocky 12.01.23
Rocky 12.01.23
Rihanna 12.01.23
Rihanna 12.01.23
Rihanna 12.01.23
Rihanna 12.01.23
Rihanna 12.01.23
Rihanna 12.01.23
Rambo 12.01.23
Rambo 12.01.23
Rambo 12.01.23
Rambo 12.01.23
Rambo 12.01.23
Rambo 12.01.23
Rachel 12.01.23
Rachel 12.01.23
Rachel 12.01.23
Rachel 12.01.23
Rachel 12.01.23
Rachel 12.01.23
Raven i sitt nye hjem 04.02.23
Raven i sitt nye hjem 04.02.23
Raven i sitt nye hjem 04.02.23
Raven i sitt nye hjem 04.02.23
Raven i sitt nye hjem 04.02.23
Raven i sitt nye hjem 04.02.23
Rocky tiller opp for fotograf Elisabeth :)
Rocky tiller opp for fotograf Elisabeth :)
Rocky og den andre pusen Elisabeth har.
Rocky og den andre pusen Elisabeth har.
Foto Elisabeth.
Rocky og Kongen i huset, nærmer seg stadig mer.
Rocky og Kongen i huset, nærmer seg stadig mer.
Bilde av Rocky, fra Elisabeth
Bilde av Rocky, fra Elisabeth

Slitsomt å være kjøkkenassisten😊 Blitt stor gutt og kommer seg opp på benken sjøl nu😅
Melis ( Rihanna) Bilde fra Tina
Melis ( Rihanna) Bilde fra Tina
Miss ( Petunia) og Melis ( Rihanna) Bilde fra Tina
Miss ( Petunia) og Melis ( Rihanna) Bilde fra Tina
Rambo 28.03.23
Rambo 28.03.23
Foto: Linda
Påske bilder av Raven. Tekst fra eier:
Påske bilder av Raven. Tekst fra eier:
Hei☀️
og god påske til dere🐣
Tino elsker å være på hytta! Blitt en helt på bilkjøring også.
Det å være ute i snøen med familien på hytta er favoritt tingen til Tino🙏🏼 Han stikker ikke av, er bare å koser seg i sola☀️ Han har fått mer farge i pelsen etter sola også. Nå ligger han flat, uten respons😅etter 4 hele timer ute på jakt etter fluer🫶🏻

Påske oppdatering med ønske om en god påske til dere🐣
Påske bilder av Raven. Tekst fra eier:
Påske bilder av Raven. Tekst fra eier:
Hei☀️
og god påske til dere🐣
Tino elsker å være på hytta! Blitt en helt på bilkjøring også.
Det å være ute i snøen med familien på hytta er favoritt tingen til Tino🙏🏼 Han stikker ikke av, er bare å koser seg i sola☀️ Han har fått mer farge i pelsen etter sola også. Nå ligger han flat, uten respons😅etter 4 hele timer ute på jakt etter fluer🫶🏻

Påske oppdatering med ønske om en god påske til dere🐣
Påske bilder av Raven. Tekst fra eier:
Påske bilder av Raven. Tekst fra eier:
Hei☀️
og god påske til dere🐣
Tino elsker å være på hytta! Blitt en helt på bilkjøring også.
Det å være ute i snøen med familien på hytta er favoritt tingen til Tino🙏🏼 Han stikker ikke av, er bare å koser seg i sola☀️ Han har fått mer farge i pelsen etter sola også. Nå ligger han flat, uten respons😅etter 4 hele timer ute på jakt etter fluer🫶🏻

Påske oppdatering med ønske om en god påske til dere🐣
Raven ( Tino) Påsken 2023
Raven ( Tino) Påsken 2023
Bilde er lånt fra Nordlæningen's siden på FB
Raven (Tino) Påsken 2023
Raven (Tino) Påsken 2023
Bilde er lånt fra Nordlæningen's siden på FB
Rocky ( Gilbert) April 2023
Rocky ( Gilbert) April 2023
Bilde er lånt fra Nordlæningen's siden på FB
Rocky ( Gilbert) April 2023
Rocky ( Gilbert) April 2023
Bilde er lånt fra Nordlæningen's siden på FB
Raven 1 år
Raven 1 år
Tino( Raven) er blitt en stor gutt, dette bilde la eier ut på FB i dag. Han er et år i dag.

Dato

Raven Blå

Rocky Lysblå

Rihanna Rosa

Rachel Rød

Rambo Grønn

29.10.22

128g

144g

130g

123g

144g

30.10.22

147g

162g

147g

137g

155g

31.10.22

160g

181g

166g

149g

161g

01.11.22

168g

201g

179g

160g

175g

02.11.22

185g

218g

194g

173g

185g

03.11.22

193g

238g

206g

185g

199g

04.11.22

204g

255g

220g

195g

208g

05.11.22

223g

279g

236g

210g

224g

06.11.22

227g

281g

242g

218g

231g

07.11.22

236g

296g

254g

223g

250g

08.11.22

258g

312g

268g

237g

265g

09.11.22

271g

325g

279g

248g

280g

10.11.22

285g

335g

288g

252g

292g

11.11.22

300g

345g

308g

273g

307g

13.11.22

325g

373g

333g

293g

341g

15.11.22

344g

394g

363g

314g

363g

17.11.22

372g

427g

381g

338g

391g

20.11.22

417g

465g

417g

368g

423g

Dato

110

Rocky Lysblå

Rihanna Rosa

Rachel Rød

Rambo Grønn

24.11.22

444g

510g

425g

356g

462g

28.11.22

482g

529g

417g

368g

465g

04.12.22

488g

552g

404g

331g

423g

13.12.22

718g

693g

540g

Veies hver dag

Veies hver dag

28.12.22

1105g

629g

737g

Veies hver dag

Veies hver dag

08.01.23

1343g

919g

993g

630g

661g

12.01.23

1392g

1008g

1065g

710g

824g

16.01.23

1536g

1162g

1123g

819g

834g

18.01.23

1593g

1202g

1241g

889g

918g

25.01.23

1771g

1330g

1391g

1025g

936g

27.01.23

1853g

1444g

1459g

1026g

1050g

03.02.23

1886g

1645g

1610g

1044g

1126g

03.02.23 Levert 1886g

04.02.23 Levert 1695g

10.02.23 Levert 1739g

10.02.23 Levert 1303g