MM-Kullet 2021

(N) Diadem's Tamino Sollis

Rag a 03

MM Kullet Født:


14 Mai , 2021


Stamtavle

(N) Nordlæningen's

Eskana Esmeralda Luna

RAG n 04


Litt om dette Kullet

Dette kullet blir ikke å vokse opp hos oss, men hos forvert Kamilla. Vi håper på en bra øyenfarge fra Mamman, Å vi kan få blå og bruna kattebabyer her. I teorien kan det bli Mitted og Bicolor (high mit). Alle i dette kulle blir solgt. Her er Mulig å selge en til avl. Men det får vi se når kattungene er 6 - 9 uker.

Alle guttene i kullet selge til kos og MÅ kastreres, da jeg har restriksjoner på pappan. Kamilla får også i oppgave å finne navn til alle kattungene. 17.05.2021 Dette var jo et kull med noen enorma gutter, å de vet å ta til seg den maten de trenger og litt til, så er mulig Coco blir å overta de to største guttene, slik at jentene også begynner å legge godt på seg, evventer en dag eller to og ser.

17.05.2021 De to jentene har lagt på seg alt for lite i forhold til guttene, så når har vi hentet de hit, å de har flyttet inn til forster mor Coco.

19.05.21 Siden jenten bor her hos oss, blir de oppdatert raskere og trolig mer enn guttene. Men oppdatering på dem kommer også.

I dag er gullene en uke, å jeg har fått bilder av gutten fra Kamilla, og selv tatt bilde av jentene. En gutt er nå på hold til en hyggelig mann på Leknes.

21.05.21 Å nå er 1 ukers bildene på plass, nederst på siden.

28.05.21 Jentene vokser greit, ca 10g + pr dag. Her er det nok litt kamp om puppen, så siden det er 2 uker mellom disse 2 og coco sine. Men skal gå greit, for nå er Coco sine begynnt å spise. Snakket med Kamilla i går, gutten har hatt litt stopp i vekt oppgang, men håper det tar seg til igjen i løept av dette gøynet. Uansett herlig kattunger med god vekt på dem alle. Er jo fra nå og fremover vi ser litt utvikling i personlighet. Så dette blir spennende. Jenten kommer det 2 uker bilder ut av i løpet av dagen. Så får vi se om Kamilla får tatt bilde av guttene. Vi tar vekt i løpet av sen ettermiddag. Det blir lagt ut bilde av dem der det står litt om hver kattunge. Det ligger også noen bilder i Bilder, av jentene sammen.


04.06.21 I dag har vært en trist dag, å vi vet enda ikke utfallet av den. Zoe og Coco endte i slosskamp og oppi dette har en av dem truffet Milla, hun bel skadet å det kom blod ut nesen hennes. Veterinær har bedt meg la henne få et par dager på seg og se om hun kommer seg, hun tar ikke pupp, men jeg får i henne litt melk med sprøyte. Så nå må vi bare be til Gud om at det går bra med. Mabel går det bare fint med, vekta er fin å ellers er hun en herlig kattunge.  Plan var å besøke guttene i går eller i dag, men slik ble det ikke. Så jeg håper å få det gjort i morgen.

Bilder, blir det nor kom av Mabel i dag og de blir lagt i albumet.

06.06.21 I dag har jeg endelig vært og besøk guttene. Å de er blitt super søte alle 3. Så da ble det tatt bilder av dem i dag. Å jeg vurderer å ha Marvin videre i avl, vi får se om noen uker hvordan han utvikler seg. Lille Milla, går det bedre med, men hun må enda fores med sprøyte, så jeg tar enda ingen ting for gitt. Hun sover enda mye, å jeg vil ikke forstyrre henne mer enn jeg må når jeg mater henne. Så bilder kommer når hun blir sterkere og mer våken. Bilder av guttene kommer i albumet.

11.06.2021 Siste døyn har vært hektisk og rart, i går ble Luna Mamman til kattungene akutt veldig syk, her har dyrlege misstante om forgiftning av noe slag. Dette gjorde at jeg tok guttene hjem hit til Coco noe som gikk veldig fint. Coco ammer hele bunten.  I dag er formen til Luna bra, å jeg dro utover med kattungene, selv om jeg var veldig i tvil om dette var rett. Da di ikke har gått opp i vekt over hode denne uken som har gått. Å da jeg kom til Bodø ble Luna kjempe syns hun bare freste til dem og t.o.m klappet til den ene. Jeg satt der og så tv i litt over en time i håp om at hun skulle ta dem til seg. Noe hun ikke gjorde. ( Men enda en ting som er underlig, hun hadde over hode ikke melkspreng eller noe selv etter alle disse timene) Men i alle fall nå er gutten her hos oss sammen med Coco. . Så får vi bare se da hva resten av dagen bringer. Men til det dagen egentlig dreier seg om, di er 4 uker i dag, å jeg har fått tatt bilde av alle 4. Å de ligger lenger ned på siden her. En herlig trygg gjeng, Kamilla har gjort en god jobb så langt. Er veldig trist det har blitt slik det har blitt, men jeg tenker vi må gjøre det som er best for kattungen, uansett hva det er.

Kl 15.00 Luna er nå inne for å ta nye tester, så kattungene blir nå her inntil videre.

15.06.21 Det gikk bra med Luna, men etter at kattungene hadde vært her ville hun ikke ha mer med dem å gjøre, så nå har Coco tatt seg av dem på full tid. Så jobben ble min på dette kullet også. Men det er en helig gjeng, så skal bare være glad jeg har Coco som er en sånn SUPER Mamma. Kattungene alle sammen legger nå fint på seg. Også Coco sine 3 jenter.

18.06.21 Det er så godt at de 4 vi har har klart seg så fins som de har, nå går vekta fint opp. Å de vokser akkurat slik de skal. Coco gjør en fantastisk jobb med dem alle.

De er kontaktsøkende og aktive alle 4. Vaksine og Chip er bestilt og den får de den 6 Juli. 5 Ukers bilder blir tatt i løpet av dagen og kommer ut fortløpende.


25.06.21 Ja her raser tiden avgårde, å 4 kløvern er nå 6 uker. En aktiv gjeng, som er veldig tøffe, men de har jo får tidlig alder, elkt med de som har vært større hele tiden. Her blir det et vanskelig valg, egentlig bør jeg jo bare beholde en, men.... Dette irritende mennet. Jeg må jo ha en gutt, men jenta, den jenta den jenta. Hun er så herlig, så ekstremt herlig. Så hva bør jeg gjøre. Bilder er jeg i ferd med å ta, fått fotografert den ene, så må di andre våkne. Bilder kommer i fotoalbum og mulig under her.


04.07.21 Desverre ble det ikke tatt 7 uker bilder av disse herlig små. Vi har vært på tur i helga. Men har laget en ekstra album med video fra turen i helga andre turer og bilder fra hverdagen. Men skal også få tatt nye ordentlige bilder i løpet av dagen i dag eller morgen dagen.


05.07.21 Ja da var det endelig tatt nye bilder og noen er lagt ut på siden her og noen på FB. Herlig små disse. Bildene ligger lenger ned på denne siden.


09.07.2021 Ja da rakk jeg det akkurat, ble 8 ukers bildre av gullen e i dag. Å de har også fått Chip og vaksine i dag, de var så utrolig flinke alle 4.

Ingen har til nå reagert noe, så får vi krysse fingre og tær og se hva som skjer.

I morgen reiser jeg, Natalie og kattene på bobil tur noen dager, blir godt å komme seg litt bort igjen. Trenger litt avkobling å litt mennesker rundt meg.

Bildene kommer foresten i Foto albumet.

16.07.21 Enda en uke er passert. Å disse herlige små er nå 9 uker og det er bestemt hvor alle skal. Bilder blir tatt i dag, men usikker på om jeg tar meg tia til å legge ut. Det blir eventuelt i morgen.

17.07.21 Da var bildene klare, blir ikke så mange bilder denne gangen, da formen er elendig. Men dere får nå hvertfall se hvordan di har utviklet seg til nå.

Ligger nederst på siden.

25.07.21 Ja endelig, dog noe forsinket kommer 10 uker bildene. Vell og merke er de 10 uker og 2 dager. Men sånn blir det noen ganger, å denne helga har jeg vært borte på tur sammen med min samboer. Så da måtte dette vente litt. Så har jeg plan om å få 11 uker bildene til rett tid, men etter det drar vi på ferie og blir borte noen uker og da får jeg ikke oppdatert siden. Men bilder kommer når vi kommer hjem, å kattungene blir med oss på ferie. 10 uker bildene ligger i foto albumet.

30.07.21 I dag er MM kullet 11 uker. Og egentlig en uke til de tidligst kan flytte i nytt hjem. Men de blir 14 uker, for de skal være med oss på ferie. Så her blir stor og små med :) Bilder er tatt og kommer i albumet. 12 Uker bilder blir tatt mens vi er på ferie. så det blir litt anderl ledes bilder :) Men de blir ikke lagt ut før vi kommer hjem rundt 17 august.

18.06.21 Desverre ble det ikke tatt 12 uker bilder av kullet. Siden vi har vært på ferie. Men noen bilder er det tatt unerveis. Å disse blir jeg å legge i albumet etter hvert. Alle kattungene er nå reist. Å Siste mann som reiste var Miko og han ble hentet i går. Så nå er det veldig stille her hjemme. Å jeg ønsker dem alle samme et fantastisk liv sammen med nye eiere.

26.08.21 I dag har jeg omsider fått lagt ut litt bilder fra ferien, å de ligger i foto albumet. Har også lagt ut vide fra Miko sin eier.

31.10.21 Da er guttene som gikk til kos kastrert, så da er det bare Mabel igjen som ikke er kastrert av kattungene som ble født hos oss i 2021, Men regner med det blir ordnet rimlig snart.

24.11.21 Mable ble kastrert 18.11.21å inngrepet har gått bare fint, litt grøggi første dagen selvfølgelig. Men jeg var på besøk den 19 å da gikk det fint med henne.

Var et veldig kosleig besøk, så jeg gleder meg til jeg skal dit neste gang. 


Navn og Farge

Kl 

Kjønn

Vekt

Eier

Halsbånd

Info

(N) Nordlæningen's Matrix Look Fantastic RAG n04

19.54

Gutt

120g

Blir i katteriet

Lys grønn

Avl

(N) Nordlæningen's Micky Maynard RAG a03

20.14

Gutt

130g

Kamilla Johansen Bodø

Blå

Solgt/Kos

(N) Nordlæningen's Miko Mandela RAG a04

22.22

Gutt

109g

Håvar Berg-Larsen STAMSUND

Sort/Lysblå

Solgt/Kos

(N) Nordlæningen's Mabel Monroe RAG n03

23.56

Jente

118g

Solveig Myklebust Fauske

Lilla

Solgt/Kos

Om fødselen:

Kl 19.26 ringte Kamilla meg og fortalte at Luna var startet og presse, så da hoppet jeg i bilen og dro inn til Bodø. Før jeg kom var det allrede født 2 store gutter. Kamilla har vært fantastisk flink. Å nå sitter vi her Luna gjøre en fantastisk jobb.  21.36 kom rimlig traske, men vi venter litt å ser om der kommer flere. Har ikke sjekket henne noe emda. Morkakene var hun ikke inntressert i.

Kl 22.07 har sjekket Luna, å det er ingen tvil, der er fler igjen. Ca 1,5t etter nr 3, kom nr 4. Til nå 3 gutter og 1 jente. Det ble totalt 3 gutter og 2 jenter. alle store og flotte. Å Luna har vært eksemplarisk.


VÅR HISTORIE

(N) Nordlæningen's Matrix Look Fantastic

RAG n 04

Født kl 19.54 og fikk Lyes grønnt bånd. Båndet blir etterhvert byttet til Mørk grønn.

24 mai hadde Marvin åpnet det ene øyet, å den 25 var begge øynene åpnet.

11.06 Dette er nå min favoritt da, vurderer faktisk å selge Jemlings og beholde denne herlige gutten. Men vi får se, de må utvikle seg litt til, så får vi se hva det blir til.

25.06.21 Han blir, han bare MÅ bli, stor, vakker snill. Og BLÅ BLÅ øyner.

24.11.21 Matrix bor jo her sammen med oss, han er blitt en stor kraftig gutt selv om han er bare 6 mnd. 4 Desember skal han på utstilling, det blir så spennende.

(N) Nordlæningen's Micky Maynard  

RAG a 03

Født kl 20.14 og fikk Blått bånd. 24 mai åpnet også Micky et øye og dagen etter var begge øynene åpnet. Kamilla har fortalt meg at denne gutten kom først ut av kassen og har også så vidt smat på mat nå rett før han ble 4 uker. Han er super sosiel og herlig.

25.06.21 Micky den litt stille og forsiktige gutten (hvertfall inni mellom) 

15.09.21 Til venstre er et bilde av Micky og Bob, Kamille hadde lagt dette på FB. Nydelig bilde.

31.10.21 Nå er også Micky kastrert. Å det har gått bare bra, han fikk vell og merke krage på, å den likte han ikke så velidg godt.


Test fra Kamilla, lagt inn på Julekalenderen på FB. 21 Desember 2023:

Kamilla Johansen

21. desember: Nordlændingen’s Xim (Bob), Eskana (Luna) og Mikey.

Våren 2017 kom Bob til oss. Fra første øyeblikk skjønte vi at han måtte være den snilleste lille bamsen katteverdenen hadde og by påHan er veldig kosete, sosial og påtok seg rasktoppgaven som husets sjef. Han elsker å være ute, sove i «storsenga» og bare ligge i sofaen og slappe av forran tv’n og få timevis med kos om han kunne få bestemme.

Med en liten illusjon om at vi skulle få kosekatt volum 2, kom Luna til oss våren 2019. Lykken var komplett, men feil kunne vi taDette er ei frøken med bein i nesa og en HELT annen personlighet enn førstemann. Hun viste oss raskt at hun er sjef i eget liv. Ikke spesielt glad i verken kos eller andre katter var hun, men sjarmerte oss med sin helt spesielle personlighet. Dramatisk og irritabel ville nok vært de første personlighetstrekkene jeg ville gitt henneMen i løpet av et par år ble hun også ei stor mammajente som elsker pelsstell, kos og dronningbehandling.

I mai 2021 fikk Luna et kull på 5 kattunger og blant dem var Mikey. Tanken var aldri at vi skulle ende opp med 3, men han sjarmerte seg inn i hjertene våre med store, litt triste øyne. Trist er han derimot ikke. Han er en gladgutt som står opp vær dag med ett mål for øyet: hvor mye faenskap kan han finne på i løpet av dagen. Han er som en 2 åring- klår på absolutt alt, river ned og herjer og elsker nærkontakt- til de to andres store fortvilelsehvis han mister dem av syne og ikke vet hvor de er får han panikk og vi har våknet mange netter av Mikey på leting. Han er veldig glad i mat, voldsom lek, pyntegjenstander og Bob.

Vi elsker Mikeyen vår, Lunisen og BobbyguttenHjemmet vårt ville ikke vært det samme uten disse herlige personlighetene.

Bilde hun la ut av Mikey er neders til venste.

(N) Nordlæningen's Miko Mandela

RAG a 04

Født kl 22.22 og fikk Sort bånd. Har byttet til lysblå bånd.

23.05.2021 I dag har denne lille røvern åpnet øynene. 11.06.21 Det lille jeg har møtt han til nå, virker han veldig sosial og god, titt mer pratsom enn de andre to guttene. Men han er midre, så mulig han bare er sulten, for han har lagt på puppen mye siden han kom hit i dag.

25.06.21 Miko gjør nok minst av seg, for han bare elsker å leke med di andre katten, så oss mennesker er ikke så viktig så lenge der er mat og rein do.

28.10.21 I dag ble Miko kastrert. Fikk video fra dem for en tid tilbake der Miko ble badet, hun er veldig flink med badingen av han. Herlig å se. Video av badingen ligger inne i albumet til kullet.(N) Nordlæningen's Mabel Monroe

RAG a 03

Født kl 23.56  og fikk gult bånd. Hun har byttet til Lilla bånd. 22.05.21 I dag har hun kun gått opp 5g. Ikke så uvanlig at det skjer inni mellom. Så vi ser hvordan vekten ligger an i morgen,

25.05.2021 Mabel har åpnet begge øynene sine. Startet så vidt i går, men i morrest var begge åpen. 11.06.21 For ei jente, nysjerrig og kosen hvertfall pr i  dag. Hun er ekstrem å komme mellom beina på oss, noe som kan være litt skummelt, men vi må bare subbe beina i bakken når vi er på kjøkkenet.

25.06.21 Herligheta selv, jeg syns så godt om henne, hun har mørk blå øyner, litt skjev maske. Men så kosen rolig og go. 

30.07.21 Mabel har gått litt ned siste uka, men jeg er ikke bekymret, har vært mye varmt vær, å da er bare ikke matlysten på topp. Ny oppdatering kommer når vi er kommet fra ferie.

24.11.21 Den 19 nov var jeg å besøkte Mabel og Solveig, det var utrolig koselig, vi har mye å prate om når vi er sammen å det er så godt. Gleder meg til neste gang, jeg skal dit eller hun kommer hit.

(N) Nordlæningen's Milla Margrete RAG n 03 

14.05.2021 - 06.06.2021

Født kl 20.56 og fikk rosa bånd. 22.05.22 Går fint opp i vekt, denne jenta er jeg veldig spent på og får hun øyenfargen jeg håper på, ja da vil hun egne seg godt i avl.

25 Mai, i dag har Milla åpnet begge øynene, vi så små glipper i går.. 04.06.21 I dag ble du lille skadet av 2 Mammaer som ble sinte på hverandre. Alt jeg nå kan gjøre er å be om at du kommer deg og at alt blir bra med deg. Akkurat hva som skjedde vet jeg ikke. siden dette skjedde inne på kjøkkenet. Jeg håper at vi kan få ta bilder av deg i morgen,

Vår kære vakkre Milla døde i dag. Hun hadde fått en alt for hard smell da disse to Mammaene røk i tottene på hverandre. Hun var en Faiter det skal hun ha, vi var hos Healer nå i ettermiddag, å jeg tror  det faktisk hjalp henne over regnbuebroen. Selv om jeg så gjerne skulle sett henne vokse opp. Men slik ble det ikke.

DATO

Lys grønn

Blå

Rosa

Sort/Lysblå

Gul//Lilla

15.05

142g

140g

110g

119g

124g

16.05

153g

157g

115g

129g

127g

17.05

117g

125g

18.05

161g

167g

129g

140g

139g

19.05

180g 

188g

142g

153g

153g

20.05

195g

200g

153g

158g

166g

21.05

210g

212g

164g

177g

176g

22.05

240g

231g

174g

201g

180h

23.05

256g

247g

195g

214g

194g

24.05

270g

264g

207g

234g

212g

25.05

283g

274g

220g

241g

224g

DATO

Lys grønn

RAG n 04

Blå 

RAG a 03

Rosa

Lysblå

RAG a04

Gul/Lilla

26.05

312g

287g

234g

263g

236g

28.05

328g

315g

249g

280g

247g

30.05

414g

403g

370g

330g

11.06

397g

404g

379g

434g

15.06

457g

439g

448g

462g

18.06

545g

499g

478g

492g

25.06

740g

645g

642g

612g

04.07

919g

885g

859g

768g

26.07.21

1556g

1389g

1338g

1301g

30.07

1601g   

1468g

1507g

1265g