OO-Kullet 2022

(N) Nordlæningen's 

Inferno av Tamino

RAG n 03

OO Kullet Født:


10.05.2022


Stamtavle

NO*SugarDolls Langertha

RAG a 03 


Litt om dette Kullet

Her blir jeg å beholde en gutt selv.

16.03.22 I dag er jeg ganske sikker på at vi er heldig å får kattunger i mai. Der er roosa pupper på Langertha, å det betyr som regel kun en ting. Babyer i vente.

02.04.22 Nå kan vi kjenne en fasthet i magen til Langertha. Tror der er 4-5 stk Ca 11 Mai har hun termin.

Å 10 mai 2022 kom gullene til verden.

12.05.22 Det går fint med alle 4 og de har lagt fint på seg alle sammen.

I dag 18.05.22 har alle 4 tippet 200g så godt når de legger fint på seg å man slipper noe problemer, men de er små enda så alt kan skje.

18.05.22 I dag fant vi ut at Odessa var en gutt, så Odessa er nå blitt til Odin.

22.05.22 Det går helt fint meg kattungene, men jeg selv har korona, så min form er ikke helt på topp. Så bilder får vente litt, men så snart formen er god nok skal jeg får tatt noen ordentlige bilder av gullene.

30.05.22 I dag har vi byttet vekt, siden den andre ble fri for strøm. Derfor har jeg satt* ved veiingen i dag. Det går supert med alle 4 bollene, kaller de det for de er så gode og runde. I dag kommer Siv Janne og besøker gutten sin.

07.06.22 En liten oppdatering, de små er nå 4 uker, alle følger sin kurve fint med tanke på vekst. De er også alle sammen kommet ut på gulvet nå, men har ikke sett de på do enda. Så nå bor alle inne på kjøkkenet.

04.07.22 I dag fikk vi en trist beskjed, pappan til kulle er død, han ble påkjørt og drept.

1 Juli i dag skal gullene være med på sin første bobil tur, vi drar til Sandvik stranda. Der er det bare så vakker.

3 Juli turen gikk supoer fint, kattungen lekte og buset slik de alltid gjør, enset rett og slett ikke at de var i bil.

08.07.22 Kullet sin andre bobil tur, her dro vi først til Saltstraumen, så vider til Åseli hvor vi overnattet, på lørdag dro vi til Geitvågen her tok vi også en overnatting. Det er ikke noe problem med gullene i bobilen,,, bortsett fra når de klatrer på veggen, da blir matfar sur.... Neste helg går ferden til Sverige.

28.07.22 Da er vi kommet hjem fra Sverige, turen gikk helt fint, å kattene har vært rolige og gode hele turen.

09.08.22 Da har vi vært på siste tur hos veterinær med dette kullet. Å det gikk så fint atte. Begge gutten er pittelitt underbitt, er så pass lite at her tror vi det vil vokse bort. Om det ikke gjør det har det ingen betyding, da det er svært lite på dem begge.

Eller er rolig og trygt kull, heldige eiere som snart kan hente sine små.
Navn og farge

Født kl

Kjønn

Vekt

Eier

Halsbånd

(N) Nordlæningen's Othello av Inferno RAG a03

04.49

Gutt

102g

Lillian Larsen Bodø Kos

Ny eier: Nora Silsandvik Ballstad

Lilla

(N) Nordlæningen's Oktavia av Inferno  RAG n 03

08.18

Jente

98g

Blir i katteriet

Mørk rosa

(N) Nordlæningen's Odin av Inferno RAG n 03

08.34

Gutt

99g

Solgt til Ida-Mari Grøftrem Mo i Rana .Kastrert.

Sort

(N) Nordlæningen's Ophalia av Inferno RAG n 03

09.01

Jente

94g

 Weronika Małachowska (Kos)

Gul

Om fødselen:

09.05.22 Langerthe har vært veldig urolig i dag. Hun finner liksom ikke roen uansett, har flere ganger vært og lagt seg inne i en av kattedoene. Så jeg måtte bære hunne ut av den. Nå har jeg stengt meg og henne inne på kontoret med 3 fødekasser, så har hun litt å velge i. Så er det bare å vente da og se når det blir kattunger.

Vi har nå kommet til 10.05.22 Kl 01.16 eneste som skjer enda er at jeg sliter med å holde Langertha ute av doen.... Ho vil liksom bare ligg der.

10.05.2022 kl 04.49 kom endelig første babyen. Har vært noen timer med slit for Langertha. Å det er nok enda noen timer igjen før hun er ferdig. Det var en gutt som kom til verden først. Å han ble født i doen, ikke mulig å få henne ut derfra, men nå er både hun gutten flyttet i fødekassen.

Kl 06,30 Dette tar tid, kun en som er kommet. Og ja jeg vet der er flere, er det ikke kommet flere til kl 08.00 så kjører jeg til dyrelegen og ber om assistanse, håper da det hjelper med rieforsterkning. Men det aller beste er jo om hun kommer igang selv.

08.18 endelig der kom nr 2. Og det gikk kort tid ca kom også nr 3 å begge to var jenter.

VÅR HISTORIE

(N) Nordlæningen's Othello av Inferno

Farge: RAG a03  Født kl 04.49

19.05.22 Nå har også Othello åpnet øynene. Så nå ser alle sammen litt lys. Er en spennende tid fremover.

24.05.22 Othello er en rund og god gutt, fin størrelse og ser ut til å få perfekt maske. Spennende gutt, men broren er voks forbi han pr i dag.

04.07.22 En vakker tillitsfull gutt, det er denne karen som kommer først til meg nå, for å få kos. Broren vil helst bare leke. men er også raskt bort når vi har vært ute og kommer hjem. 

11.07.22 Othello er en sosiel og kosen gutt, han henger mye på fanget mitt når han har mulighet. En herlig gutt skulle gjene hatt han med videre i mitt avlsprogram, men det er desverre begrenset hvor mange jeg bør/kan ha. Har jo 3 gutter pr i dag.

09.08.22 Siste runde hos veterinær i dag, det gikk helt fint. Han malte og malte hele tiden, ville bare ha kos. Er enda pittelitt underbitt, men mindre enn da han var 9 uker. En riktig kosen liten herre mann,

Othello veide som nest minst 1480g

18.08.22 Ja, der var siste mann reist, litt vemodig, men slik er det nå en gang som oppdretter. Å historien bak at han dro i dag var at Lillian fikk låne han med sig i går da hun besøkte sin mor, å etter det klarte hun ikke vente mer, å kom i dag og hentet han. Han skulle egentlig være her til ca 1 september. Syns det var så koselig at det ble slik.

22.08.22 Othello / Otto var jo den siste som reise, men han har fått det helt supert. Å på bilde nr 4 ser dere han hjemme hos Lilian, det er også hun som har tatt bilder.

11.10.22 Othello har det bare fint han. Han ble kastrert 29 september. En vakker gutt, som også får være med på mye gøy, har fått bilder fra flere turer han har vært på, han er også på Instagram.


01.08.23 I dag komOthelle / Otto hjem til oss. Eier / tidligere eier opplever han som litt Grumpy. Å hun mener selv hun har for liten plass til han. Så plan nå er å se han litt an, la han falle til ro her. Å se om han er Grumpy her også. Eller om vi kan omplassre han. I allefall, Lillian sitt ønske er at han skal få komme til noen som bor slik at han får være litt ute. Å det tror jeg også han har veldig godt av. Han er veldig fin i pelse og kropp. Lillian har vært flink å stelt han. Så nå gjenstår det å se om vi finner nytt hjem til han.

20.08.23 Othello har fått ny eier, å er flyttet til Vakkre Lofoten. Han ble hentet i dag. Ny eier er Nora Silsandvik(N) Nordlæningen's Oktavia av Inferno

Farge: RAG n03 Født kl 08.18

18.05.22 I dag har Oktovia åpnet øynene helt, de er så skjønne når de har åpnet øynene.

24.05.22 Oktavia, størst av jenten. også en spennende jente. Her er spørsmålet om hun blir i katteriet eller blit solgt til avl. 

04.07.22 Oktavia har jeg vært oppriktig bekymra for, for da jeg var i Kreta var det flere dager hun ikke gikk opp i vekt, men heller faktisk ned, men nå ser det ut som det går bare fint, vekta har snudd og ting virker å være bra. Denne jenta blir værende hos oss.

11.07.22 Oktavia hun gjør nok desidert mins av seg av dette kullet, hun er mer forsiktig enn de andre, å i tillegg så reagerer magen hennes på div våtfor, så her må vi bare prøve oss frem.

09.08.22 Siste runde hos veterinær i dag, det gikk helt fint. Hun er den som fremdeles sitkker seg minst frem, også hos veterinør. Hun sov seg gjennom det meste. 

Oktavia veide som nest størst 1580g

Oktavia finner dere mer om på Mine katter og på hennes side Oktavia.

11.10.22 Oktavia er enda en stor og kraftig jente, å hun blomstret da hun fikk mer oppmerksomhet, da hennes søsken dro. Men er en male katt som elsker kos.


(N) Nordlæningen's Odin av Inferno

Farge:RAG n03 Født kl 08.34

18.05.22 I dag har Odin åpnet øynene helt, Så herlig når han ligger der med store øyner og ser på meg. 20.05.22 I dag så jeg at Odin var en gutt,  å heter nå Odin. Byttet til Sort bånd. Trodde jo først det var en jetne og fikk da navnet Odessa.

24.05.22 Støste kattungen pr i dag, god å rund å vet hvor maten er. En herlig gutt, som det allerede er bestemt at han skal vidre som kosekatt. 


04.07.22 Odin ( rampegutt, kosegutt, bajas) kjært barn har mange navn. Å alle passer godt til han.

11.07.22 Odin, gutten med mange navn. Her går han som Odin, Bajas, Rampen, Tullball, m.m Altså en gutt med mye fart i, han kommer først, leker mest, finner på mest hyss. Var først over hindtringen på kjøkkenet, først ut av kassen. Ja denne karen er det absolutt fart og spenningn med.

15.07.22 I går var Liv Janne og sønnen på besøk, Nøste la seg godt til ved siden av sønnen hennes og der sov han lenge.

09.08.22 Siste runde hos veterinær i dag, det gikk helt fint. Å som alltid en nysjerrig par, skal sjekke og smake på det meste. Inkl stetoskopet til dyrelegen. Odin er også litt under bitt, men det er så lite at så vidt man ser det.

Odin veide som størst 1590g

16.08.22  Nå er også Odin reist hjem til sine Slaver. Etter lang venting var endelig dagen der. Fikk flere bilder allerede første dagen, å han fant seg godt til rette med en gang. ( Fikk jeg beskjed om første dagen)

26.08.22 I dag kom Siv Janne på besøk, å hun ville gjerne gi Odin tilbake, da han er for aktiv for deres del. Hun tor ikke han trives hos dem. Så nå skal han være hjemme hos en en stund, så får vi se om vi finner et nytt hjem til han.

Odin var også gått en del ned i vekt i løpet av tiden der. Han var 1820g da han dro, i dag var han bare 1665g.

27.08.22 Når har Odin vært hos oss et døyn, å alt er i skjønneste orden. Men han har spist og spist og sist siden han kom. I formiddag hadde jeg han på vekta å den viste 1910g. Han hadde vell og merke nettopp spist da jeg veide han. Men siden han kom i går har han altså smøyd i seg 4 bokser våtfor og litt tørrfor, usikker på hvor mye.  Så han er glad i mat, jeg tror om vi finner rett hjem til han vil han gi mye glede. Men viktig å huske på at det er en kattunge, og kattunger leker. Å de leker noen gang masse andre dager mindre. Også sover de.

13.09.22 Odin er hos oss enda, en herlig gutt som nå er over 2 kg. Han er leken, kosen, sosiel, alt man kan ønske seg i en katt. I tilegg er han er pus som virkelig vil vise at han er glad i oss med å vaske oss både på hender og føtter. Hadde jeg hatt noen jenter å bruke han på kunne han gjerne vært her i oppdrettet. Gode gutten.

16.09.22 I dag ble Odin kastrert, men han er i super form allerede, merker ingen ting på han etter inngrepet. Full fart med det samme vi kom hjem.

17.19.22 I dag flyttet Odin fra oss, han har gjort Ran væring av seg, er flyttet til ei herlig jente som heter Ida, her tor jeg han får det fantastisk fint. Jeg ser fremt til å høre hvordan det går med han og hvordan turen hjem har gått.

11.10.22 Odin har fått et topp liv. Er veldig glad han kom akkurat til Ida. Her er han med på turer, leker masse. Har til og med fått bilder fra dyrebutikken på Mo, da han var der på besøk. Veldig gøy, å nå er det ikke lenger før han får selskap av Pandora.

19.08.2023 Odin på sin første Utstilling. Å her fikk han sitt Cert og han ble Nomminer. Spent på Panelet

ODIN BLE BEST IN SHOW 3 av 4 stemmer i Panel.

20.08.23 Odin er ferdig dømt, å har fått CAP og NOM, så da venter vi på Panel.

Odin ble BEST IN SHOW i dag også. Gratulerer til Eier Ida-Marie


Fra JULEKALENDEREN 23 Desember 2023 Skrevet av Ida-Mari Grøftrem


Dette er min lille mann Merlin(tidligere kjent som Odin) Det at Merlin ble min i det store hele, er litt sykt å tenke tilbake påDa jeg og min venninne dro oppover for andre gang, var det meningen vi skulle bestemme oss for hvilke 2katter i PP-kullet vi ville ha. Jeg tenkte jeg var bomsikker, helt til storsjarmøren dukket opp. Det var tydelig at gutten ikke var fra samme kull, da han var en del større enn de søte små. Det viste seg at de som først tok han med hjem, endte opp med å returnere ham, da de mente han var "for vill". Med litt råd fra Hilde, og kos fra Merlin; bestemte jeg meg i løpet av en halv time å ta med Merlin hjem i stedetDa måtte vi bokstavelig talt hive oss rundt med å skrive kontrakt og det nødvendige- for å rekke bussen tilbake til Mo i Rana. Plutselig ser vi Hilde komme løpende etter oss igjennom buskasset fordi vi hadde glemt de viktigste papirene midt i kaosettil tross for påtvunget kondis trening fra alle parter- endte jeg opp med verdens fineste lille mann jeg ikke kunne tenke meg en verden uten

Merlin er en gutt med mange meningerOm han føler han ikke blir hørt første gang han spørr, går han å gjør noe han vet ikke er lov, sånn at de late butler'ne kommer seg opp av stumpenmen dessverre duger ikke tjenerne alltid, og han må ty til med egne poterog før du vet ordet av det, har han lært å åpne dører

Samtidig som det har skjedd mye vanskelig i år, har det også skjedd mye fint. Blant annet- til vår stor overraskelse, vant Merlin BIS to dager på rad på den lokale utstillingenvi har funnet ut av at snø og kulde er lite akseptabeltog fått hilset på helt ekte utekatter

Selv om det er 50/50 om man våkner til ramp eller suss på skinnet, hadde ikke livet vært det samme uten min lille 7/8 kg øyestein .

Gleder meg til resten av vårt lange liv sammen

(N) Nordlæningen's Ophalia av Inferno

Farge: RAG n03 Født kl 09.01

18.05.22 I dag har Ophalia åpnet øynene litt, det ene mer enn det andre.

24.05.22 Minste jente, ikke lita, men minst. Hun hadde litt trøbbel med ene øyet med det samme de ble åpnet, men et par dager med vasking, så var det helt åpent.

Ophalia er minst i dette kulle, å jeg tror nok hun vil være det en stund kanskje hele tiden. Men hun er ikke lite, bare minst i dette kullet.

30.05.22 I dag har jeg tatt av båndet på Ophalia, hun trenger det ikke, så lett å kjenne igjen siden masken er litt skjeiv.

04.07.22 Ophalia er absolutt mest kosen av jentene, hun har et herlig rolig gemytt. Har alltid vært litt frempå og vil gjenre ha kos. 

11.07.22 Ophalia, ei leken nysjerrig jente. Så mye mer inntressert i alt enn sin søster. Hun er kosen, leken, nysjerrig ja alt på en gang.

09.08.22 Lille god jente som har plassert seg godt inn i hjerte mitt, fikk sin site vaksine mens hun er hos meg og helseattest. lt bare fint. Hun hoppet ut av buret og sjekket hele veterinær kontoret. Hun er en yndig vakket pus.

Ophalia veide 1420 og er minst, noe hun har vært hele siden fødsel. Minst i kropp men ikke i sjel.

13.08.22 I dag ble Ophalia hentet, det var faktisk overraskende vondt å se henne dra. Men utrolig flotte folk som skal ha henne, så er helt sikker på at hun får det veldig fint. Hun var nå alikevell liksom min da. Men igjen herlige mennesker, som jeg er helt sikker på gir henne det beste hun kan få i livet. Å hun skal på ferie til Polen i Oktober.

11.10.22 Det er nå en stund siden jeg har hørt fra Werinica, men kan jo selvfølgelig ikke regne med å høre fra alle hele tiden, men jeg vet hun nå er rabies vaksinert, å at hun skallu på ferie sammen med sine slaver nå i oktober. Håper på fine bilder derfra .

21.11.22 I dag ble Ophalia kastrert, pr nå står alt bare fint til.

Her er bilder av kattungene. bare å trykk på bilde så kommer alle etterhvert.

Odin,
Odin,
Herlig gutt med fin utviklting. Fikk bilde fra Oda 21.03.2023
Odin og Pandora. Fikk bilde fra eier av Pandora.
Odin og Pandora. Fikk bilde fra eier av Pandora.
Thea og Othello
Thea og Othello
Foto: Natalie B J Hagavei
Ophalia 7 uker
Ophalia 7 uker
Odin 4 uker
Odin 4 uker
Her er små gullene. Noen få timer gammle
Her er små gullene. Noen få timer gammle
Mamma Langertha
Mamma Langertha
Pappa Inferno
Pappa Inferno
Langertha et par timer før første mann kom
Langertha et par timer før første mann kom
Langertha nektet å gå ut av doen, lurer på om hun trodde hun ville på do hele tiden??
Nr 1 er født. En stor fin gutt
Nr 1 er født. En stor fin gutt
Othello ble født oppi doen, men det gikk helt fin, for jeg hadde lurt et tisse laken under Langertha før den kom. Men nå ligger di begge trygt i føde kassen
Odin 4 uker
Odin 4 uker
Odin 4 uker
Odin 4 uker
Odin og Othello 4 uker
Odin og Othello 4 uker
Oktavia bakerst og Odin fremst. 4 uker
Oktavia bakerst og Odin fremst. 4 uker
Oktavia 4 uker
Oktavia 4 uker
Othello 4 uker
Othello 4 uker
Othello 4 uker
Othello 4 uker
Othello 4 uker
Othello 4 uker
Ophalia 4 uker
Ophalia 4 uker
Ophalia  og Oktavia 4 uker
Ophalia og Oktavia 4 uker
Ophalia 4 uker
Ophalia 4 uker
Ophalia 4 uker
Ophalia 4 uker
Ophalia 4 uker
Ophalia 4 uker
Odin 7 uker
Odin 7 uker
Odin ca 7 uker
Odin ca 7 uker
Oktavia 7 uker
Oktavia 7 uker
Oktavia 7 uker
Oktavia 7 uker
Ophalia 7 uker
Ophalia 7 uker
Ophalia 7 uker
Ophalia 7 uker
Othello 7 uker og 5 dager
Othello 7 uker og 5 dager
Othello 7 uker og 5 dager
Othello 7 uker og 5 dager
Othello 7 uker og 5 dager
Othello 7 uker og 5 dager
Oktavia 7 uker og 5 dager
Oktavia 7 uker og 5 dager
Oktavia 7 uker og 5 dager
Oktavia 7 uker og 5 dager
Oktavia 7 uker og 5 dager
Oktavia 7 uker og 5 dager
Hun blir i katteriet
Odin 7 uker og 5dager
Odin 7 uker og 5dager
Hans navn hos eier Liv Janna blir Nøste
Odin 7 uker og 5dager
Odin 7 uker og 5dager
Odin 7 uker og 5dager
Odin 7 uker og 5dager
Hans navn hos eier Liv Janna blir Nøste
Ophalia 7uker og 5 dager
Ophalia 7uker og 5 dager
Ophalia 7uker og 5 dager
Ophalia 7uker og 5 dager
Ophalia 7uker og 5 dager
Ophalia 7uker og 5 dager
Ophalia 11.07.22
Ophalia 11.07.22
Ophalia 11.07.22
Ophalia 11.07.22
Odin 11.07.22
Odin 11.07.22
Odin 11.07.22
Odin 11.07.22
Oktavia 11.07.22
Oktavia 11.07.22
Othello og Odin 11.07.22
Othello og Odin 11.07.22
Othello og Odin 11.07.22
Othello og Odin 11.07.22
Othello og Odin 11.07.22
Othello og Odin 11.07.22
Ophalia og hennes nye slave :)
Ophalia og hennes nye slave :)
Ophalia og hennes nye slave, sammen med ny matfar og Odin.
Ophalia og hennes nye slave, sammen med ny matfar og Odin.
Odin blir hentet av sin eier på Tirsdag
299060406_1200214853889339_3159600330559742188_n
299060406_1200214853889339_3159600330559742188_n
Første bilde jeg fikk fra Weronika etter at de startet på turen hjem
Første bilde jeg fikk fra Weronika etter at de startet på turen hjem
Fikk beskjed om at hun var rolig og trygg i bilen,
Odin / Nøste er kommet hjem til sin Slave Siv-Janne .
Odin / Nøste er kommet hjem til sin Slave Siv-Janne .
Her blir han tatt godt vare på.
Nydelig bilde av Othello/Qtto
Nydelig bilde av Othello/Qtto
Fikke et nydelig bilde av Otto som eier kaller han.
Eier og Fotograf Lillian Larsen
Odin 26.08.22
Odin 26.08.22
Odin 26.08.22
Odin 26.08.22
Odin 26.08.22
Odin 26.08.22
Odin 26.08.22
Odin 26.08.22
Oktavia 26.08.22
Oktavia 26.08.22
Ophalia hjemme hos Weronika
Ophalia hjemme hos Weronika
Fotograf Weronika Małachowska
Ophalia Aug 2022
Ophalia Aug 2022
Fotograf Weronika Małachowska
Ophalia aug 2022
Ophalia aug 2022
Fotograf Weronika Małachowska
Ophalia Aug 2022
Ophalia Aug 2022
Fotograf Weronika Małachowska
Ophalia aug 2022
Ophalia aug 2022
Fotograf Weronika Małachowska
Ophalia aug 2000
Ophalia aug 2000
Fotograf Weronika Małachowska
Othello / Otto Aug 2022
Othello / Otto Aug 2022
Fotograf og eier Lillian Larsen
Otto koser seg ute på tur sammen med Lillian
Otto koser seg ute på tur sammen med Lillian
Fotograf og eier Lillian Larsen
Herlig bilde av Othello/Otto
Herlig bilde av Othello/Otto
Fotograf og eier Lillian Larsen
Othello
Othello
Foto: Natalie B J Hagavei
Othello og Eugene
Othello og Eugene
Foto: Natalie B J Hagavei
Othello og Oktavia
Othello og Oktavia
Foto: Natalie B J Hagavei
Otello og Oktavia
Otello og Oktavia
Foto: Natalie B J Hagavei
Odin 12.09.22
Odin 12.09.22
Odin 12.09.22
Odin 12.09.22
Odin 12.09.22
Odin 12.09.22
Odin 12.09.22
Odin 12.09.22
Odin 12.09.22
Odin 12.09.22
Odin, ikke mange dagene før han flyttet
Odin, ikke mange dagene før han flyttet
Her er Odin hjemme hos Ida, ganske trøtt har vært ute på tur.
Her er Odin hjemme hos Ida, ganske trøtt har vært ute på tur.
Ei som koser seg i senga sammen med eier
Ei som koser seg i senga sammen med eier
Foto: Weronika Malachowska
Ophalia
Ophalia
Foto: Weronika Malachowska
Ophalia
Ophalia
Foto: Weronika Malachowska
Ophalie
Ophalie
Bilde fra eier Weronika Małachowska
Ophalia
Ophalia
Bilde fra eier Weronika Małachowska
Ophalia
Ophalia
Bilde fra eier Weronika Małachowska
Ophalia
Ophalia
Bilde fra eier Weronika Małachowska
Ophalia
Ophalia
Bilde fra eier Weronika Małachowska Novemver 2022
Ophalia
Ophalia
Bilde fra eier Weronika Małachowska Novemver 2022
Ophalia
Ophalia
Bilde fra eier Weronika Małachowska Novemver 2022
Ophalia
Ophalia
Bilde fra eier Weronika Małachowska Novemver 2022
Ophalia
Ophalia
Bilde fra eier Weronika Małachowska Novemver 2022
Ophalia
Ophalia
Bilde fra eier Weronika Małachowska Novemver 2022
Ophalia
Ophalia
Bilde fra eier Weronika Małachowska Novemver 2022
Ophalia på togtur, hun har vært i Oilen sammen med sin eier
Ophalia på togtur, hun har vært i Oilen sammen med sin eier
Bilde fra eier Weronika Małachowska Novemver 2022
Ophalia
Ophalia
Bilde fra eier Weronika Małachowska Novemver 2022
Ophalia
Ophalia
Bilde fra eier Weronika Małachowska Novemver 2022
Odin
Odin
Herlig gutt med fin utviklting. Fikk bilde fra Oda 21.03.2023
Odin
Odin
Herlig gutt med fin utviklting. Fikk bilde fra Oda 21.03.2023 (Bag pusen)
Odin
Odin
Herlig gutt med fin utviklting. Fikk bilde fra Oda 21.03.2023

DATO

Lilla

M Rosa

Sort

Gul

11.05.22

121g

117g

120g

109g

12.05.22

139g

132g

133g

123g

13.05.22

162g

146g

156h

138g

14.05.22

183g

163g

174g

160g

15.05.22

197g

180g

195g

173g

16.06.22

215g

195g

210g

190g

18.05.22

250g

229g

246g

220g

20.05.22

285g

261g

281g

252g

22.05.22

308g

286g

309g

275g

24.05.22

341g

321g

344g

297g

26.05.22

375g

353g

375g

316g

28.05.22

414g

383g

400g

344g

DATO

Othello

Oktavia

Odin

Ophalia

30.05.22

448*g

416*g

422*g

373*g

01.06.22

482g

452g

440g

394g

05.06.22

559g

515g

531g

459g

15.06.22

682g

626g

719g

606g

20.06.22

810g

692g

810g

690g

22.06.22

855g

647g

830g

724g

27.06.22

949g

748g

909g

789g

04.07.22

1102g

951g

1059g

924g

28.07.22

1178g

1296g

1352g

1171g

09.08.22

1480g

1580g

1590g

1420g

13.08.22

1630g

1710g

1760g


Ved levering

18.08.22

1720g


16.08.22

1820g

13.08.22

1670g

Utstilling

Katt

Dommer

Resultat

Polarkatten 19.08.23

(N) Nordlæningen's Odin av Inferno

Ireneusz Pruchniak

CAP - NOM - BIS

Polarkatten 20.08.23

(N) Nordlæningen's Odin av Inferno

Marta Ziemianska

CAP - NOM - BIS

Et fantastisk bilde av Ophalia
Odin og Eier Ida.Mari på utstilling
Et herlig bilde av Othello ( Otto)
Otto ser vist ikke helt inntressert i fotball.
Othello (Otto)
Othello dagen etter at han kom hjem til oss igjen.
Othello 06.08.23 Koser seg ute
Othello ute sammen med Kosta.
Bedømmelsen til Odin på hans første utstilling
Odin sin Diplom. Spent på panelet.
Odin på utstilling
Odin på utstilling
Odin på utstilling
Odin på utstilling
Odin på utstilling
Ophalia, fikk flere nydlige bilder i dag 01.12.23
Ophalia 2023
Ophalia, fikk flere nydlige bilder i dag 01.12.23
Ophalia, fikk flere nydlige bilder i dag 01.12.23
Ophalia, fikk flere nydlige bilder i dag 01.12.23
Ophalia, fikk flere nydlige bilder i dag 01.12.23
Ophalia, fikk flere nydlige bilder i dag 01.12.23
Ophalia, fikk flere nydlige bilder i dag 01.12.23