PP-Kullet 2022

(N) Nordlæningen's 

Matrix Look Fantastic

RAG n 04

PP-Kullet

Født:

06.08.22


(N) Diadem's Coco Sollis

RAG a 03

Navn og farge

Født kl

Kjønn

Vekt

Eier

Halsbånd

(N) Nordlæningen's Punky Patriarca av Matrix RAG n 03

17.30

Hun

118g

Solgt til Karianne Skjelstad og Simon Dahl SORTLAND. Kos/skal kastreres

Rosa hjerte og Rosa P

(N) Nordlæningen's Pearl av Matrix RAG a 04

17.40

Hun

107g

Solgt Cecilie Aurora Karlsen Fauske Kos/skal kastreres

Lilla hjerte og Hvit P

(N) Nordlæningen's Picasso av Matrix  RAG a 03

19.20

Gutt

110g

Solgt til Øyvind Strøm og  Susanne Sundby Simonsen Bodø Kos/skal kastreres

Turkis hjerte og Grønn P

(N) Nordlæningen's Pandora av Matrix RAG n 03

20.11

Hun

93g

Solgt til Camilla Mariell Braseth Mo i Rana Kos/skal kastreres

Gult hjerte og Hvit P

(N) Nordlæningen's Petunia av Matrix RAG n 04

20.49

Hun

101g

Solgt til Stian H Salamonsen og Tina Salamonsen Bodø Kos/skal kastreres

Orange hjerte og Hvit P

Om fødselen:

I dag måtte jeg bade Coco, hun plagdes med å vaske seg, å det var fint. For det fikk fart på fødselen, kl 14.00 badet jeg henne og kl 17.30 var den fødte født. Kl 17.40 var nr 2 født, så til nå har alt gått veldig fint. Så langt 2 store kraftige jenter.

Etter litt pause kom nr 3 som var en stor fin gutt på 110g han kom nesten 2 timer etter nr 2. Så nå får vi vente å se da når nr 4 kommer. Litt under en time tok det, så kom nr 5.

Om jeg ikke har tat feil, er det 4 jenter og 1 gutt. Skal sjekke en ekstra gang om noen dager. Men er hvertfall 1 gutt.
Litt om dette Kullet


Her er et kull som ja, egentlig var tenkt en annen pappa på, men Coco ville det anderledes, men det er velkommen de som kommer. Her er et kull med linjer et godt stykke bak i mitt oppdrett, vell om merke på far siden. Her er linjer bak til Kajsa og Lexus som jeg hadde i 2007/2008. Å Bahrain som jeg hentet i Tyskland ligger også bak her. Så dere skal se det, også her må jeg beholde noe. Ja ja katter får jeg nok av... Men jeg har jo en plan om å parre Matrix med Rinwell. Så der har jeg jo også en mulighet til å beholde avkom.

I dag 29.07.22 Slimproppen er fornt, så nå er det ikke mange dagene igjen, jeg trodde ca 4 august,

men, mulig de har ordnet dette enda tidligere... Som sagt ikke helt planlagt. Ho her Coco lurer meg ofte ang løpetid.

Kattungene kom på dag 67, så da ver ikke min tenkte dato så feil. 

07.08.22 Nå er kattungene snart et døyn, å pr nå¨går alt bare fint, de har alle sammen lagt fint på seg. Denne første uken er alltid spennende for å se at det går fint med de alle sammen.

22.08.22 Et herlig rolig kull, er litt gøy å se hvor stolt mamman viser de frem når man kommer bort til henne, gleder meg til de er tippet 4 uker, er liksom da det begynner og skje ting.

Ingen har hatt noen uheldig bivirking av vaksina, men så har også alle fått Purevax.

05.09.22 Nå har vi nettopp hatt besøk av Cecilie, å hun var veldig sikker i sin sak om hvem hun ville ha, så da er også Pearl Booket. Så etterhvert nå så vil jeg også finne ut hvem andre som får kjøpe fra dette kullet. Å alle sammen kom ut av kassen på Lørdag akkurat 4 uker gammel og nå er det full fart på kjøkkenet.

07.09.22 Pr i dag ser de alle sammen litt skitten og fæl ut i ansiktet, men de er nettopp begynnt å spise, og griser noe veldig. Prøver å vaske de inni mellom, men det er jammen lettere sagt en gjort. Må vell ta meg på tak og prøve enda bedre. Har jo en plan om å få tatt litt ordentlige bilder av dem etterhvert.

09.09.22 Her flyr dagene, å kattungene er nå i full fart rundt om på kjøkkenet. En fantastisk gjeng, men en grise jenge når di spiser. Så syns det er vannskelig å ta bilder av dem, siden de alltid er skitten. Får kansje gi de et bad. Vi får se.I allefall en herlig trygg gjeng, men det var som forventet med Coco som mamma.

10.09.22 I dag hadde vi besøk som hadde tenkt å finne ut hvem av dere de ville ha, men de klarte ikke bestemme seg. Så de måtte dra på hytta og snakke litt mer om det. Syns ikke det er noe rart, for dere er jo bare Gulle god.

11.09.22 I dag ble det tatt et par bilder mens jeg lå på gulvet og koste med kattungene. Jeg er så  ufattlig heldig som får holde på som oppdretter, det gir meg så mye glede.

12.09.22 I dag har jeg omsider tatt meg tid til å ta litt bilder av gullene. Å bildene med navn på hver enkelt katt finner dere lenger ned på siden.


28.09.22 I dag har vi tatt litt bilder, å det blir lagt ut etterhvert som jeg får tid. Ligger i Galleriet, de nyeste bildene er de 7,5 uker på

30.09.22 Nå er alt av papirer klare til første veterinærbesøk, på mandag får de første vaksine og chip. Alltid litt spenndende hvordan de reagerer på dette. Å om man får noen reaksjon etter vaksinen. Det er en herlig gjeng, med mye fart i nå.

03.10.22 I dag hadde vi første time til veterinær for vakisne og chip, di var så flinke alle sammen, kun lyd i et par av di. Mens Punky malte under hele oppholdet. Så nå er de alle sammen chipet og fått vaksine nr 1. Så da vi kom hjem ble det bestilt stamtavler. 

06.10.22 Et dag etter skjema med veiing, pga mye å gjøre i går. Hadde en katt på rømmen. I hvertfall, meget god vekt på 3 av dem, mindre god på 2 av dem. Men jeg ser jo at når jeg gjor våt for og annet godt, så er det ikke flink å kjempe seg frem de to som har dårligst vekt pr i dag. Så i dag ved morgen foring, satte jeg sammen med de og de fikk egen skål. Da spiste de 40 g våt for hver. Å det er jo supert, så fremover nå noen dager, blir jeg å sitte sammen med de to minste jentene for å være sikker på at de får nok i seg, i tilegg ble de jo vaksinert på mandag, noe jeg har erfat ogte gir litt kranglete mager.

07.10.22 I dag har alle sammen fått ormekur, dag en av 3. De får Panacure.

08.10.22 Ormekur dag 2, fin oppgang på alle, men er jo de minste som er viktigst for meg å sjekke oppgang på

Oearl i går 741g i dag 813g og Petunia i går 732g og i dag 756g Hurra

14.10.22 I dag kommer det bilder av kattungene, tar litt tid, med alle kommer i løpet av dagen.

Denne ganger var alle gått opp bortsett fra Pearl, hun er missfornøyd med at det serveses mindre våtfor, men det må hun venne seg til. 

25.10.22 Alle har gått veldig fint opp i vekt. Jeg tror forrige veiing, så må bare Pearl ha spist lite akkurat den dagen, for nå har hun fått veldig opp i vekt i forhold til før. Petunia nærmer seg også 1 kg nå.

28.10.22 Det går fint med alle 5 små som begynner å bli store. I dag har jeg prøvd å få tatt litt bilder, men er så søkke vanskelig å få de skarpe. Men jeg prøver, kommer ut bilder etter hvert som jeg får laget de ferdig.

31.10.22 Da var denne gjengen ferdig vaksinert og alle har fått sine helseattester. De var veldig flinke alle sammen, kun Picasso som så vidt reagerte da de satt vaksina, han hoppet litt til, så han fikk desverre 2 stikk.

05.11.22 I dag dra nr 3 og 4 altså Pearl og Pandora, vår lille maler og vår lille tv slave. Men de er kommet til gode hjem begge 2.

11.11.22 Ja da var siste mor i dette kullet hentet. Rart, nå hvor stille det blir i huset. Glad det ikke er så lenge til små foter springer rundt igjen.

Men jeg er glad dere har fått fantastiske eiere alle sammen.

VÅR HISTORIE

(N) Nordlæningen's Punky Patriarca av Matrix

Farge: RAG n03   Født kl 17.30 

Punky fikk et rødt strikk med Rosa hjerte og rosa P på som forteller meg den første tiden hvem hun er.

14.08.22 I dag har Punky åpnet øynene, så herlig. Bilde på siden her.

Punky lille hjerte knuser, hun er alltid skitten på nesten, trodde faktsik først hun hadde en mørk flekk på nesa, men er altså slik at hun dytter nesa godt inn i puppen eller maten just etter som.

12.09.22 Punky er nok den som gjør minst av seg. Hun bryter seg ikke på for å få oppmerksomhet, men blir glad om kommer nå vi kommer til henne. Hun er heller ikke den som er mest aktiv i lek, men kan gjerne sitte og se litt på de andre før hun hiver seg med.

01.10.22 Punky er en matglad jente og lett å forholde seg til, hun kommer alltid når det er mat. Ikke den mest aktive i lek heller.

03-10-22 Helige jente, hun malte under hele oppholde hos veterinær. Å ikke en lyd da hun fikk chip eller vaksine.

06.10.22 Punky er fremdeles størst 17 g tyngre en neste frøken. Hun er en fantastisk jente med herlig personlighet, syns det er så rart at hun er den som sitter igjen.

09.10.22 Da var også du lille venn solgt, å du er så heldig at du vil får selskap av Qasemiro siden de også har kjøpt han.

14.10.22 Punky var den siste som bel solgt, å jeg tror det er for hun er på et vis lyst i det brun rundt øynene ( Enda) Men jeg ser nå at hun blir en svært vakker pus når fargene hennes kommer ordentlig frem. Blir virkelig spennende å følge henne. Håper eier sende mye bilder etterhvert som hun vokser.

31.10.22 I dag fikk Punky sin siste vaksineher i gården, å helseattest, det var ingen overraskelser. En liten haleknakk som vi var klar over. Ellers var alt i orden. Hun brydde seg ikke litt en gang da vaksinene ble satt.

11.11.22 Du kjære venn kommer til gode mennesker, å ja Simon her har du en Mann som det virkelig så ut som han gledet seg til å komme hjem med deg/dere. Du var 1950 og i dag da du reiste.

20.01.23 Punky ble i dag kastert, å det har gått bare fint. Venter på mer info når det har gått noen dager, men så langt alt fint. Fikk også masse bilder av henne og Qasemiro, å de ligger i falleriet under her. Qasemiiro litter på QQ kullet side.
(N) Nordlæningen's Pearl av Matrix

Farge: RAG a04  Født kl 17.40

Pearl fikk et rødt strikk med Lilla hjerte og Og P som var hvit med rosa perle. på som forteller meg den første tiden hvem hun er.

16.08.22 I dag har også Pearl åpnet øynene, så uskyldig og vakker.

05.09.22 Ja nå går det raskt unna , alle sammen kom ut av kassen sin på Løradg også du Pearl. Hun ble booket i dag, litt tidlig, men eier sier hun er sikker :) 

12.09.22 Lille perlen vår. jeg syns hun er så yndi, hadde det ikke vært for en mulighet for blodgruppe B hadde jeg nok beholdt henne videre i avl.

01.10.22 Pearl har gått pitte litt ned i vekt siden siste veiing, men jeg er på ingen måte bekymret, det er jo nå overalt i huset og noen er mer aktive enn andre. Å ikke så rask bort til maten som de andre.

03.10.22 Så rolig ikke en lyd hos vetrinær, vetrinær koset nok litt ekstra med henne, siden hun kjente Cecilie som skal overta henne når hun blir stor nok.

06.10.22 Pearl har ved denne veiingen gått litt ned, ikke bekymringsvedig, for hun har jo vært litt lita hele veien, men så mass at nå blir jeg sittene på gulvet sammen med henne og Petunie og passe på at di spiser sin del.

07.10.22 Bare et døyn med å følge med og passe på når di spiser, og de to minste har allerede lagt godt på deg, blir så glad. I går var Pearl 677g, og i dag er hun 741g. Stort smile fjes.

20.10.22 I dag er det Pearl som har gått litt ned i vekt, men det var som forventet, siden jeg nå gir litt mindre våtfor, og det de får er blandet med tørrfor, dette er hun ikke veldig fornøyd med. Men regner med vekten er bedre om et par dager.

31.10.22 Lille Perla, som maler som en maskin, ikke lett å høre hjertet hennes, men med litt hjelp av vann fikk vi hørt hjertet ditt også. Vaksina brydde du deg ikke om, å du var den enseste som ville ha godbit hos veterinær.

Helseattest helt uten annmerkning.

03.11.22 Lille Perla mi, som er så utrolig kosen og god. Har igjen reagert på vaksine / stress med dårlig mage. Så jeg har bedt eier om å vente noen dager med å hente henne. Håper jo hun kommer raskt i form og ikke reduserer vekta.

05.11.22 Lille Perla ble rask go i magen, tror egentlig det som plaget henne var luft smerter. Så i dag ble hun hentet av Cecilie og Mannen hennes. Hun fant seg veldig fort til rette hos dem, å det er jeg glad før. Hun hadde haltet litt på en forlab da di kom hjem, håper det var bare en bagatell og at hun er helt bra i morgen. Hun var 1217g da hun reiste

25.01.2023 I dag ble Pearl / Lucy kastrert, å det har gått bare fint. Eiers ord: ( hun er nesten for god form, her hun vaser rundt og ikke har vett til å hvile) 

Lucy kan følges på instagram #lucy_theragdollcat.


(N) Nordlæningen's Picasso av Matrix 

Farge:RAG a03 Født kl 19.20

Picasso fikk et blått strikk med Blå/turkis hjerte og med Grønn P, på som forteller meg den første tiden hvem han er.

Picassoer født med en knekk på helan, den så jeg når jeg tok sjekk av han etter fødselen. Det er pr i dag ingen kraftig knekk, men den er der.

16.08.22 Picasso er den siste til å åpne øynene.... Mannfolk altså hehe. Å han har ikke åpnet begge helt enda.

07.09.22 Picasso er pr i dag en rolig gutt, som liker å sove i hendene våre.

12.09.22 Picasso er etter min mening den mest kosne, men så er han da også gutt. En herlig kosen skøyer, som elsker kos, lek og mat. Alt til sin tid.

01.10.22 Også Picasso har gått fint opp i vekt, men han er også en aktiv krabat, ser ikke så stor ut, men vekta er bra. Han er også noe fastere i kroppen enn de andre.

03.10.22 Picasso er jo gutt da, og som forventet litt mer syt, å han syns litt mer synd i seg selv enn di fleste jentene, men han var veldig flink. Bare litt mjauing, men alt var i orden så snart jeg løftet han opp og ga han litt kos.

06.10.22 Gutten blandt alle jentene, han går fint opp i vekt, er helig vil så gjerne ha masse oppmerksomhet, så det blir nok godt for han når han kommer hjem til masse unger som vil kose og leke med han.

31.10.22 Du gutten, er jo som menn sjenerelt, litt mer mysete når det gjelder smerte, så du reagerte litt da du ble stukket og fikk vaksine. Så pass at sprøyta datt ut og du måtte stikkes på nytt. Ellers var alt i orden. Selvfølgelig med annmerkning på haleknekken din.

02.11.22 Du lille venn var den første som bel hentet, du ble hentet nå nettopp, å du kommer uten tvil til et aktivt hjem.

Håper bare de husker på at du må få sove også, nei du får det nok helt super sammen med 2 aktive gutter som virkelig gledet seg til å hente deg. Du var 1769g da du dro.

30.01.2023 I dag ble Picasso kastrert, å det har gått bare fint. Var enda noe ''full'' da de kom hjem med han.

04.10.23

I dag sendte jeg epost, for å høre hvordan det gikk med Picasso / Sonic som han blir kaldt. Å det sto bare fint til med han. En snill og god pus. Veldig sosial, som forventet av en Ragdoll. Jeg fikk også noen nye bilder, de er lagt inn under der det er bilder.

(N) Nordlæningen's Pandora av Matrix

Farge: RAG n03  Født kl 20.11

Pandora fikk et Rødt strikk med Gul hjerte og hvit P, på som forteller meg den første tiden hvem hun er.

14.08.22 i Dag har Pandora begynnt å åpne øynene, bilde kommer når de er helt åpnet. 15.08.22 Som jeg regnet med i dag er øynene helt åpnet.

Pandora er så herlig snusk med sin mørke flekk på nesa.

12.09.22 Pandora, Pitler som min datter kaller henne pga barten... Ja ja hvertfall den jenta Chanett syns er mest kosen, jeg tror det kommer ant på hvem som kommer inn på kjøkkenet. Men jo hun er kosen og glad i oppmerksomhet. Men også en liten skøyer som leker like mye som di andre.

01.10.22 Pandora, har en fin vekt, men er jo også en rolig frøken. Men hjelpes hun kan da leke hun også når hun setter den siden til.

03.10.22 Pandor var også helt stille under vaksinering og Chip, men hun var nok veldig glad da hun fikk komme opp fra det ekkle bordet.

06.10.22 Snuppa, med det bedårene blikket, hun er også stor og fin flott vekt og herlig temprament.

31.10.22 Du var første mann/ dame på bordet i dag, å gjorde som du pleier malte og prøvde å sjarmere alle, reagert ingen ting på stikket. Å helseattest helt ok.

05.11.22 Store gulljenta, i dag reiste du sammen med Camilla og hennes venninner og Odin til Mo. Det blir litt kjedelig å se Tv nå når ikke du står der å fanger alt du ser. Ditt yndige blikk, hvor jeg følte du så gjennom meg vil jeg savne. Men det viktigste er at du er kommet til et godt hjem.

Vekt da du dro.1691g

10.01.23 Ble Pandora kastrert, å inngrepet gikk bare fint. Å hun kom seg raskt etter inngrepet.

19.08.2023 Var på sin første utstilling i dag. Desverre ble hun stilt i feil klasse, hun ble stilt som fertil, noe som DESVERRE gjør at hun mister alt. Her ble hun egentlig CAC - NOM - BIV. Vet ikke om hun får ny bedømming i dag eller hvordan det blir. Alt hun fikk ble bare trukket.

20.08.23 I dag gikk Pandora i rett klasse, så i dag fikk hun Cert. Syns det er litt rart, siden hun fikk alt som fertil, inkl BIV. Men ble ikke Nominert i dag. Ja ja Dommerne er forskjellige.(N) Nordlæningen's Petunia av Matrix

Farge: RAG n04  Født kl 20.49

Petunia fikk et Rødt strikk Orange hjerte og Sort P, på som forteller meg den første tiden hvem hun er.

16.08.22 Også Petunia hadde åpnet øynene i dag, så da er det sli at alle nå tittet opp på meg når jeg kommer inn.

12.09.22 Petunia en vakker blomst, som gjør mer og mer utav seg. Hun ligger ofte på fanget når jeg sitter på gulvet. Men hun er også lekne og rampete av seg.

27.09.22 Petunia er enda minst i dette kullet, men hun spiser godt å går fint opp i vekt etter sin kruve.

01.10.22 Petunia har jo hele veien vært minst, ei super søt lita frøken. Hun er også gått ned noen få gram siden forrige veiing, jeg er ikke bekymret her heller. Hun er ikke den som orker å presse seg frem i matkøen.

03.10.22 Petunia ga fra seg et lite pip da Chipen ble satt, men ikke så rart da skinnet var ganske seigt, så vet måtte ta litt i. Vaksina reagerte hun ikke på.

06.10.22 Du lille har også nå gått litt ned i vekt desverre, så for å være sikker får du litt probiotika ( mege tarm bekterier) gode for å hjelpe magen. Men jeg tor hovedgrunnen er at du er litt forsikting, å bøller deg ikke frem til matfatet. Så nå blir jeg sittene sammen med dere og se på når du og Pearl spiser.

07.10.22 Petunia som har vært litt småspis, begynner endelig å legge på seg greit, å det har gått bare et døyn med vakt hold under måltiden. slik at jeg vet de minste får sin del. I går var Petunia 650g, I dag er hun 732g. Så det hjelper veldig på.

15.10.22 Petunia er  jo minst i dette kullet, men her er jeg ikke bekymret overhode, hun har god apetitt, men leker mye og er svært aktiv. Å vekst kurven henner er helt fin.

20.10.22 Endelig har Petunia lagt greit på seg, det kan virke som at ikke megen hennes er så alt for glad i tunfisk, bør nok hvertfall være forsiktig med det rett etter vaksinering.

31.10.22 Lille frøken Petunia, heller ikke du brydde deg noe om det å bli stukket, å helseattesten var helt uten annmerkning. Men hjelpes du kan det å å rope når vi kjører gjennom tunnel....Å når du vil ha mat. 

03.11.22 I dag var det din tur lille venn, å reise til nye eiere. Å her tror jeg du får det veldig fint. Det er så gøy for meg som oppretter å se gleden når katter blir hentet, å i dette tilfellet var det veldig gøy, for her var jo ungene i 100, men Mamma var vell så spen, så hadde hun vært barn tipper jeg hun hadde vært i 200. Veldig herlig å se. Å lille var 1260g da hun reiste, det var ny eier som veide henne ved ankost hjem. Siden jeg glemte det.

08.11.22 Fikk beskjed om at Petunia var litt små pjusk i går og hadde vondt i magen. Heldig vist kontrabeskjed i dag om at hun er mye bedre. Fikk også et par herlig bilder av Petunia, spesielt et, hvor hun leker sammen med minste mann i huset. Tusen takk Stian.

03.02.2023 I dag ble Petunia kastrert, jeg hadde hun med meg til Fauske, så det bel gjort det. Det gikk veldig fint og Petunia er i fin form. Nå sitter hun bare og venter på at Stian skal komme og hente henne.Her er bilder av kattungene. bare å trykk på bilde så kommer alle etterhvert.

Det er også et nytt galleri under vakt skjema.

Pandora 28.10.22
Pandora 28.10.22
Pearl 14.10.22
Pearl 14.10.22
Punky 12.09.22
Punky 12.09.22
2 av jenten 25.08.22 Pandora og Pearl
2 av jenten 25.08.22 Pandora og Pearl
Søsken som sover.
Søsken som sover.
Petunia helt ny, ca en time gammel
Petunia helt ny, ca en time gammel
Mamman vår Coco
Mamman vår Coco
Her er den første kommet til verden, ei stor jente på 118g
Her er den første kommet til verden, ei stor jente på 118g
Hun ble født kl 17.30
Picasso 10.08.22
Picasso 10.08.22
Pearl 10.08.22
Pearl 10.08.22
De små 11.08.22
De små 11.08.22
11.08.22
11.08.22
11.08.22
11.08.22
Punky 11.08.22
Punky 11.08.22
Petunia 11.08.22
Petunia 11.08.22
Det er bare vakkert.
Det er bare vakkert.
300463614_5861147897228682_5305836589054244556_n
300463614_5861147897228682_5305836589054244556_n
2 av jenten 25.08.22
2 av jenten 25.08.22
2 av jenten 25.08.22
Pearl 03.09.22
Pearl 03.09.22
Picasso og Punkey 03.09.22
Picasso og Punkey 03.09.22
Nora koser med Pearl.
Nora koser med Pearl.
Punky
Punky
Ei ordentlig gris skur når ho spis.
Ein trøtt jeng
Ein trøtt jeng
Punky og Mamma Coco
Punky og Mamma Coco
Picasso sover i henden til min sønn.
Picasso sover i henden til min sønn.
Pearl 09.09.22
Pearl 09.09.22
Små PP gull
Små PP gull
Meg og noen av kattungene, på kjøkkengulvet...
Meg og noen av kattungene, på kjøkkengulvet...
Det er Cococ på matboksen, Punky i senga, Pearl og Pikasso på siden.
Picasso, Punky og Pearl
Picasso, Punky og Pearl
Picasso, Punky og Pearl
Picasso, Punky og Pearl
Pearl i forkan. Picasso og Punky bak.
Pearl i forkan. Picasso og Punky bak.
Pandora 11.09.22
Pandora 11.09.22
Pandora og Petunia 11.09.22
Pandora og Petunia 11.09.22
Punky 12.09.22
Punky 12.09.22
Punky 12.09.22
Punky 12.09.22
Pearl 12.09.22
Pearl 12.09.22
Pearl 12.09.22
Pearl 12.09.22
Pearl 12.09.22
Pearl 12.09.22
Pearl 12.09.22
Pearl 12.09.22
Picasso 12.09.22
Picasso 12.09.22
Picasso 12.09.22
Picasso 12.09.22
Picasso 12.09.22
Picasso 12.09.22
Pandora 12.09.22
Pandora 12.09.22
Pandora 12.09.22
Pandora 12.09.22
Pandora 12.09.22
Pandora 12.09.22
Pandora 12.09.22
Pandora 12.09.22
DSC_4739
DSC_4739
Petunia 12.09.22 ( Veldig trøtt)
Petunia 12.09.22 ( Veldig trøtt)
Petunia 12.09.22
Petunia 12.09.22
Petunia 12.09.22
Petunia 12.09.22
Punky 7,5 uker 28.09.22
Punky 7,5 uker 28.09.22
Punky 7,5 uker 28.09.22
Punky 7,5 uker 28.09.22
Punky 7,5 uker 28.09.22
Punky 7,5 uker 28.09.22
Punky 7,5 uker 28.09.22
Punky 7,5 uker 28.09.22
Pearl 7,5 uker 28.09.22
Pearl 7,5 uker 28.09.22
Pearl 7,5 uker 28.09.22
Pearl 7,5 uker 28.09.22
Pearl 7,5 uker 28.09.22
Pearl 7,5 uker 28.09.22
Pearl 7,5 uker 28.09.22
Pearl 7,5 uker 28.09.22
Picasso 7,5 uker 28.09.22
Picasso 7,5 uker 28.09.22
Picasso 7,5 uker 28.09.22
Picasso 7,5 uker 28.09.22
Picasso 7,5 uker 28.09.22
Picasso 7,5 uker 28.09.22
Picasso 7,5 uker 28.09.22
Picasso 7,5 uker 28.09.22
Pandora 7,5 uker 28.09.22
Pandora 7,5 uker 28.09.22
Pandora 7,5 uker 28.09.22
Pandora 7,5 uker 28.09.22
Pandora 7,5 uker 28.09.22
Pandora 7,5 uker 28.09.22
Pandora 7,5 uker 28.09.22
Pandora 7,5 uker 28.09.22
Petunia 7,5 uker 28.09.22
Petunia 7,5 uker 28.09.22
DSC_4849
DSC_4849
Petunia 7,5 uker 28.09.22
Petunia 7,5 uker 28.09.22
Petunia 7,5 uker 28.09.22
Petunia 7,5 uker 28.09.22
Petunia 7,5 uker 28.09.22
Petunia 7,5 uker 28.09.22
Petunia 7,5 uker 28.09.22
Petunia 7,5 uker 28.09.22
Denne kjekke gutten skal Petunia bo sammen med.
Denne kjekke gutten skal Petunia bo sammen med.
Pearl 14.10.22
Pearl 14.10.22
Pearl 14.10.22
Pearl 14.10.22
Pearl 14.10.22
Pearl 14.10.22
Pearl 14.10.22
Pearl 14.10.22
Petunia 14.10.22
Petunia 14.10.22
Petunia 14.10.22
Petunia 14.10.22
Petunia 14.10.22
Petunia 14.10.22
Petunia 14.10.22
Petunia 14.10.22
Pandora 14.10.22
Pandora 14.10.22
Pandora 14.10.22
Pandora 14.10.22
Pandora 14.10.22
Pandora 14.10.22
Pandora 14.10.22
Pandora 14.10.22
Pandora 14.10.22
Pandora 14.10.22
Picasso 14.10.2022
Picasso 14.10.2022
Picasso 14.10.2022
Picasso 14.10.2022
Picasso 14.10.2022
Picasso 14.10.2022
Picasso 14.10.2022
Picasso 14.10.2022
Punky 14.10.22
Punky 14.10.22
Punky 14.10.22
Punky 14.10.22
Punky 14.10.22
Punky 14.10.22
Punky 14.10.22
Punky 14.10.22
Punky 14.10.22
Punky 14.10.22
Punky 14.10.22
Punky 14.10.22
Pandora 28.10.22
Pandora 28.10.22
Pandora 28.10.22
Pandora 28.10.22
Pearl 28.10.22
Pearl 28.10.22
Pearl 28.10.22
Pearl 28.10.22

Dato

Nr 1 Punky

Nr 2 Pearl

Nr 3 Picasso

Nr 4 Pandora

 Nr 5 Petunia

07.08.22

127g

111g

120g

100g

107g

09.08.22

160g

142g

149g

126g

137g

11.08.22

193g

176g

179g

147g

159g

13.08.22

228g

215g

206g

183g

185g

15.08.22

251g

240g

220g

196g

200g

18.08.22

273g

284g

245g

219g

226g

21.08.22

298g

316g

266g

240g

248g

25.08.22

339g

373g

284g

260g

290g

28.08.22

369g

408g

301g

285g

324g

01.09.22

409g

463g

352g

324g

384g

04.09.22

446g

482g

383g

367g

421g

10.09.22

577g

558g

536g

460g

503g

Dato

Nr 1 Punky

Nr 2 Pearl

Nr 3 Picasso

Nr 4 Pandora

 Nr 5 Petunia

14.09.22

652g

598g

652g

555g

537g

18.09.22

734g

649g

712g

721g

576g

23.09.22

794g

690g

742g

771g

635g

27.09.22

898g

717g

816g

842g

665g

01.10.22

991g

690g

872g

949g

660g

06.10.22

1067g

677g

994g

1028g

650g

09.10.22

1164g

840g

1102g

1096g

758g

15.10.22

1334g

925g

1229g

1235g

813g

20.10.22

1397g

874g

1348g

1297g

878g

25.10.22

1456g

1032g

1476g

1423g

997g

30.10.22

1622g

1084g

1589g

1648g

1083g

04.11.22

1660g

1188g

1746g

Ved levering

11.11.22: 1950g

05.11.22: 1217g

02.11.22: 1769g

05.11.22: 1691g

03.11.22 1260g

Petunia og hunden til Tina.
Petunia og hunden til Tina.
Bilde har Tina lagt ut på FB
Punky
Punky
Fikk bilde via mesenger fra Karianne
Miss ( Petunia) Fra Tina
Miss ( Petunia) Fra Tina
Bilde fikk jeg i Julekalenderene på FB 2023. Dette tror jeg Tina har tatt på Hytta
En mulig trott Sonica ( Picasso)
En mulig trott Sonica ( Picasso)
Fra eier: Øyvind
Pandora og Odin, fikk bilder fra Camilla 21.03.23
Pandora og Odin, fikk bilder fra Camilla 21.03.23
Pandora og Odin
Pandora og Odin
Fikk bilder fra eier av Pandora Camille.
Så herlig bilde av Patunia og minste mann i huset hos Stian og Tina
Så herlig bilde av Patunia og minste mann i huset hos Stian og Tina
Foto: Eier Stian, Fikk tilatelse fra Far til barnet og eier av Katten til å legge ut bilde.
Petunia 03.11.22
Petunia 03.11.22
Bilde er tatt noen få timer førr at hun reiste til sitt nye hjem sammen med sine nye slaver
Punky 28.10.22
Punky 28.10.22
Punky 28.10.22
Punky 28.10.22
Punky 28.10.22
Punky 28.10.22
Punky 28.10.22
Punky 28.10.22
Pearl 28.10.22
Pearl 28.10.22
Picasso 28.10.22
Picasso 28.10.22
Picasso 28.10.22
Picasso 28.10.22
Picasso 28.10.22
Picasso 28.10.22
Petunia 28.10.22
Petunia 28.10.22
Petunia 28.10.22
Petunia 28.10.22
Petunia 28.10.22
Petunia 28.10.22
Petunia 28.10.22
Petunia 28.10.22
Petunia 03.11.22
Petunia 03.11.22
Bilde er tatt noen få timer førr at hun reiste til sitt nye hjem sammen med sine nye slaver.
Petunia 03.11.22
Petunia 03.11.22
Bilde er tatt noen få timer førr at hun reiste til sitt nye hjem sammen med sine nye slaver
Petunia 03.11.22
Petunia 03.11.22
Bilde er tatt noen få timer førr at hun reiste til sitt nye hjem sammen med sine nye slaver
Punky 03.11.22
Punky 03.11.22
Pearl 03.08.22
Pearl 03.08.22
Pandora 03.11.22
Pandora 03.11.22
Pandora 03.11.22
Pandora 03.11.22
Pearl og hennes eier da hun ble hentet 05.11.22
Pearl og hennes eier da hun ble hentet 05.11.22
Pearl 05.11.22 Dette hadde Cecilie lagt ut på FB, å jeg har stjålet de
Pearl 05.11.22 Dette hadde Cecilie lagt ut på FB, å jeg har stjålet de
Foto: Cecilie
Camille og Pandora i dag 05.11.22 da Pandora ble hentet.
Camille og Pandora i dag 05.11.22 da Pandora ble hentet.
Pandora har funnet seg til rett i sitt nye hjem 05.11.22
Pandora har funnet seg til rett i sitt nye hjem 05.11.22
Herlige vakkre Petunia, hjemme hos Tina
Herlige vakkre Petunia, hjemme hos Tina
Der hun raskt fant seg til rette.
Bilde fikk jeg av Tina.
Petune, fornøy etter å ha fanet en fjær
Petune, fornøy etter å ha fanet en fjær
Foto: Eier Stian
Qasemiro og Punky 11.11.22
Qasemiro og Punky 11.11.22
Tar livet med knusende ro på tur til Sortland
Simon og Punky eller Qasemiro usikker.
Simon og Punky eller Qasemiro usikker.
Punky og Simon
Punky og Simon
Punky har virkelig funnet seg rette plassen
Petunia, fikk bilde fra Stian i dag 13.11.22
Petunia, fikk bilde fra Stian i dag 13.11.22
Pandora, fikk bilde fra eier 23.11.22
Pandora, fikk bilde fra eier 23.11.22
Foto Camilla
Petunia
Petunia
Bilde fikk jeg fra Tina.
Petunia
Petunia
Bilde fikk jeg fra Tina, den 18.11.22
Punky bilde har jeg fått fra eier.
Punky bilde har jeg fått fra eier.
Ser ut som hun har litt vondt i et øye.
Punky koser seg i vasken hos eier
Punky koser seg i vasken hos eier
Punky og Qasemiro klare for kastrering
Punky og Qasemiro klare for kastrering
Pandora, fikk bilder fra Camilla 21.03.23
Pandora, fikk bilder fra Camilla 21.03.23
Pandora, fikk bilder fra Camilla 21.03.23
Pandora, fikk bilder fra Camilla 21.03.23
Pandora har fått på seg sele. Bilde fikk jeg fra Camilla 27.03.23
Pandora har fått på seg sele. Bilde fikk jeg fra Camilla 27.03.23
Bedømmelsen som Fertil (Desverre feil, da hun er kastrert)
Bedømmelsen som Fertil (Desverre feil, da hun er kastrert)
Hun mistet BIV en siden det ikke var nok katter i fargen til å ta ut biv.
Pandora
Pandora
Hun mistet BIV en siden det ikke var nok katter i fargen til å ta ut biv.
Pandora bedømmelse.
Pandora bedømmelse.
Bedømmelsen, den ble jo den sammen bare kl 10.
Punky
Punky
Punke
Punke
Punky sammen med eier
Punky sammen med eier
Ragdoll stil Punky
Ragdoll stil Punky
Picasso / Sonic Nybadet
Picasso / Sonic Nybadet
Fra eier: Øyvind
Picasso/Sonic i godt kjent Ragdoll stil
Picasso/Sonic i godt kjent Ragdoll stil
Fra eier: Øyvind
Sonica utforsker vist Jacuzzien til øyvind  m fam.
Sonica utforsker vist Jacuzzien til øyvind m fam.
Fra eier: Øyvind
Picasson/Sonic
Picasson/Sonic
Fra eier: Øyvind
Pearl og Brutus, som Cecilie har kjøpt fra Ragedy's
Pearl og Brutus, som Cecilie har kjøpt fra Ragedy's
Dette bilde ble lagt inn på Julekalenderen på FB :)
Miss ( Petunia) Og hunden til Tina og Stian
Miss ( Petunia) Og hunden til Tina og Stian
Bilde fikk jeg i Julekalenderene på FB 2023
Miss ( Petunia) Fra Tina
Miss ( Petunia) Fra Tina
Bilde fikk jeg i Julekalenderene på FB 2023
Miss ( Petunia) Fra Tina
Miss ( Petunia) Fra Tina
Her feires det nok bursdag :)
Bilde fikk jeg i Julekalenderene på FB 2023
Miss ( Petunia) Fra Tina
Miss ( Petunia) Fra Tina
Bilde fikk jeg i Julekalenderene på FB 2023
Punky (som hjelper til med julevasken)
Punky (som hjelper til med julevasken)
Bilde er fra Julekalenderen på FB. Innsendt av Karianne Skjelstad
Punky
Punky
Bilde er fra Julekalenderen på FB. Innsendt av Karianne Skjelstad
Punkyog Qasemiro
Punkyog Qasemiro
Bilde er fra Julekalenderen på FB. Innsendt av Karianne Skjelstad
Punky og Qasemiro
Punky og Qasemiro
Bilde er fra Julekalenderen på FB. Innsendt av Karianne Skjelstad
Punky
Punky
Fikk bilde via mesenger fra Karianne
Punky og Qasemiro i bakgrunnen
Punky og Qasemiro i bakgrunnen
Fikk bilde via mesenger fra Karianne
Pynky
Pynky
Fikk bilde via mesenger fra Karianne
Punky
Punky
Fikk bilde via mesenger fra Karianne
Petunia
Petunia
Bilde har Tina lagt ut på FB
Fikk bilde fra Karianne 27.03.2024. Dette er Punky
Fikk bilde fra Karianne 27.03.2024. Dette er Punky
Fikk bilde fra Karianne 27.03.2024. Dette er Punky
Fikk bilde fra Karianne 27.03.2024. Dette er Punky
Fikk bilde fra Karianne 27.03.2024. Dette er Punky
Fikk bilde fra Karianne 27.03.2024. Dette er Punky

Utstilling

Katt

Dommer

Resultat

Polarkatten 19.08.23

(N) Nordlæningen's Pandora av Matrix

Ireneusz Pruchniak

Trukket pga feil klasse

Polarkatten 20.08.23

(N) Nordlæningen's Pandora av Matrix

Marta Ziemianska

CAP