LL-Kullet 2021

(N) Diadem's Tamino Sollis

RAG a 03

LL Kullet30.04.2021

Stamtavle

(N) Diadem's Coco Sollis

RAG a 03


Litt om dette Kullet

Dette kullet var egentlig ikke helt planlagt. Veldig velkommen, men siden jeg hadde prøvd å parre Coco så mange ganger hadde jeg egentlig gitt opp håpet om å få flere kull på henne. Men i Begynnelsen av April var magen blitt stor å hun hadde fått Pupper, sa da har nok Tamino fått det til.

12.04.2021 I dag kjente jeg katt.ungene til Coco sparke. 

30.04.2021 Da var det kommet 3 jenter til verden. En er litt pjusken så vi får se hvordan det går.

03.05.2021 Ja, nå går det heldig vist rette veien også med den minste. Hun har lagt på seg over 10g siste døgn, så her er vi stor fornøyd. 

Navn: Love of life, Little tiger, Lulu Love you. Lucifer in love. Lion the big Cat.

I dag er disse små trollene 1 uke. Å alle 3 legger på seg godt. I dag ble de første ordentlige bildene tatt, å er lagt inn nederst på siden.

Denne langhelga altså 17 mai helga har alla kattungene og Mammaene vært på i campinvogna, det gikk veldig bra. Disse er jo små så di lå i kurven sin hele tiden.

2 Uker bildene er lagt et hos ver av dem der vi skriver litt om hver enkelt, litt lenger ned på siden.

28.05.21 I dag er denne jengen 4 uker. Å i går spiste de vanlig kattemat for første gang. Så nå blir det snart mindre mas på Coco, da har hun bare Luna sine som vil ha pupp hele tiden. I dag har vil tatt 4 uker bilder, å de ligger under bilder. Det er en herlig 3 kløver.

04.06.21 I dag er jenten 5 uker. Blir like tja frustrert for hver uke, for tiden den bare flyr avstede. Jentene har det fint, de vokser fint etter sin kurve. Den jenta med Flat Chest, skal jeg få undersøkt mer om ca 2 uker. Det går egentlig veldig bra med henne, hvertfall tilsynelatende, men man vet jo aldri.

I dag har jeg fått tatt noen bilder av dem og de kommer i albumet over her, trykk på kanppen Foto album.


11.06.21 Go jentan som e så herlig lik mamman sin i være møten, trygg kosen, ja rett og slett deilig. De er 6 uker i dag, å har pr i dag fått 3 ekstra brødre og dele matfatet med. Lune er syk og har siste uken hatt lite mat til dem. Så nå er Coco ekstra mamma til hele bunten. 6 ukers bilder legger jeg lenger ned på siden her. Nye eiere har absolutt noe å se frem til.

18.06.21 Tenk i dag er disse herlige jentene er 7 uker. Tia går egentlig bare alt for fort. Jeg har tatt vekt på de, og den er veldig fin. Blider blir tatt i løpet av dagen, og bilder kommer i foto albumet. Det har gått over all forventning og Coco er en helt fantastisk Mamma, i dag til 7 stk. Siden vi fikk alle Luna sine hjem hit. Den 28 Juni har disse 3 herlige jentene time til første vaksine og chip. 

Kl er nå 19.20 å jeg er ferdig å ta bilder. Så nå er det nye bilder i albumet.

I dag er go jenten mine 8 uker, å nå er det bare noen få dager til de skal ha første vaksine og chip. Det er 3 tøffe jenter. Bilder er tatt, og kommer ut etterhvert. Veid er de også. Tiden går jo så raskt at nå er jammen disse også snart klare for å dra.

28.06.21 I dag var jentene hos veterinær og fikk vaksine og chip, de var helt rolige og brydde seg ikke. Leche reagerte litt på selve chipen. To av dem er ulitt underbitt, men det har ingen betydning. Fantastisk flinke alle 3. Å til min store glede fant ikke veterninær noe feil med Latte, brystkassen er helt ok, slik den skal være. Så nå må jeg ta en runde meg meg selv å finne ut om jeg skal beholde henne, eller selge henne til kos.

04.07.21 Heller ikke disse små ble det tatt bilder av på ukes dagen. De ble jo 9 uker på fredag, men vi har vært på tur i heølga og alle har kost seg. Jeg har laget et ekstra album, der det er litt bilder og og videoer, bå¨de fra i helga og andre dager. Men skal prøve å fåt tatt bilder i løpet av dagen eller morgen dagen. Er så fryktelig varm å holde på nå. Nytt album finner dere øvert på siden heter Kattunger 2021,


05.07.21 Ja da var bilder av jenten kommet ut, ligger legner ned på siden. De ble tatt i går. Å jentene var 9 uker og 2 dager gammle.

09.07.2021 Sånn i siste liten nå  kl 23.30 var jeg ferdig med å ta bilder av denne herlig gjengen på 10 uker. Bildene har jeg i dag tatt ute i hagen. De bare elsker å være der. Å veldig gøy å følge med på dem ute :) De har jo fått vaksine og chip for en stud siden. Å det ser ikke ut som noen av de har reagert noe særlig, heldigvis.

Bildene er nå lagt ut i foto albumet.

16.07.21 Små gull er 11 uker, bare litt over en uke så flytter alle 3. Litt vemodig, da jeg egentlig tenkte beholde en, men vanskelig å finne hankatt til henne.

Bilder blir tatt i dag, men ikke sikkert jeg får tid til å legge de ut, men i verste fall kommer de i morgen.

17.07.21  Bilder av jenten lenger ned på siden her. De er bare så herlige, å med en fantastisk personlighet.

25.07.21 Også denne gangen ble jeg litt sein med bilder, har vært på kjæreste tur i helga. Så da ble det sånn. Men nå er endelig 12 ukers bildene klare, å de kommer ut i foto albumet. I morgen er det klart for siste vaksine og helseattest. Alle er nå hvertfall friske og raske. Leche har hale knekk men det har vi vist siden hun var født, å det er også kjøper informert om.

27.07.21 I går fikk jenten vaksine og helseattest ingen anmerkning bortsett fra halen til Leche som vi selvfølgelig viste om. Medfødt haleknakk. Leche reagerte negativt på vaksine og må aldri få Nobivac igjen. Å siden hun reagerte, vil jeg fraråde også de andre som har fått katt fra dette kulle og sette den vaksina. Bruk Purevax.

22.10.21  Da var siste frøkna i dette kulle kastrert. Litt vemodig, men man kan ikke ha noen fra alle kull videre i avl.


13.12.23 For noen dager siden fikk jeg vite at Latte er blitt omplassert, er trist når folk ikke tenker seg mer nøye om før de anskaffer seg katt. Håper at ny eier har tenkt mer grundig gjennom dette, slik at ikke Latte blir en kasteball mellom mange hjem. Håper at Latte nå får et hjem der hun får lov å bli en voksen dame og etter hvert en gammel  dame. Hun er jo veldig vakker så om ny eier hadde tatt henne med på utstilling hadde jo vært ekstra gøy.

Navn og farge

Født kl

Kjønn

Vekt

Eier

Halsbånd

Informasjon

(N) Nordlæningen's Leche soft as cotton RAG a03

18.01

Hun

69g

 Anita Skogholdt Tromsø

Gul

Solgt/Kos

(N) Nordlæningen's Lara Croft ''Bella'' RAG a 03

18.42

Hun

91g

Silje Brastrand Bodø

Orange

SOLGT/Kos

(N) Nordlæningen's Latte Loves life with play RAG a 03

18.53

Hun

83g

Rente Sortland Bodø ( Ny eier Aina Swensson Bodø)

Grå

SOLGT/Kos

Om fødselen

Om fødselen: Fødselen startet fint. ca 15.40. Kl 16.39 kom en gutt med god str, men desverre hadde han åpengane og vi måtte bare lå han slippe. Kl 17.55 kom det en død, den var pitteliten å jeg vet ikke kjønn. Så kl 18.01 kom ei lita jente kun 69 g, men hun virker sterk, så vi får se. Etter det kom to spreke jente med kort tid mellom. Så resultatet ble altså 3 jenter. 

VÅR HISTORIE

(N) Nordlæningen's Leche soft as cotton  RAG a 03

Født kl 18.01 Vekt 69g

Ei lita frøken med litt start vansker. Men hun virker som en sterk jente som kjemper for sin rett. 11.05.21 ha ene øyet til lille Leche åpnet seg. Hun er så herlig den lille dokka. Leche har en liten knekk på halen. Men det har ingen betydning for hennes ved og vell, selges som kose katt og flytter opp til Tromsø. Ei sosial lita og rund frøken. Flott hode og herlig øyenfarge. 11.06.21 Ei av 3 male jenter som elsker kos, elsker oppmerksomhet, å bare digger at der er mennesker sammen med dem.

15.06.21 Hu herre berta, er litt av ei mas kråke. Ho vil ut, ho vil opp, ja nokka vil ho så snart ho ser oss.

30.06.21 Leshe er bare yndig, hun er veldig kosen blitt. Leken og tulletet som kattunger flest.

25.07.21 Leche er en veldig yndig pus, hun kan bare sitte der og se på meg og da må jeg selvfølgelig gå bort til henne. Hun er bare spesiell.

27.07.21 I går fikk jenten siste vaksine og helseattest. Leche reagerte på vaksina, måtte ikke inn til veterinær igjen. Men hun fikk høy puls og pustet veldig raskt. I tilegg fikk hun ufrivillige muskeltrekninger. Så hun må ALDRI få Nobivac igjen.

28.07.21 I dag ble Leche også hentet. Så når er det blitt veldoig stille her hjemme. Anita virket veldig fornøyd. Er spent på å høre hvordan turen hjem gikk.

17.09.21 Ble Leche steriliser, godjenta som gjorde Tromsø pus av seg. Inngrepet gikk helt fint, Leche var i fin form allerede samme kveld. Ei stor sterk jente.


(N) Nordlæningen's Lara Croft ''Bella'' RAG a 03

Født kl 18.42

Lara fikk opp øvnene 9 mai. Hun er pr i dag den største, å legger på seg rundt 20 g pr døgn. Ei stor kraftig jente, ligger på puppen 24/7. 28.05.21

 Lara er størst av jenten, men også latest. Hun er ekstremt lik mamman sin, å også hun har for lite hvit i ansikten. Noe jeg syns er VAKKERT. Lara enda er hun størst, men også latest. Men kosen å helt spesiell.

15.06.21 Lara den rolige staute jenta, minner litt om sønnen min. Snill stille og rolig. 

30.0621 Lara, inni mellom føler jeg at hun kan se tver gjennom meg, lille pusen kan sitte å virkelig stirre på meg. Hmm lurer på om hun ser tankene mine inni mellom. Også skal hun opp og maler og maler, som for å fortelle at det går bra.

25.07.21 Lara vår lille tøffe super helt. Hvertfall tror hun det selv inni mellom. Det er mye lek og fart på denne frøkna, kosen.... Joda når hun er trøtt og ikke vil leke.

27.07.21 I dag blir Lara hentet, huff nå begynner jeg å kjenne på at de drar. Er jo så få igjen nå. Håper at også Silje blir fornøyd.

15.10.21 Lara ( Belle) ble kastrert 7 oktober, å alt gikk bare fint. Å såret har grodd uten kompliksjoner. Eier Silje var på besøk for et par dager siden, det var steike koselig. 

(N) Nordlæningen's Latte Loves life with play  RAG a 03

Født kl 18.53

 08.05.21 Åpnet denne herlig jenta øynene. Men hun sliter litt. Lurer litt på flate shest, så vi har bundet opp rundt brystet hennes, så får vi bare ta tiden til hjelp og se hva som skjer. Hun har lav vekt økning nå.

Latte, lille snuppa mi, hun blir værende hos oss. Litt usikker, men tror hun kansje har flate shest. Vi har linnet henne i ca to uker. Men nå er hun uten, tenker ta henne til veterinær etterhvert og få tatt rønken av bryste hennes, for å se hvordan det står til. Men skal vente til hun blir litt større. Hun er super sosial, henger på kanten så snart vi er i nærheten, en spesiell jente, som bare må bli værende.

Latte, 11.06.21 som stjal hjerte mitt da jeg kjente at noe ikke var helt rett med bryst kassen, hvertfall tror jeg det. Men skal ha henne i rønken om ikke så lenge, å da får vi mer svar.  

15.06.21 Det går helt supert bra med Latte, usikker på om hun egentlig har flate chest. Hun kjennes ganske så lik de andre to nå, å er vell egentlig mer aktiv enn dem.

30.06.21, 28 Juni var vi jo hos veterinær og fikk vaksine og chip, veterinæren kunne ikke finne noe galt med henne overhode. Så hun mente at her var det IKKE noe flate chest. Det var nok en annen grunn til at hun i en periode ikke gikk så mye opp i vekt som vi ønsket. Å det er jo veldig bra. Så nå vurderer jeg frem og tilbake, selge eller beholde?

Siden ingen ting tyder på at Latte har Flate Chest, har jeg nå valgt å selge henne. Mulig hun blir solgt til noen i Bodø. Men det vet jeg etter mandag 12 Juli.

25.07.21 Det ble slik at jeg valgte å selge Latte også. Har letita hos fjern og nær uten ¨finne en passende hankatt til henne. Å da blir det best å selge også henne. Så får jeg heller krysse fingrene om at Coco får et kull til med tiden.

28.07.21 Latte ble hentet i dag, det gikk fort. Men hun får det nok fantastisk. Men rart for oss å ha bare 5 kattunger igjen i huset.

22.10.21 Latte ble kastrert i dag, å etter hva eier sier går det bare fint med henne <3

08.12.2022 Fikk jeg beskjed om at Latte var omplassert. Jeg må jo innrømme at jeg syns det er trist når man ikke tenker seg mer nøye gjennom det før man skaffer seg et dyr enn at man omplasserer det et lite år etter at man har fått det. Men det er nå meg da, håper hun får et godt og stabilt hjem hos nye eiere.


Vakkre Latte. Bildene har jeg fått via mesenger fra Renate.
Vakkre Latte. Bildene har jeg fått via mesenger fra Renate.
Latte hjemme hos sin familie, nå er hun virkelig blitt vakker
Latte hjemme hos sin familie, nå er hun virkelig blitt vakker
Leche, et bilde hennes eier i Tromsø har tatt :)
Leche, et bilde hennes eier i Tromsø har tatt :)
Et herlig bilde av Latte. Hjemme hos sin eier Renate
Et herlig bilde av Latte. Hjemme hos sin eier Renate
Latte her er hun nok en 7 mnd
Latte her er hun nok en 7 mnd
Latte. Ei fantastisk fin jente
Latte. Ei fantastisk fin jente
Lara, til daglig kaldt Bella, Silje har nok tatt dette bilde.
Lara, til daglig kaldt Bella, Silje har nok tatt dette bilde.
Herlig avslappet frøken
Leche
Leche
Ute på tur sammen med Anita
Lache
Lache
Ute på tur sammen med Anita
Latte hos sin nye Eier Aina
Latte hos sin nye Eier Aina
Latte sammen med nye Eier Aina
Latte sammen med nye Eier Aina
Latte er nå en heldig jente som får være med på tur.
Latte er nå en heldig jente som får være med på tur.
Heldig meg som fikk bilder fra ny eier.

DATO

GUL

ORANGE

GRÅ

01.05

73g

95g

94g

02.05

78g

107g

99g

03.05

91g

126g

129g

04.05

110g

152g

148g

05.05

126g

173g

174g

06.05

146g

198g

183g

07.05

163g

211g

189g

08.05

Glemte vei

Glemte vei

Glemte vei

09.05

186g

245g

191g

10.05

192g

252g

205g

DATO

GUL

ORANGE

GRÅ

11.05

210

270

210

12.05

222

282

223

14.05

247

310

237

15.05

256

328

244

16.05

271

338

257

18.05

286

363

271

21.05

300

389

294

28.05

373

492

381

04.06

459

551

477

11.06

594g

687g

606g

DATO

GUL

ORANGE

GRÅ

18.06

727g

756g

736g

25.06

842g

981g

882g

04.07

1028g

1153g

942g

26.07.21 

1538g

1756g

1546g