S-Kull 2015

(N) Nordlæningen's S-Kull

Født 14.10.2015

Mor: (N) Nordlæningen's Queen Bee RAG n

Far: NO*Tranquil Erlend Elias RAG n

Stamtavle/Pedigree


BILDER av kattungene / Pictures og kittens

Navn / Name

Farge/ Color/

Veit/Vekt

Kjønn / Sex

Info

(N) Nordlæningen' Shadow sparkling star

RAG n     Sort m blå

77g

Male/Gut

*Siv Marit Sivertsen SOLGT som kosekatt Kastrert

(N) Nordlæningen's Shantos has a good heart   

RAG n     Sort m grønn

86g

Male/Gutt

*Trond Erik Erdal SOLGT som kosekatt

(N) Nordlæningen's Sabrina the lovely girl

  RAG n Lys rosa

85g

Female/Jente

*Linda Sjåfjell Solgt som kosekatt. Kastrert

14.10.2014

Våknet i dag/natt av at jeg hørte kattunger som ropte, tenkte med det samme på Nena, siden vi har ventet hele gårdagen på at hun skulle få kattungene.

Men nei, det var Queen som hadde krøpet inni sovesofaen på loft stua og født der, hun er/var veldig forvirret og viste tydelig ikke helt hva dette var, så en/ei var død, en veldig kald og en aktiv. Men hun brydde seg desverre ikke om noen av dem. Så jeg bare den ene rett ned til Nena som tok seg av den med en gang, den andre varmet og også la jeg også den inn til Nena.


Har prøv å legge di inntil Queen, men hun bryr seg desverre ikke om dem, skal vente noen timer og håpe at hun og Nena kansje kan ligge sammen.

Må bare håpe Nena også får sine egne snart.

(N) Nordlæningen's Shadow sparkling star

RAG n

Shadow ble foret opp mest på flaske, pga at hans mamma, brydde seg lite om dem fra fødselen av, men Nena som mistet alle sine tok til deg kattungene. Men hun har lit sånn innover pupp, så Shadow fikk ikke helt tak på puppen, å når han først hadde vent seg til falska, syns han den var best :)

Han er en veldig spesiell , ble foret opp på flaske. Å er derfor veldig kosen og go. En helrig Gutt.

Så den som skal kjøpe denne herlige pusen, må ha noe spesielt.

Han fortjener å komme til noen som kan gi han mye kos og oppmerksomhet.


På bildene av S-Kullet ligger det også video av han når han får mat :)'


Nå er det bestemt at vår kjære Shadow skal flytte til Landegode, det er litt vondt å tenke på at han skal flytte, men jeg er helt sikker på at han får et godt hjem. De har vært her og hils på, å de bor jo på en utrolig flott plass. Så der får han det nok supert.


4 Mars ble Shadow kastrert. Så da er det to som gjenstår i dette kullet. :)

(N) Nordlæningen's Shantos has a good heart

RAG n

Shantos er en liten god tjukkas, han har en sånn herlig myk pels lik hans far. Han er en liten skøyer, som er glad i kos.


Shantos reiste alene med fly ned til Bergen, alltid vemodig når man må sende de alene. Men han kom vell frem og har det nå bare kos.


Shanyos ( Morris) Som har blir kaldt i dag, ble kastrert 14.04.2016, å kan nå bare nyte livet, uten en masse stress, Som de ofte blir utsatt for som fertile :)Eier: Trond Erik Nilsen. Erdal

(N) Nordlæningen's Sabrina the lovely girl.

RAG n

Sabrina er en liten Diva, å absolutt ikke nøye på hvem maten kommer fra, hun spiser hos den pusen som bare legger seg ned. Å hun roper mega høyt når det er noe hun ikke liker.

Sabrina har til nå utviklet sei fin. Er spent på øyenfargen hennes, den ser pr i dag bra ut. Men er jo blitt litt lysere.


22.01.2016 I dag er det bestemt at Sabrina skal flytte til Bodø. Vemodig ingen tvil, men jeg kan jo ikke beholde en for hvert kull da få vi til slutt veldig mange katter. Men jeg tror hun får det veldig veldig bra der. Å hun får selskap av en herlig Samojed :)


16.03.2016 Ble Sabrina steriliser/kastrert. Alltid litt tøft når gjentene skal til pers, men vet jo de får et godt og roilig liv etterpå.Eier: Linda Sjåfjell Bodø