JJ-Kullet 2021

JJ Kullet


Født: 28.03.2021


Stamtavle

 

 

 

 

(N) Nordlæningen's Queen Bee

RAG n


Litt om dette Kullet

(N) Diadem's Tamino Sollis

Rag a 03

Spennede kull, Pappan's store litt røffe type, og Mamman's søte og feminine type. Jeg skal beholde 2 stk fra dette kulle, dersom det blir både jenter og gutter, da skal jeg beholde en jente og setter en gutt på foravtale. Her kan jeg få både brun og blå. Alle blir mitted.

Alle guttene i kullet selge til kos og MÅ kastreres, da jeg har restriksjoner på pappan. Bortsett fra en som jeg beholder selv.

16.02.2021 jammen er jeg ikke litt utålmoding, 5 uker til termin men jeg har allerede tatt ned fødekassen.

27.02.2021 Akkurat 4 uker til termin. Om her blir både gutter og jenter, blir jeg å beholde en Jente selv og sette en gutt på for. 

23.03.2021 4 dager til termin, merker at Queen begynner og lete litt rundt. Så ingen tvil om at det nærmer seg.

Ja, da var tiden endelig kommet og de små er født. Å her ble det både gutter og jenter. Så med litt hell blir det en Jente på meg, en gutt på for. Å de andre jentene blir kansje solgt til avl. Dersom begge har det som trengs til det. Den siste gutten blir solgt til kos. Han skal flytte sammen med Tamino.

01.04.2021 Små gullene går fint opp i vekt. De førlger sin kurve fint. her er jentene størst. De har uten tvil matvett. I dag har jeg også tatt noen få bilde, å disse er langt inn i albumet, å det finnes under bilder knappen.

08.04.21 De vokser fint alle sammen, å alle har nå åpnet øynene og ser forundret på oss når vi er og nusser på dem. Jeg er så utålmodig på å se sikker farge osv. Men må nok ha tålmodighet enda noen dager.

11.04.21 I dag har vi tatt 2 ukers bilder av smårollingene. Ikke helt enkelt, trøtt hele gengen. Men bilder er nå hvertfall tatt :)

12.04.2021 Kattungene har fulgt sin vekt kurve fint, men jeg skulle ønsket litt bedre vekt på dem, å Mamman er ganske tynn, så i morgen starter vi med litt tilleggs mat.

25.04.2021 I dag har vi tatt 4 ukers bilder. Det ligger nye bilder i albumet til kattungene.

02.05.2021 Åj så tiden går, allerede 5 uker. Å full fart på dem alle, i dag er det tid for bilder igjen. Bilder neders på siden her.

10.05.2021 Litt seint ute, men blider ble tatt i går, altså 6 ukers bilder. Men jeg hadde ikke tid å få de lagt ut, så det blir gjort i dag :) Bildene finner dere i albumet, som ligger under knappen BILDER.

17 mai 2021 I dag blir bilder av denne herlige jengen lagt ut, de ble tatt ute i går da vi var på tur med hunder og katter. Noen bilder i allbumer og noen nederste på siden.

23.05.21 i Dag er disse herlig bamsene 8 uker. Om 2 dager får de første vaksine og Chip. I dag har vi selvfølgelig tatt 8 ukers bilder og de kommer under knappen BILDER.

Det er en helig gjeng, blir spennede å dra til veterinær med 10 kattunger på tirsdag. II kullet og dette kullet JJ :)

25 Mai 2021 I dag fikk dette kulle og II kullet sin første vaksine og Chip, å stamtavlene er bestilt. Det har gått helt fint, de har selvfølgelig vært litt mer trøtte i dag, men ingen reaksjon så langt. Å flinke var de hos Veterinæren også.

30.05.2021 Ja i dag er de 9 uker. Å vi er klarer for nye bilder. De vokser raskt, men noen er det jo absolutt mer fart i enn andre av dem, Jemlings skiller seg ut pga sin sjarmerende adferd, å Jack er også en ekstremt aktiv krabat. Mye av tiden går nå med til å støvsuge kattesand, men også det er jo en del av det å ha kattunger. Å det gir meg ekstremt mye glede. Bilder kommer under kanppen bilder.

06.06.21 Ja, nå er det bare litt over 2 uker til disse herlig små reiser fra oss til sine nye hjem. Det blir nok både godt og vemodig, litt mindre kattesand rundt om, å noen kg mindre med kattesand å bære ut. Disse flytter jo samtidig som II kullet, så det vil merkes godt. Men vi har nå tatt 10 ukers bilder av gullene og det blir lagt et par bilder av hver nede på denne siden. Å som alltid vil eierne få tilsendt bilder.

13.06.2021 Dagene fyr avgårde og dagen for avskjed nærmer seg med stormskritt. De har utviklet seg veldig fint alle sammen. Men Jemlings skiller seg ut, pga han ekstreme sikkerhet, lekenhet kosenhet osv. Det blir rart etterhvert som det blir færre her, for så mange som vi har nå har vi aldri hatt før. Så blir nok både rart og litt godt.

Bilder er tatt og blir lagt i fotoalbumet.

20.06.21 Ja nå nærmer dagen seg for avreise for flere av de små. Den første som reiser er Nok Jade, som skal bo sammen med sin halvbror IronMan. Så i dag blir siste dagen jeg tar bilder av dem alle. Det blir nok litt stille i huset etterhvert som de drar.  Jeg har tatt bilder i dag.Bilder er kommet ut her og i Albmet, her er et der det står litt om hver kattunge .

22.06.21 I dag ble også disse små rollingene vaksiner og fikk helseattest, også disse uten anmerkning. Alle litt mindre enn guttene. Men de er jo en uke yngre og har en mindre mamma. Flinke og rolige alle sammen.

10.09.2021 Da var også Jojo Kastrert, så da er alle i dette kulle som skal kastreres kastrert.

05.02.22 I dag har jeg redigert hjemme siden litt, å da fant jeg et bilde av Jemlings som ikke var delt enda. Har lagt det inn på siden lenger ned.

Navn og farge

Født kl

Kjønn

Vekt

Eier

Halsbånd

Info

(N) Nordlæningen's Jemlings Love me tende RAG a 04

08.17

Gutt

83g

Ninja  Grytvik Antonsen REIPÅ

Rød

Solgt/Kos*

(N) Nordlæningen's Jade joun us for love RAG n 04

08.30

Jente

79g

Lars Pleym Ludviksen LEKNES

Orange

Solgt/Kos*

(N) Nordlæningen's Jack Daniels don't drink me RAG a04

08.39

Gutt

81g

Marta Roda NESTTUN

Blå/Turk

Solgt/kos*

(N) Nordlæningen's Jojo walk for love RAG a04

09.46

Gutt

72g

Vidar og Line  VÆRØY Flytter sammen med pappan 

Grønn

Solgt/Kos*

(N) Nordlæningen's Jacintha love life and you RAG n04

13.22

Jente

82g

Blir værende her hos oss.

Gul

Blir

Om fødselen:

Queen har vært urolig og tøvet rundt i 3 dager. Så nå når de endelig kom var det veldig godt. De 3 første kom super raskt. Så tok det en time før nr 4 kom. Men hun er veldig flink,litt stressa men så god og flink.

Det ble totalt 6, 3 gutter og 3 jenter. Men Queen var sliten i slutten, å den siste av guttene var død, så hun brukte langt tid på å få han ut. Men helt til slutt kom en sterk fin jente.

Gutten som var død kom kl 13.07 og veide 82g. Queen er sliten, men heldig vis ferdig nå. 

VÅR HISTORIE

(N) Nordlæningen's Jemlingslove me tender RAG a 04

Født kl 08.17

07.04.21 I dag har denne herlig gutten også åpnet øynene. Fikk  rødt bånd ved fødsel. I går 13.04.2021 merket vi at denne herlige gutten slipper pels, så her kan det se ut som også vi blir å oppleve det rare fenomenet at katten mister all pels uten noen klar grunn. Han er ikke uten pels enda, men han mister litt hver dag ser det ut som. 23.04.21 Så absolutt den mest sosiale, men blir jo også holdt mye på med, han skiller seg jo ut siden han mistet mye av pelsen. Men ser ut som den allerede begynner å komme tilbake.

02.05.21 Han er bare så herlig, sosial i bøtter og spann. Og en kose / male pus. Vakkrest i verden.

17.05.21, Jemlings som ble Navnet, er en vilter krabat, met et helt ekstremt gemytt, jeg bare elsker han. Plan var jo å beholde hans bror Jack, men dette herlige vesne må bare bli her.

23.05.2021 Tiden flyr, å i dag er JJ kullet 8 uker. Blir spennende å ta bilder i dag, ikke sånn at de akkurat sitter stille lenger. Men er gøy med litt utfordring.

23.05.21 Jemling, ja han er nå bare seg selv, malen så nsart vi løfter han opp, kommer springene når vi kommer opp. Han ser minst ut, men er desidert tyngst.

06.06.21 Vår kjære kosepus, leke pus, full fart pus, osv osv. Ja kjært barn har mange navn. Han er liksom alt, absolutt den som merkes best av dem alle i dette kulle. Rett og slett en fantastisk pus.

13.06.21 Jemlings, fremdeles mest av alt, mest kosen, menst leken, mest tytjebesett :) En herlig pus. Å fremdeles størst.

15.06.21 I dag var Jemlings hos veterinær og fikk tatt DNA test, en liten fighter somoverhode ikke ville bli stukket. Men med pledd rundt, så fikk de tatt prøve og jeg fikk en sliten Jemlings i armene etter på. Nå er det en mulighetfor at han blir solgt og ikke bruket i avl. Men det vil tide vis, bortkastet DNA prøve i såfall.

17.06.21 I dag ble det med tungt hjerte bestemt at Jemlings flytter. Vi har kun 2 jenter som vi kan parre med han, å tenker da det er best å kjøpe inn en ny avlsgutt. Men jeg må nok innrømme at denne gutten har satt sine spor. Å jeg håper virkelig at jeg har tatt rett valg og at han fåren godt og langt liv.

22.06.21 Ja, da var Jemlings ferdig vaksinert, å har fått sin helseattest. Han var så flink, men veterinær skulle nesten ikke hørt hjertet hans, for han malte hele tiden. Go gutten min, han kommer jeg til å savne, håper Ninja gir han et godt og langt liv.

23.06.21 I dag ble Jemlings hentet, å jeg kan ikke annet en å ønske han lykke til, å håper han får en fantastisk godt og langt liv. Har allerede fått første oppdatering, han roet seg raskt ned i bilen, å sover nå.

DNA TEST JEMLINGS

08.09.21 I dag fikk jeg beskjed om at Jemlings er kastrert, inngrepet har gått fint. Han er ikke helt våken enda men utpå ettermiddagen er han nok i full fart igjen.(N) Nordlæningen's Jade join us for love RAG n 04

Født kl 08.30

I dag 06.04.21 har Jade åpnet øynene. Fikk orange bånd ved fødsel. 23.04.21  Pr nå ser det ut som hun får en flott øyenfarge. Er trygg og god jente, mye tøfferen enn sin søster. Leken, kosen og god. 17.05.21 Jade er en litt forsiktig jente, hun er rolig å litt beskjeden, men på ingen måte redd av seg. 19.05 I dag har Jade og Jacintha vært en del nese sammen med II kullet, dette stortrives de med.

23.05.21 Jade har kommet seg godt siste par ukene, hun var litt forsiktig av seg, men nå er det full fart også på henne. Hun er nå litt diva i stede. Kos på hennes primisser.

06.06.21 Jade har utviklet seg veldig fint, hun var litt forsiktig som lita, men er blitt ekstremt mye mer sosial og kosen etterhvert som hun har vokst til. Håper eier sender bilder og infor etter at hun er kommet dit.

13.06.21 Den tøffeste av disse to jentene, men også veldig glad i fjær leken jeg bruker nå jeg tar bilder. 

22.06.21 Jade, også fått siste vaksine. Hun satt mest bare å fulgte meg på hva veterinær gjorde, ingen reaksjon på vaksine når den ble satt. Å alt ok på helseattst.

25.06.21 Jade, ja nå er du reist til Lofoten du også, sammen med din halvbror. Du er første jenta som reiser. Håper du gir dem mange fine år. Å at du får en vakkert liv der borte over havet. Litt vemodig, men det er det jo alltid. Første bilde er allerede kommet :)

24.08.21 I dag fikk jeg beskjed om at Jade er sterilisert. Fikk bilde av vakker jenta som enda sover. Hun har det flott hos Lars og familien.


(N) Nordlæningen's Jack Daniels don't drink me RAG a 04

Født kl 08.39

Jack har i dag 6 mars så vidt begynnt å .å.pne øynene. Fikk blått bånd ved fødsel.

Jack blir i katteriet, men mulig jeg setter han til forvert. 23.04.21 han blir litt overkjørt av broren som er så sosial. For også denne karen er rimlig sosial. Men Jerry er som regel først. Han blir trolig værende hos oss.

17.05.21 Jack en liten røver, vilter slik alle guttene i kullet er. Jenten er adskille mer forsiktig av seg. Plan var å beholde han, men jeg regner med han etterhvert reiser sør over.

Jack, er når egentlig bare god, han leker masse og er nysjerrig og fin.

06.06.21 Jack en tøffing som elsker å være i hagen, å er veldig inntressert i fisken i hagedammen. Han er også ganske kosen, vil ofte opp på fanget, men sitter sjelden lenge før noe nytt må skje.

13.06.21 I dag har vi tatt Turkis bånd på Jack, hans bånd var blitt lite. Han er jo stor gutt nå 11 uker allerede. En vilter krabat, som det er ful fart på så lenge han ikke er trøtt.

Da har Marta kjøpt billetter til meg, så den 29 Juni fly jeg ned til Bergen og leverer Jack. Men først skal han vaksineres, få helseattest og kastreres.

22.06.21 Jack Gutten som jeg skal reise til Bergen med, fikk vaksiner, helseattest og ble kastrert i dag. Eu pass fikk han også. Han var bare så fantstisk flink. Å våknet 100% for vi startet hjem, så det gikk veldig bra.

29.06.21 Ja da var det roet seg her hjemme. Jack er kommet hjem til Marta, men hun har nok ikke møtt han enda, for hun fikk en nydelig stor gutt for 2 dager siden. Men mannen møtte meg på flyplassen, å han virket veldig fornøyd.

Det ble noen tunge timer i Bergen for min del, for vår kjære Rotweiler gutt Athos fikk i dag sovne inn.

(N) Nordlæningen's Jojo walk for love RAG a 04

Født kl 09.46

Jojo har så vidt begynnt å åpne øynene i dag 6 Mars. Fikk Grønn bånd ved fødsel. Denne heldig grisen skal flytte til værøy. Her får han det helt supert. Han skal bo der sammen med Pappan sin. Denne snusken skal flytte til Værøy, en rolig gutt ( enda) Men om en uke er det vell full fart på dem alle. 02.05.21 Leke ball, leker mye koser litt. Bryter / sloss mye med broren Jack.

17.05.21 Jojo, han har en FANTASTISK øyenfarge, er den roligste av guttene. Men jøje meg det kan være litt fart på denne karen også.

23.05.21 Jojo en pus med mye fart i, absolutt den mest aktive, noe som også vises på vekta. Han er lettest i vakt, men ikke minst. Han er litt mer forsiktig enn de andre guttene. Men en herlig liten pus.

06.06.21 Jojo Gutten, den mest forsiktige i kullet, litt mer redd nye lyder osv enn de andre. Men jeg syns han er blitt bedre den siste uken. Å han har den absolutt beste øyenfargen av gutten i dette kullet.

13.06.21 Jojo er nok enda den roligste av guttene, men han skvetter også lett til av bråe bevegelser og høye lyder, så han er nok litt lik mamman sin.

22.06.21 Jojoen, også han var flink. Ingen reaksin da sprøyta ble satt. Ikke noe glad da veterinær sjekket ballene, men det gikk det også. De skal jo bort om ikke lenge, så greit å vite at de er der.

28.06.2021 Ja i dag reiste også du, å i morgen er du fremme på Værøy. Her får du nok et godt liv, hvor du etterhvert også får være litt ute. Du får en flott matmor som passer godt på deg. Lykke til videre i verden.

10.09.21 I dag blir Jojo Kastrerrt, å jeg sitter bare å venter på å høre hvordan det har gått. Han er siste man ut i dette kullet.  Tenkte dra innom Line i vogna og besøke den i dag eller i morgen.

10.09.21 Jojo ble kastrert i dag. Har ikke snakket med Line, men regner med det har gått greit ellers hadde jeg nok hørt det :)

05.02.22 I dag fikk jeg bilder av Jojo, å herregud så fin han er. Rett og slett magisk.

Bildene kommer nederst på siden.


(N) Nordlæningen's Jacintha love life RAG n 04

Født kl 13.22

I dag 06.04.21 har snppe pusen Jazzie fått øynene opp. Fikk gult bånd ved fødsel. Jeg har bestemt meg for å beholde Jazzie, hun har litt lave sokker. Men det bryr jeg meg ikke om. 23.04.21, pr i dag i lita rope tuppe, romper og bæser når hun blir løftet på. Men syns det er flott å ligge i ro på fanget eller i kassen og få kos. 02.05.21 Jacintha er en litt forsiktig jente, litt lik sin mamma. Så jeg tenker det er bra at jeg skal ha henne selv. 17.05.21 Jacintha som jeg til slutt valge å kalle henne, skal jo bli hos oss, hun har dyp blå øyen er rolig og litt skvetten. Men hun tok det veldig fint da vi var på tur i går.

23.05.21 Jacintha, hun er ei rolig frøken. Med de blåeste øynene. Spent på å se videre utvikling. Hun har litt lite hvit på labbene, men hvem bryr seg.

06.06.21 Også Jacintha har utviklet seg positivt, både i trygghet og ikke mist eksteriør. Jeg håper det blir utstilling snart, slik at jeg fåt tatt henne med på det.

13.06.21 Også ei litt tilbakehoden frøken, vel og merke til man tar frem en leke og leker med henne. Hun elsker fjær leker, så det er gøy å ta bilde av henne.

15.06.21 I dag fikk også Jacintha tatt DNA test, hun var derimot veldigflink, sa eller gjorde ingen ting.

22.06.21 Jacintha snuppa mi, så uskyldig å snill. Alt ok og helse attest også uten anmerkning. Vakinering gikk helt fin. Denne jente vil det etterhvert blir skrevet mer om på hennes egen side. Jacintha.

04.12.21 Jacintha var på sin første utstilling, å her ble hun Best in Show, atolt og lykkelig eier.

Kattungenes vekt

DATO

Rød

Orange

Blå

Grønn

Gul

29.03

114g

93g

92g

84g

102g

30.03

124g

107g

107g

97g

110g

31.03

141g

119g

124g

104g

119g

01.04

155g

135g

141g

119g

137g

02.04

171g

151g

159g

136g

152g

03.04

175g

167g

180g

155g

173g

04.04

206g

178g

191g

163g

184g

05.04

211g

194g

205g

181g

197g

06.04

223g

207g

212g

203g

207g

07.04

225g

217g

225g

206g

223g

08.04

233g

227g

235g

219g

236g

DATO

Rød

Orange

Blå

Grønn

Gul

09.04

241

238

254

236

246

11.04

257

270

289

260

267

13.04

270

286

311

280

291

18.04

350

344

406

347

359

25.04

472

449

521

471

467

02.05

592

536

556

544

549

09.05

769

678

608

662

695

16.05

912

754

758

767

768

23.05

1085

924

935

876

940

30.05

1220

1019

991

1025

1071

06.06

1424g

1206g

1185g

1152g

1216g

13.06

1552g

1359g

1339g

1367g

1266g

20.06

1737g

1496g

1466g

1453g

1425g

Ved lev


LillePus (Jade)
LillePus (Jade)
Bilde fikk jeg Fra Lars Pleym Ludvigsen i Julekalender på FB
StorePus (IronMan) og LillePus (Jade)
StorePus (IronMan) og LillePus (Jade)
Bilde fikk jeg Fra Lars Pleym Ludvigsen i Julekalender på FB
StorePus (IronMan) Og LillePus ( Jade)
StorePus (IronMan) Og LillePus ( Jade)
Bilde fikk jeg Fra Lars Pleym Ludvigsen i Julekalender på FB
jadeogiron123
jadeogiron123
Bilde fikk jeg Fra Lars Pleym Ludvigsen i Julekalender på FB