QQ-Kullet 2022

CH S*Fjelltoppen's Kosta Boda RAG n 04


QQ-Kullet

Født:

14.08.2022


(N) Nordlæningen's

Jacintha Love Life and you

RAG n 04

Navn og farge

Født kl

Kjønn

Vekt

Eier

Halsbånd

(N) Nordlæningen's Quicky Luna Kosta Bodas Datter RAG n

Kl 10.14

Jente 

101g

Solgt til Elisabeth Minde Lorås Bergen

Byttet til blått bånd

(N) Nordlæningen's Queen-Zera Kosta Bodas Datter RAG n 04

Kl 10.40

Jente 

92g

Kenneth-Andre Alpøy Andorsen Bodø

Gult bånd

(N) Nordlæningen's Qasemiro Kosta Bodas Sønn RAG n 03

Kl 10.52

Gutt 

95g

Solgt til Karianna og Simon SORTLAND

Grønnt bånd

(N) Nordlæningen's Quality Kosta Bodas Datter RAG n 04

Kl 11.46

Jente

108g

Blir katteriet

Lilla bånd

(N) Nordlæningen's Qetesh Kosta Bodas Datter RAG n

Kl 13.14

Jente

88g

Solgt til Tom  Robin Pedersen Borkenes

Orange bånd

(N) Nordlæningen's Quantaz Kosta Bodas Datter RAG a

Kl 15.16

Jente

102g

SOLGT til Nora Dimple Asker Avl

Rødt bånd

Om fødselen:

09.08.22 Nå er jeg spent, Jacintha er veldig rolig, ligger mye og bare slapper av, ser også at hun begynner å få utflod, noe som tyder på nært forestående fødsel. Dagene gikk, men n¨endelig, etter en meget urolig natt, så er første mann kommet. Det gikk fint og det var en sprek gutt som kom til verden først.

Det har gått rask til nr 3, selv om nr 2 sto litt i, og jeg hjelp henne litt igang rett etter fødsel, men hun er sterk og sprek nå.

Det ble totalt 6 kattunger, Jacintha var forferdelig sliten i slutten. Men hun har nå spist litt og ligger og slapper av sammen med ungene.
Litt om dette Kullet


Dette var et kull jeg var svært usikker på om det var mulig å få til, siden Jacintha hadde livmorbetennelse Julen 2021. Men nå er hun drektig å det gleder meg veldig, for dette var en linje ( etter hennes mor) som jeg virkelig ønsket videre. Å Jacintha er den ensest fertile igjen direkte etter Queen. Der jeg egentlig startet denne linja, var med Kajsa Kavat og Lexus Begge fra Sverige. Her solgte jeg Elviz og fikk lånt han til et kull. Elviz og Geminma som jeg fikk fra Australia fikk kull sammen og der beholdt jeg Herozita. Hun fikk et kull hos meg før hun flyttet til Sandnessjøen sammen med Mamman sin. Etter de to beholdt jeg Kaliz også han fikk et kull og der fikk jeg Queen som er Mamman til Jacintha. Så derfor er dette en viktig linje for min del. 

14.08.22 I dag kom det 6 små  nøster til verden. Så nå er det bare å passe på at Mamman får mye god mat, slik at hun har mat til ungene sine.

Det var en lang og ganske tøff fødsel for henne.

09.09.22 I går lå jeg lenge i senga med alle kattungene sammen med meg, dette er et fantastisk bra kull, om jeg må si det selv. Hadde jeg bare hatt plass osv hadde nok flere blitt hos meg, skulle ønsket flere som var inntressert i kattunge også var inntressert i utstilling.

13.09.22 Hele kullet utvikler seg veldig bra, store fine kattunger. Å i dag har min datter ( Yngste datter) Tatt bilde av kattungene. De ligger lenger ned på siden her, nydlige bilder syns nå jeg.

16.09.22 Nå merkes det går at de som er kommet inn i stua, da legger di ikke like mye på seg. For nå er det full fart på de også.


28.09.22 I dag blir det tatt bilder av kattungene, til nå har jeg tatt bilde av 3 stykker, å de ligger i Galleriet lenger ned på siden. Flere kommer i løpet av dagen.

Nå er kl 18.45 å da er det kommet nye bilder av dem alle.

01.10.22 Dette er et kull der jeg skulle ønsket at alle som skal ha kattunger her fra var inntressert i utstilling, for de er sååå fine alle sammen. Det er bare utrolig gøy med et slik kull. Skulle jo kunne beholdt dem alle selv.

07.10.22 I dag har de alle sammen fått ormekur, di får Panacure i 3 dager.

08.10.22 Ormkur dag en, fin oppgang på alle, men også her er det jo de to minste jeg er mest opptatt av må opp i vekt. Queen i går 686g og i dag 694g. Og Qetesh i går 677g og i dag 708g.

10.10.22 I dag var første runde hos veterinær, hun var sååå imponert over hvor rolige de var. Å det var ikke ingen av dem som reagerte da de ble stukket. En herlig gjeng å være hos veterinær med. Desverre glemte jeg helt bort å ta bilder.

14.10.22 I dag blir det tatt noen nye bilder av kattungene, noen er allerede tatt bilde av, og noen kommer etterhvert, tar litt tid, for noen sover, andre vil spise osv videre, med det kommer bilder etterhvert. I løpet av dagen.

20.10.22 Hurra, til denne veiingen har alle lagt på seg, det er jeg så glad for.

Endelig 25.10.22 nå går det fint med vekta til alle, for også denne gangen hadde alle lagt å seg fint. Det er jeg super glad for. Å allerede kansje i morgen er alle tippet et kg.

07.11.22 Ja da var siste veterinær time sammen med meg over. Å de var super flinke alle sammen. Å Quantaz og Quality ble jo i tilegg DNA testet så di fikk et ekstra stikk. Huff når disse blodprøvene tas, klarer ikke jeg å være til stede, da må jeg gå ut, syns det ser litt  heftig ut. Men veterinær og assisten syns de var veldig flinke.

11.11.22 Da var det bare 2 igjen her. For i dag så reise Quicky og Qasemiro. Quicky til Bergen og Qasemiro reiste sammen med Punky til Sortland.

Herlige mennesker alle sammen. Gleder meg til oppdteringer og bilder. Å blir ekstra gøy å høre hvordan datteren til Elisabeth reagerer når Quicky kommer frem.

17 November fikk jeg liit oppdatering på Qetesh. Å bilder, kommer i kom galleri lenger ned. 

Her er hva eier skriver (Heisann, ei lita oppdatering fra Qetesh. Her går alt fint. God venn med hunden Anya og kommer nå også godt overens med begge gammelkattene. Qetesh er veldig selvstendig, men vil helst være ilamme. Så lenge en av oss, hunden eller en av kattene er i nærheten så er alt i orden. Våkner hun alene i et rom så er det høylytt mjauing så vi hører det i hele huset. Matvraket spiser så fort ho ser noe som ser spiselig ut eller lukter godt. Føler ho blir større for hver dag som går. Ho har slått seg til ro både her og hjemme hos foreldrene mine. Hjemme sover ho i senga vår gjennom hele natta. Når det blir litt for mye hos mommo og morfar så legger ho seg under hjørnebordet. Er kjempefornøyd med den lille pusen som er så trygg på alt og alle)


06.03.2023 I dag har jeg lagt inn et nytt bilde av Quicky/Luna, et nydelig bilder der hun sitter i fanget til Elisabeth sin datter.

VÅR HISTORIE

(N) Nordlæningen's Quicky Luna Kosta Bodas Datter

Farge: RAG n   Født kl 10.14 Vekt 101g

En fin Jente og du kom først, du har fått et Rødt strikk rundt halsen med en perle med Grønn hjerte og en perle som var blank med hvit Q.

17.08.22 Byttet til blått bånd.

22.08.22 Quicky går fint opp i vekt jeg er nå ganske sikker på at hun er colorpoint, men om hun er blå eller brun vet jeg ikke enda.

Quicky har også åpnet øynene i dag, men hun har et lite rivt ved venstre øye, trolig etter slossing om pupp, har vært i kontakt med veterinær.

09.09.22 Ei herlig frøken som vet å kjempe for sin plass ved puppen, risftet ved øyet er heldigvis grodd å det ser fint ut. Det ser kansje litt mindre åpent ut enn det andre, men ikke noe som plager henne. Hun vil i allefall bli solgt til noen som IKKE er inntressert i utstilling, bare for å være sikker.

I morgen 27.09.22 Skal vi til veterinær og få en sjekk på øyet du hadde rift i som liten. Dette er egentlig bare en ekstra sjekk for at jeg vil være sikker på at ting er i orden. Mer oppdatering kommer i morgen.

27.09.22 Da er vi kommet fra veterinær, å der er ingen skader på selve øyeeplet, å det riftet er grodd bare ikke helt perfekt. Dette vil ikke gi henne noen plager. Men er kosmetisk.

01.10.22 Vakkersnuppa med de super blå øynene, hun har lagt fint på seg, noe som er et lite under, for hjelpes hun er aktiv. Hun er alltid den som kommer først. Å den som er lengst våken, å våkner først. Hun er herlig alle som hilser på de forelsker seg i henne.

06.10.22 Her går det nå bare fint, alle har gått greit opp i vekt. Det er jo noe vektforskjell på det, men det er jo ikke så rart da hvertfall ho ene e STOR. Men det er nå bare gøy, glad alle har gått opp i vekt denne veiingen.

11.10.22 Quicky har fått inn et ekstra navn på stamtavlen, siden eier ønske å kalle henne Luna.

07.11.22 Time hos veterinær gikk helt super, brydde seg ikke om vaksina eller bøy og tøy å kjenne litt her og der.

11.11.22 Da var du herlige lille venn reist, alltid litt vemodig men føles trygt og godt også. Du kommer til en flott familie, å jeg gleder meg til å høre hvordan Sara reagerer når du kommer frem. Du veide 1538g da du dro.

22.02.23 Da er også Quicky / luna kastrert. Opprasjon har gått bare fint. Mer oppdatering etterhvert.


(N) Nordlæningen's Queen-Zera Kosta Bodas datter

Farge: RAG n04 Født kl 10.40 Vekt 92g

Du lille hadde det ikke så veldig travet med å komme ut, så når du endelig kom, var det best å gi det litt ekstra start hjelp, men det tok ikke lange tiden, så kom pipene og jeg ble veldig glad. Du har fått på deg rødt strikk med Gult hjerte og blank perle med rosa Q.

17.08.22 byttet til Gult bånd

22.08.22 Queenie går fint opp i vekt jeg er nå ganske sikker på at hun er mitted, men om hun er blå eller brun vet jeg ikke enda.

Queenie har også åpnet øynene dette døynet.

09.09.22 Queenie er så raskt til kanten av kassen for å få komme ut, når jeg kommer på rommet at det er faktisk ganske gøy. Gleder meg til å få de på stua.

28.09.22 Queenie har utviklet seg veldig fint, å jeg har nå bestemt meg for å selge henne til avl, dersom hun har blodgruppe A.

01.10.22 Queenie går greit opp i vekt, ikke den som legger mest på deg, men vekta er ok. Huner litt sånn som Qetesh enda litt for glad i pupp. Har ikke funnet noen god løsning på å få disse to til å spise like ofte som de andre 4.

Siden hun som kansje skal kjøpte Queenie ønsket et Z i navnet hennes, har vi i dag endret navnet til Queen-Zera. Queen-Zera er jo også forholdesvis lita, om du sammen ligner med di andre, men også hun har gått fint opp i vekt etter at jeg nå siste døyn har vært i lag med de mens di spiser og passer på at de får sin del. 648g i går og 686g i dag.

06.11.22 I dag bestemt jeg meg for at jeg ikke orket å vente lenger på DNA svar for å få vite om katten skulle sør over eller ikke. Så da velger jeg å selge henne til kos. For min del hadde det ikke hadd noen betydning om hun var A eller Ab. Men jeg har jo bestemt meg for lenge siden at jeg skulle beholde Quality. Derfor blir det nå sånn denne gangen. Men jeg vet at Qenne får det supert hos Kenneth, for han har en katt fra før som han kjøpte hos meg for litt over et år siden.

07.11.22 Time hos veterinær gikk helt super, Reagerte ikke på verken det ene eller det andre, ei super flink jente. Stolt av dæm alle.

09.11.22 Da valger var tatt og Queen skulle flytte til Kenntet føltes det velgi godt. Men skal sies DNA svaret kom i går, å hun var AA. Så hadde svaret kommet litt før hadde hun gått til avl. Men jeg vet av hele mitt hjerte at hun får det helt fantastisk hos Kenneth og bestemor Vigdis. Hun reiste hjem til deg i dag og da veide hun 1469g

08.03.2023 I dag ble Queen kastrert, å det har gått bare fint. Kenneth tog tog til Mo og fikk siden snitt. Synd ingen veterinærer her i område gjør keisersnitt på den måten.


(N) Nordlæningen's Qasemiro Kosta Bodas Sønn

Farge:RAG n03  Født kl 10.52 Vekt 95g

Du kom rasket etter din søster, å var i fin form her gjorde Jacintha alt. Du fikk et blått strikk med Blått hjerte og turkis perle med hvit Q.

17.08.22 fikk nytt bånd, det er Grønnt.

22.08.22 Quazmire går fint opp i vekt jeg er nå ganske sikker på at han er Bicolor, men om han er blå eller brun vet jeg ikke enda

23.08.22 I dag fikk også du opp øynene, hvertfall nesten helt. I morgen er de nok helt oppe. Herlige lille gutt.

09.09.22 Denne vakker snuppen burde fått et kull eller to etter seg, men en avtale er jo en avtale. Å jeg har lovet han bort til kos desverre.

19.09.22 i dag var en sånn dag da jeg flirte litt og etterhvert ble ganske lei, brukte nok sikker 10 min bare på å få denne lille rakkern veid, for å ro på vekta skulle han ikke sitte. Litt gøy først, men hjelpes så lei jeg blei.

01.10.22 Qazmire går også fint opp i vekt, han er aktiv og nysjerrig, en liten reser blandt alle jenten. Men også i dette kulle blit gutten litt forsagt, ikke så rart siden jenten overstyrer han ofte. Han har hatt en fantastisk utvikling. 09.10.22 I dag har vi endret navnet fra Qazmire til Qasemiro, da eier ønsker det. Karianne har også bestemt seg for å kjøpe Punky, så vil de begge alltid ha selvskap.

07.11.22 Time hos veterinær gikk helt super, han bare malte og tråkket. Håpet kansje på å slippe unna det der dumme stikket da, men neida han måtte til pers, men brydde seg ikke.

11.11.22 Du lille pøbel, koseball, ramp osv, kjært barn har mange navn. Har nå reist til Sortland sammen med Punky.

Jeg tror dere får det fantastisk sammen. Å det var utrolig flott å se hvor rørt Simon ble da han fikk møte dere to.

Du veide 1884g da du reiste.

20.01.23 Qasemiro ble i dag kastrert. Å det gikk bare fint. Fikk også noen fine bilder fra eier. Di ligger i galleriet under her.


(N) Nordlæningen's Quality Kosta Bodas datter

Farge: RAG n04 Født kl 11.46 Vekt 108g

Du lille venn kom med et høyt plopp, sprek og ropende med en gang.

Hun fikk Rødt strikk med Lilla hjerte og rosaperle med hvit Q

17.08.22 byttet til Lilla bånd.

20.08.22 Begynnte du å åpne øynene.

22.08.22 Quaali går fint opp i vekt jeg er nå ganske sikker på at hun er mitted, men om hun er blå eller brun vet jeg ikke enda.

07.09.22 Jeg har jo planer om å beholde en jente selv. Å det står mellom Quaali og Quiana. Er veldig spent på utviklingen på begge.

09.09.22 Denne vakker snuppa la jeg raskt merke til, hun er stor og kraftig. Har en flott profil og god bredde. Jeg elsker henne. Så for min del står det mellom henne og Queenie. Mulig jeg bare må ha dem begge...

01.10.22 Quality, ei rolig jente. Er nok den som leker minst pr i dag, noe også vekta har vist hele veien. Hun er matglad og rolig så da blir jo ofte vekta deretter.

07.11.22 Time hos veterinær gikk helt super, selv Dna testen gikk greit, selv om assisten kunne fortelle at bakbeina gikk så mye, at du fikk et lite klor på armen. Ja ja, det ser nå veldig brutalt ut med denne stikkinga.

Lørdag 26.11.22 ble du hentet av forvert. Så du er heldig å får bo på en vakker plass, med herlig uteområde. Jeg skal nå besøke deg innimellom. Blir så spennede å kommer bort og hilse på deg når du er blitt litt større.
(N) Nordlæningen's  Qetesh Kosta Bodas datter

Farge: RAG n Født kl 13.14 Vekt 88g

Etter litt pause fra Jacintha kom du raske når hun begynte å presse igjen. Du lille jente fikk orange hjerte og hvitkule med sort Q på ditt røde strikk.

17.08.22 Byttet til Orange bånd

22.08.22 Qetesh går fint opp i vekt, jeg er nå ganske sikker på at hun er colorpoint, men om hun er blå eller brun vet jeg ikke enda.

Hun har også fårr opp øynene i dag. Så herlig når de begynner å se seg rundt.

09.09.22 Det er så spennende å se utviklingen på dere, for et så herlig vakkert kull. Å du lille jente, er så nysjerrig og herlig.

27.09.22 Qetesh har siden forrige veieing gått litt ned i vekt, så nå må jeg følge ekstra nøye med henne. Hun maser enda veldig mye etter pupp i stede for å spise mat, å det kan være grunnen, så her må jeg sette inn litt ekstra energi, slik at jeg får henne til å spise.

01.10.22 Heldigvis har Qetesh lagt litt på seg siden forrige veiing, men hun er enda en lettvekter, eller vil si både hun og Queenie er mindre enn di andre, men begge er også de som maser mest om pupp og mindre om mat, regner med dette endre seg når de har tippet 8 uker. Håper hvertfall det.

06-10-22 Endelig har du gått litt opp i vekt, ser jo også at du er blitt glad i våtfor, i tilegg får du litt probiotika, for magen mest som forebyggende. Er jo vkasinering på mandag, å mange har jo tidligere blitt litt dårlig i magen etter første vaksine.

07.10.22 Jeg er så glad, det hjelper absolutt ogsitte sammen med de minste når di skal ha mat Qetesh var 623g i går og er 677gram i dag Stort smile fjes på meg.

15.10.22 I dag har det vært ny veiing, å jeg forstår meg ikke helt på denne småspiste frøkna, virker som hun spiser, hun for å ha energi til lek og morra, ikke for å vokse. Er litt bekymret, men dog ikke veldig. Dette er jo et stort kull og den som er nest minst er jo bare 77g tyngre enn Qetesh. Men hvertfall her kokes det fisk, bløtes tørrfor, ja det meste for at hun skal spise litt mer. Men noen ganger sitter hun der og ser på meg, som om hun syns jeg er forferdelig dum.... Ja ja, jeg får nå bare fortsette å lage mat og få enda flere bekymrings rynker. Hahaha.

25.10.22 Nå går det rette veien, vekta har gått stabilt oppover nå siden den 15 oktober, det er jeg super glad for. Å tipper at hun er over 1kg i morgen.

07.11.22 Time hos veterinær gikk helt super, Ingen anmerkning. Bare snill og god. Brydde seg ikke om å bli stukket. Men di alle roper nå veldig når vi kjører gjennom tunell.

09.11.22 I dag ble Qetesh hentet, å her er virkelig noen som har ting på stell når hun kommer hjem. Kom reisende med fly med fly, leide bil og kom hit og hentet. Hun får også selskap av 2 nydlige sorte huspuser. Dette blir bra.

Hun har gått veldig fint opp i vekt de siste ukene og veide ved levering 1453g

20.01.23 I dag fikk jeg bilde av Qetesh, det ligger i galleriet nedover på siden.

02.02.2023 Ble Qetesh kastrert, inngrepet gikk helt fiint. Å hun var i ok form, Bodyen hemmet henne litt, så jeg anbefalt at de bare kunne ta den av 

da jegskreiv med de 3 dager etter inngrepet. Ikke hørt noe etter da, så da går nok alt bare fint.

24.09.2023 i dag fikk jeg to nye bilder av Qetesh, hun er virkelig blitte en vakker jente. Å hun har et herlig gemytt etter hve eier sier.

Å nå er det store muligheter for at det flytter en gutt til dem etterhvert :)


(N) Nordlæningen's  Quantaz Kasta Bodas datter

Farge: RAG a  Født kl 15.16 Vekt 102g

DNA resultater

14.08.2022 - 08.05.2023 etter ulykke og brudd 2 plasser i en fot.

Du lille pus, klarer jeg ikke se noe kjønnsorgan på. Så jeg må vente et døyn og som om det er bare velig smått eller om du er en av de som må over regnbuebroen så alt for tidlig. Men nå når hun er blitt litt tørrere, ser det ut som det er en jente. Å hun får fått rødt strikk med turkis hjerte, Blå kule med hvit Q.

17.08.22 Byttet i dag til Rødt bånd

22.08.22 Quiana går fint opp i vekt, og  jeg er nå ganske sikker på at hun er colorpoint, men om hun er blå eller brun vet jeg ikke enda.

24.08.22 Der var også Quiana sine øyner åpnet. Bedre sent enn aldri, å hun åpnet de på min elste datter sin bursdag. 

07.09.22 Lurer veldig på om det blir deg eller Quaali som blir værende her hos oss.

26.09.22 Snakket med Nora i dag, å hun ville gjerne kalle henne Quantaz

01.10.22 Den nest største jente, å hun er så vakker. Må innrømme jeg virkelig håper å se henne på utstilling. For hjelpes hun utvikler seg bra.

06.10.22 Ja, hva kan jeg si, ei stor dundre på snart et kg. Herlig vakker.

Quantaz er ei STOR  kraftig frøken. ser helt rart ut når hun og den minste i kullet sitter ved siden av hverandre. Ei sm er stor men en på 11 - 12 uker også Qetesh som ser ut som hun er 7-8 uker.

07.11.22 Time hos veterinær gikk helt super, Så herlig fink. Det ble jo også tatt blodprøve av deg, å det gikk fort og enkelt. Du var super flink. Om ca en uke så vet bil blandt annet om du er AA eller om du er bærer av b blod.

28.11.22 Du hadde blodgruppe A, heldigvis. Å i dag reiste du til Gardemoen sammen med Knut, så møter Nora Knut etterhvert, å du får  snart hilse på dine nye menneske venner og puse venner.

20.01.23 Det går bare fint med Quantaz, men jeg er litt lei meg for jeg hadde virkelig håpet å se henne på utstillingen i Trondheim. Men slik blir det ikke, da Nora ikke fikk tid å dra.

08.05.2023 Lille vakkre skatten, ble bare 9 mnd. Fikk telefon fra Nora i går 07.05.23 Quantaz hadde skadet seg, gikk ikke på ene foten. I dag hos veterinær ble det konstatert 2 brudd i den ene foten. Å en enmor regning 80 -140 000 for opprasjon. Så det hadde hun forståelig nok ikke råd til. Så Quantaz fikk i dag sovne inn. 

Bare til å gråte av, vakker pusen.

Her er bilder av kattungene. 


God Jul bilde fra Luna med sin familie.
God Jul bilde fra Luna med sin familie.
Nydelig bilde.
Qetesh 6,5 uker 28.09.22
Qetesh 6,5 uker 28.09.22
Qetesh 14.10.22
Qetesh 14.10.22
Quantaz 28.09.22
Quantaz 28.09.22
Mamman vår Jacintha
Mamman vår Jacintha
Å dette er Pappan vår Kosta
Å dette er Pappan vår Kosta
Her er det kommet 3
Her er det kommet 3
Jacintha og 4 gull
Jacintha og 4 gull
Queenie 25.08.22
Queenie 25.08.22
Hele jengen 25.08.22
Hele jengen 25.08.22
En av jentene. 25.08.22
En av jentene. 25.08.22
Quicky 08.09.22
Quicky 08.09.22
Qazmire 08.09.22
Qazmire 08.09.22
Queenie 08.09.22
Queenie 08.09.22
Quiana 08.09.22
Quiana 08.09.22
Qetesh og Oktavia 09.09.
Qetesh og Oktavia 09.09.
Qetesh 09.09.22
Qetesh 09.09.22
Quality
Quality
Quicky 13.09.22 Foto Natalie B J Hagavei
Quicky 13.09.22 Foto Natalie B J Hagavei
Quicky 13.09.22 Foto Natalie B J Hagavei
Quicky 13.09.22 Foto Natalie B J Hagavei
Qazmire 13.09.22 Foto Natalie B J Hagavei
Qazmire 13.09.22 Foto Natalie B J Hagavei
Qazmire 13.09.22 Foto Natalie B J Hagavei
Qazmire 13.09.22 Foto Natalie B J Hagavei
Qazmire 13.09.22 Foto Natalie B J Hagavei
Qazmire 13.09.22 Foto Natalie B J Hagavei
Qetesh 13.09.22 Foto Natalie B J Hagavei
Qetesh 13.09.22 Foto Natalie B J Hagavei
Qetesh 13.09.22 Foto Natalie B J Hagavei
Qetesh 13.09.22 Foto Natalie B J Hagavei
Qetesh 13.09.22 Foto Natalie B J Hagavei
Qetesh 13.09.22 Foto Natalie B J Hagavei
Quality 13.09.22 Foto Natalie B J Hagavei
Quality 13.09.22 Foto Natalie B J Hagavei
Quality 13.09.22 Foto Natalie B J Hagavei
Quality 13.09.22 Foto Natalie B J Hagavei
Quality 13.09.22 Foto Natalie B J Hagavei
Quality 13.09.22 Foto Natalie B J Hagavei
Quality 13.09.22 Foto Natalie B J Hagavei
Quality 13.09.22 Foto Natalie B J Hagavei
Queenie 13.09.22 Foto Natalie B j Hagavei
Queenie 13.09.22 Foto Natalie B j Hagavei
Queenie 13.09.22 Foto Natalie B j Hagavei
Queenie 13.09.22 Foto Natalie B j Hagavei
Quiana 13.09.22 Foto Natalie B J Hagavei
Quiana 13.09.22 Foto Natalie B J Hagavei
Quiana 13.09.22 Foto Natalie B J Hagavei
Quiana 13.09.22 Foto Natalie B J Hagavei
Quicky i dag hos veterinær Mona Svaleng
Quicky i dag hos veterinær Mona Svaleng
27.09.22 Vi fikk sjekket øyet som hun hadde sår på etter fødselen.
Quicky 28.09.22
Quicky 28.09.22
Quicky 28.09.22
Quicky 28.09.22
Quicky 28.09.22
Quicky 28.09.22
Quicky 28.09.22
Quicky 28.09.22
Queenie 6,5 uker. 28.09.22
Queenie 6,5 uker. 28.09.22
Queenie 6,5 uker. 28.09.22
Queenie 6,5 uker. 28.09.22
Queenie 6,5 uker. 28.09.22
Queenie 6,5 uker. 28.09.22
Queenie 6,5 uker. 28.09.22
Queenie 6,5 uker. 28.09.22
Queenie 6,5 uker. 28.09.22
Queenie 6,5 uker. 28.09.22
Qazmire 6,5 uker. 28.09.22
Qazmire 6,5 uker. 28.09.22
Qazmire 6,5 uker. 28.09.22
Qazmire 6,5 uker. 28.09.22
Qazmire 6,5 uker. 28.09.22
Qazmire 6,5 uker. 28.09.22
Qazmire 6,5 uker. 28.09.22
Qazmire 6,5 uker. 28.09.22
Qazmire 6,5 uker. 28.09.22
Qazmire 6,5 uker. 28.09.22
DSC_5014
DSC_5014
Qetesh 6,5 uker 28.09.22
Qetesh 6,5 uker 28.09.22
Qetesh 6,5 uker 28.09.22
Qetesh 6,5 uker 28.09.22
Qetesh 6,5 uker 28.09.22
Qetesh 6,5 uker 28.09.22
Qualty 6,5 uker 28.09.22
Qualty 6,5 uker 28.09.22
Qualty 6,5 uker 28.09.22
Qualty 6,5 uker 28.09.22
Qualty 6,5 uker 28.09.22
Qualty 6,5 uker 28.09.22
Qualty 6,5 uker 28.09.22
Qualty 6,5 uker 28.09.22
Qualty 6,5 uker 28.09.22
Qualty 6,5 uker 28.09.22
Quantaz 28.09.22
Quantaz 28.09.22
Quantaz 28.09.22
Quantaz 28.09.22
Quantaz 28.09.22
Quantaz 28.09.22
Quantaz 28.09.22
Quantaz 28.09.22
Queenie 01.10.22
Queenie 01.10.22
Bølle gjengen 01.10.22
Bølle gjengen 01.10.22
Jenta som skal til Nora
Jenta som skal til Nora
Blue beauty
Blue beauty
Quantas 14.10.22
Quantas 14.10.22
Quantas 14.10.22
Quantas 14.10.22
Quantas 14.10.22
Quantas 14.10.22
Quantas 14.10.22
Quantas 14.10.22
Qasemiro 14.10.22
Qasemiro 14.10.22
Qasemiro 14.10.22
Qasemiro 14.10.22
Qasemiro 14.10.22
Qasemiro 14.10.22
Qasemiro 14.10.22
Qasemiro 14.10.22
Qasemiro 14.10.22
Qasemiro 14.10.22
Quality 14.10.22
Quality 14.10.22
Quality 14.10.22
Quality 14.10.22
Quality 14.10.22
Quality 14.10.22
Quality 14.10.22
Quality 14.10.22
Quicky 14,10,22
Quicky 14,10,22
Quicky 14,10,22
Quicky 14,10,22
Quicky 14,10,22
Quicky 14,10,22
Quicky 14,10,22
Quicky 14,10,22
Quicky 14,10,22
Quicky 14,10,22
Qetesh 14.10.22
Qetesh 14.10.22
Qetesh 14.10.22
Qetesh 14.10.22
Qetesh 14.10.22
Qetesh 14.10.22
Queen-Zera 14.10.22
Queen-Zera 14.10.22
Queen-Zera 14.10.22
Queen-Zera 14.10.22
Queen-Zera 14.10.22
Queen-Zera 14.10.22
Queen-Zera 14.10.22
Queen-Zera 14.10.22
Queen-Zera 14.10.22
Queen-Zera 14.10.22
Qetesh fikk bilde av Eier Tom R i dag.
Qetesh fikk bilde av Eier Tom R i dag.
20.01.23
Punky og Qasemiro
Punky og Qasemiro
Fot eier: Karianne.
Herlig bilde Qasemiro og Punky.
Herlig bilde Qasemiro og Punky.
Når eier er ute.

Dato

Nr 1

Nr 2

Nr 3

Nr 4

Nr 5

Nr 6

15.08.22

101g

100g

111g

127g

97g

113g

16.08.22

126g

112g

126g

143g

108g

116g

17.08.22

139g

126g

139g

159g

123g

128g

18.08.22

156g

149g

155g

185g

144g

149g

19.08.22

169g

162g

170g

204g

161g

165g

20.08.22

181g

171g

179g

216g

168g

179g

21.08.22

193g

181g

189g

238g

180g

191g

22.08.22

200g

187g

198g

243g

185g

205g

24.08.22

227g

210g

213g

278g

209g

235g

26.08.22

256g

237g

245g

312g

227g

263g

28.08.22

281g

263g

269g

336g

249g

292g

30.08.22

292g

282g

284g

361g

271g

304g

01.09.22

319g

294g

294g

381g

297g

325g

04.09.22

362g

314g

333g

419g

330g

363g

07.09.22

424g

347g

385g

460g

381g

409g

Qasemiro Innlagt på Julekalender fra
Qasemiro Innlagt på Julekalender fra
Karianne Skjelstad
Qetesh er 1 år i dag 14.08.23
Qetesh er 1 år i dag 14.08.23
Foto fra FB
Qetesh og hunden til Silje og Tom Robin
Qetesh og hunden til Silje og Tom Robin
Fikk dette herlige bilde fra Elisabeth nå i kveld
Fikk dette herlige bilde fra Elisabeth nå i kveld
Et herlig bilder av Quicky og Elisabeth sin datter. Syns det var så herlig, Å for en heldig pus.
Fikk tillatelse av Mor til å legge ut bilde.
Foto : Mor til barnet og eier av Quicky/Luna
Quantaz
Quantaz
DSC_5542
DSC_5542
DSC_5543
DSC_5543
Qetesh 28.10.22
Qetesh 28.10.22
Qetesh 28.10.22
Qetesh 28.10.22
Qetesh 28.10.22
Qetesh 28.10.22
Qetesh 28.10.22
Qetesh 28.10.22
Quicky 28.10.22
Quicky 28.10.22
Quicky 28.10.22
Quicky 28.10.22
Quicky 28.10.22
Quicky 28.10.22
Queen-Zera 28.10.22
Queen-Zera 28.10.22
Queen-Zera 28.10.22
Queen-Zera 28.10.22
Queen-Zera 28.10.22
Queen-Zera 28.10.22
Quality 28.10.22
Quality 28.10.22
Quality 28.10.22
Quality 28.10.22
Quality 28.10.22
Quality 28.10.22
Quality 28.10.22
Quality 28.10.22
Qasemiro 28.10.22
Qasemiro 28.10.22
Qasemiro 28.10.22
Qasemiro 28.10.22
Qasemiro 28.10.22
Qasemiro 28.10.22
Qetesh 03.11.22
Qetesh 03.11.22
Fotograf: Min datter Natalie
Qetesh
Qetesh
Er kommet hjem til Simon og Silje. Herlig å se hvor fort hun fant seg til ro. 11.11.22
Foto Silje
Qetesh
Qetesh
Foto: Silje
Qetesh og hunden deres
Qetesh og hunden deres
Foto: Silje
Qetesh
Qetesh
Foto Silje.
Qetesh
Qetesh
Eier beskrivelse:

Det går bare fint. Ei trygg lita frøken som utforsker, leker og klatrer. Hunden var litt skummel den første kvelden, men neste morgen skulle ho bort og hilse. Som du ser på bildet så er de gode venner nå.
Qetesh og Anya hunden til Simon og Silje
Qetesh og Anya hunden til Simon og Silje
Foto: Simon.
Queen-Zera eller Mira som Kenneth kaller henne.
Queen-Zera eller Mira som Kenneth kaller henne.
Bilde fikk jeg 14.11.22
Queen-Zera eller Mira som Kenneth kaller henne.
Queen-Zera eller Mira som Kenneth kaller henne.
Bilde fikk jeg fra Kenneth 14.11.22
Quicky/Luna har vist behov for en vakse.
Quicky/Luna har vist behov for en vakse.
Foto og Eier: Elisabeth.
Quantaz 26.11.22
Quantaz 26.11.22
Quantaz 26.11.22
Quantaz 26.11.22
Bilde fra Silje, dette er rundt 12 Nov 2023. Og det er Qetesh
Bilde fra Silje, dette er rundt 12 Nov 2023. Og det er Qetesh
Qetesh har funnet maten sommen med de andre katten
Qetesh har funnet maten sommen med de andre katten
Queen Zera og Ivo C ( Dotten. Desember 2023
Queen Zera og Ivo C ( Dotten. Desember 2023
Herlig å se de sammen.
Luna sammen med Elisabeth sin datter.
Luna sammen med Elisabeth sin datter.
Fikk bilde 20.01.23
Qetesh 3 dager etter kastrering.
Qetesh 3 dager etter kastrering.
Datteren og Luna til Eier av Quicky/Luna
Datteren og Luna til Eier av Quicky/Luna
På hytten i strålende sol ☺️
Qetesh er 1 år i dag 14.08.23
Qetesh er 1 år i dag 14.08.23
Foto fra FB.
Qasemiro 1 år i dag 14.08.23
Qasemiro 1 år i dag 14.08.23
Foto fra FB
Quicky Luna  er 1 år i dag. Foto fra FB
Quicky Luna er 1 år i dag. Foto fra FB
Quicky Luna  er 1 år i dag. Foto fra FB
Quicky Luna er 1 år i dag. Foto fra FB
Queen Zera er nå 1 år.
Queen Zera er nå 1 år.
Quicky ( Luna ) fikk bilde i dag 21.09.23
Quicky ( Luna ) fikk bilde i dag 21.09.23
Sammen med en hyggelig mld om at di kansje ønsket seg en til pus til våren.
Qetesh 24.09.223
Qetesh 24.09.223
Qetesh 24.09.223
Qetesh 24.09.223
Å nå får hun kansje selskap av Sancho etterhvert.
Qazemiro.
Qazemiro.
Fikk bilde via mesenger fra Karianne
Qasemiro
Qasemiro
Fikk bilde via mesenger fra Karianne
Qasemiro, lurer på om han  skal hjelpe til å bake
Qasemiro, lurer på om han skal hjelpe til å bake
Fikk bilde via mesenger fra Karianne
Qasemiro. Klar for et bad?
Qasemiro. Klar for et bad?
Fikk bilde via mesenger fra Karianne
Fikk bilde fra Karianne 27.03.2024. Dette er Qasemiro
Fikk bilde fra Karianne 27.03.2024. Dette er Qasemiro
Fikk bilde fra Karianne 27.03.2024. Dette er Qasemiro
Fikk bilde fra Karianne 27.03.2024. Dette er Qasemiro
Her banker han på vinduet til Kariannes Nabo.
Fikk bilde fra Karianne 27.03.2024. Dette er Qasemiro
Fikk bilde fra Karianne 27.03.2024. Dette er Qasemiro

Dato

Quicky

Queen-Z

Qasemiro

Quality

Qetesh

Quantaz

10.09.22

465g

372g

405g

497g

415g

444g

13.09.22

512g

406g

453g

547g

475g

514g

16.09.22

537g

414g

576g

570g

476g

537g

19.09.22

593g

471g

522g

606g

559g

590g

23.09.22

657g

548g

570g

691g

561g

674g

27.09.22

727g

568g

653g

733g

525g

742g

01.10.22

763g

578g

778g

776g

546g

769g

06.10.22

865g

648g

861g

885g

623g

901g

09.10.22

914g

749g

939g

940g

765g

985g

15.10.22

969g

825g

1089g

1060g

748g

1134g

20.10.22

1063g

944g

1233g

1127g

858g

1195g

25.10.22

1115g

1115g

1306g

1182g

994g

1365g

30.10.22

1235g

1162g

1388g

1284g

1126g

1442g

04.11.22

1363g

1346g

1627g

1339g

1228g

1637g

09.08.22

1498g

1469g

1844g

1551g

1453

1756g

Levering

11.11.22. 1538g

09.11.22. 1469g

11.11.22. 1884g


09.11.22. 1453g