T-Kull 2015

(N) Nordlæningen's T-Kull

Født 4 og 5 Nov 2015

Mor: (N) Nordlæningen's Ismara RAG a 04 (Bærer av Lilla)

Far: NO*Tranquil Erlend Elias RAG n

Stamtavle/Pedigree

Navn / Name

Farge/ Color/ Veit/Vekt

Født /Born/Time

Kjønn / Sex


Gutten uten navn


84g

04.11.2015 kl 23.05

Gutt

Døde, hadde helt åpen gane.

(N) Nordlæningen's Tequila Sunrise


RAG (b) 04 91g (Lys rosa)

04.11.2015 Kl 23.28

Jente

Solgt til Jennifer Lisell Hadland Hopen Bergen Selges som avls katt.

(N) Nordlæningen's  Tarzan


RAG a 04 (Grønn)

04.11.2015 Kl 23.38

Gutt

*Nina S Høgseth SOLGT Som kose katt Kastrert.

(N) Nordlæningen's Thunderbird


RAG b 04 74g (Hvit)

05.11.2015 Kl 00.01

Gutt

Martine Wake Stensen SOLGT Egen avtale.

(N) Nordlæningen's Tingeling


RAG n 04  72g (Mørk Rosa)

05.11.2015 KL 00.54

Jente

Døde etter en tragisk ulykke.

(N) Nordlæningen's Tara


RAG n   88 g (Gul)                                                                                                                                                                   

05.11.2015 Kl 01.22

Jente

Solgt til Narve Heggdal Kose katt

Kastrert.


Kl 23.05 04.11.2015 ko den første av kattungene til verden, det var en nydelig gutt med god vekt.


Men jeg merket med en gang at der var noe galt, han pustet rart, å Ismara ville liksom ikke bry seg med han. Jeg begynnte å masere han, men han kom liksom ikke helt i gang. Så begynnte jeg å gå over han, å da jeg åpnet munnen hans, så jeg hva som var galt. Han hadde helt åpen gande, noe som igjen ville gjort at han ikke ville gått i seg mat. Så vi valgte å hjelpe han over Regnbue broen. Bilde på siden her er av han og Ismara.


Men så kom det ..... på løpende bånd, noen født før og noen etter midnatt. Så får høre med NRR hvordan man gjør det med registrering her. Men tror nok alle blir registrert som født 4 November.


Pr i dag 05.11.2015 er navnene bare et forslag.

07.04.16 I går 6 April ble Tarzan kastrert, har fått et bilde av han, å fått vite at det går bare fint med han, å at det nå er full fart på han igjen. Å det er godt å høre :)BILDER AV T-KULLET

(N) Nordlæningen's Tequila Sunrise

RAG b 04


Tequila er i kosen suppe, som jeg trodde var blå. Men mye tyder på at hun er sjokolade, derfor blir det nå tatt DNA av pappan, for å finne ut om han bærer gen for sjokolade, vi vet mamman gjør det.

Først var det meningen at denne snuppa skulle til ei som heter Eva, men oppi all elendighet vi har hatt siste døyn, kom det godt med at Eva ombestemte seg, for nå skal hun med tiden flytte til Jenifer, hun som egentlig skulle ha Tingeling.

Tequila er ikke så veldig nysjerrig av seg, nå vi kommer inn på kjøkkenet vil hun rett opp på oss, og der vil hun være, det samme gjør Thunderbird


13.02.2016 Tequila bor nå i Bergen. Å hun er en vakker sjokolade jente :) Hun er solgt som avls katt, å jeg ser veldig frem til å følge hennes utvikling.


Tequila har pr 03.02.2021 hatt 2 kull kattunger.


16.01.2024 Desverre ble Tequila solgt til en noe usæriøs oppdretter. Jeg måtte mase på henne for at Tequila sitt andre kull skulle bli registrert. Kull nr 3 solgte hun (hvertfall hadde hun finnannonser der det stor at de skulle selges med stamtavle) Her er det desverre noen kjøpere som er blitt lurt, for der er aldri blitt rekvirert stamtavle til dette kullet som ble født 14.09.22. Tror det var 3 stk i kullet, 2 gutter som ble solgt og en jente som hun beholdt. Regner med dette blir en jente hun velger å få urgistrerte kattunger på. Håper de som kjøpte disse kattungen, går til forliksråde, Politi hva som helst. For å få pengen tilbake. Det er svindel når man selger en vare som noe den ikke er.
Eier: Jennifer Hopen RÅDAL


UTSTILLINGS RESULTATER


STED OG DATO

DOMMER

RESULTAT

Hansakatten 22.10.2016

Charles Spijker

EX1 + Cert

Hansakatten 23.10.2016

Michael Edstrøm

EX1

(N) Nordlæningen's Tarzan

RAG a

Tarzan, Er en ganske kraftig liten plugg :)

Nysjerrig og glad i mat. Han skal flytte til Nina på Reipå, så han kan jeg jo være heldig og få møte inni mellom, når jeg er på de traktene :)
Eier: Nina Svendsgård REIPÅ

(N) Nordlæningen's Thunderbird

RAG b 04

Thunderbird er også en sånn liten kose gutt, han bare elsker å sitte på fanget. Å denne gutten blir det lett / eller så lett det kan bli å selge, for han skal til Maritne og hun og Mamman har en annen Ragdoll Pricilla fra meg, de kaller henne Mocca :)

Å da vet jeg med sikkerhet at han kommer en plass han får det bra. Bodø gutt blir han :) Å også han får jeg nok se om det bare passer seg sånn :)


Thunderbird, var siste mann som flyttet hjemme fra. Dette pga at de små hadde plages litt med magen. Å jeg villa ha svar på dette. Men nå er også han flyttet. Han var nesten 14 uker da han ble hentet.


Thunderbird fikk et kull unger, det var vårt X-kull


Eier Martine Wake BODØ


(N) Nordlæningen's Tara

RAG n

Tara også et lite mat troll, først til puppen, i dag er de jo 4 uker. Å vanlig mat er ikke så veldig spennede enda. Men Pupp er supert. Tara er en leken frøken, henger i beina våre når vi kommer inn i kjøkkenet, det gjør for så vidt alle 7 :) Det gjorde også Tingeling helt frem til ulykken.

Tara skal flytte sørover, så sjansen for at jeg møter henne igjen er jo liten. Men hvem vet kansje en dag er vi på ferie der nede :)

 

07.02.2016 Er så glad i dag fikk jeg bilder av Tara, Som de foresten kaller for Muffins :) Herlig navn på en herlig pus. Å bildene er selvfolgelig kommet inn i albumet til T kullet.

 

Å et her på siden :)


I dag 21.04.2016 ble Tara sterilisert

18.03.2021 Hurra, i dag tok Narve kontakt med meg, å jeg fikk vite at Tara har det bare helt toppers. Hun er frisk og rask og alt bare vell. Fikk også et par nye bilder av henne :)


Eier: Narve Heggedal TONSTAD

(N) Nordlæningen's Tingeling

RAG n 04

Vår kære lille herlige Tingeling. Hun ble akkurat 4 uker i dag 02.12.2015, og i dag var dagen hun tok farvell med oss.

I går var hun utsatt for en tragisk ulykke, min datter på 5år skulle inn på kjøkkenet og spise frokost. Å hun var uheldig å, slik at platen som sto som stengsel tippet over vår lille Tingeling, som egentlig skulle flytte til Rådal.


Det var helt grusomt hun blødde ut av munnen, sleit med å få tilbake pusten, jeg kontaktet dyrelege, de mente det var bare å avlive henne.

Noe jeg ikke ville, jeg ønsket å gi henne en sjanse. Kontaktet flere hilere, å de prøve og prøvde. Jeg øynet et lite håp utpå dagen, da ut svelgte unna melk som jeg dryppet i munnen hennes. Da kvelden kom tok vi henne med oss i senga. ( Passe hele dagen og natta på å holde henne varm og at hun skulle ha det så bra som mulig. (Hun hade ingen yttre så, selv om det kan se sånn ut, på bildene under)

 

Men desverre utpå natt morgenen ble hun verre, pustet veldig tungt og det var mye surkle lyder, så vi tok henne med til Dyrlegene Bodø, å der sovnet hun stille inn i dag va Kl 10.00.

 

I morgen, skal vi ut å få hull på terla og gi henne er grav.

 

Så til alle der ute, vær obs på alt, ulykken kan være så nært. Å det er så forferdelig vondt og urettferdig.


De siste bildene og hennes egen side ligger i under R.I.P.


Det er en del bilder som langt fra er pene, men det var virkeligheten DESVERRE.