II-Kullet 2021

(N) Diadem's Tamino Sollis

Rag a 03

II Kullet


Født: 22.03.2021


Stamtavle

 

 

 

 

SE*Lil'Magics Vieira

RAG n 03 


Litt om dette Kullet

Dette er vårt første kull i 2021

14.02.21 Merket vi at puppene på Vieira var endret, blitt større og rosa. Så nå gleder vi oss.

 Men ok vekt på de fleste. Men blir å følge opp vekta godt den første tiden,

Vieira fikk totalt 8 kattunger, der en var veldig liten og ikke levedyktig. Å ei nydlig stor fin jente desverra var dødfødt, tok nok for lang tid for henne. 23.03.21 Døde broren hennes Imre, han var svak helt fra fødselen. Trolig grunnet fostervann i lungene som han ikke klarte kvitte seg meg. Men det var et veldig stort kull, og siden fødselen stoppet opp, var det ikke så veldig rart at dette skjedde. Men nå sitter vi igjen med 5 sterke gutter.

Alle guttene i kullet selge til kos og MÅ kastreres, da jeg har restriksjoner på pappan. En beholder jeg selv i avl.

29.03.2021 Gutten vokser fin og hver av dem følger fint sin vekt kurve. I dag har jeg tatt 1 ukers bilder av dem. Å de ligge under linken bilder. Plan er å få tatt bilder av dem alle en gang pr uke.

01.04.2021 I dag får denne gutte flokken besøk av første kjøper av dette kullet :) Noen få nye bilder i galleriet, og en liten videosnutt.

05.04.2021 I dag har vi tatt 2 ukers bilder, å bilder ligger i albumet til kattungene.

Jeg har mer og mer lyst å beholde Inferno selv. Event sette han på foravtale. Men får vente og se til de blir litt eldre.

I dag 12.04.21 er det tid for 3 uker bilder på denne herlige kullet, blr nok litt av en utfordring, hehehe og verre blir den utfordringa jo større de blir. 

3 Ukers bilder finner dere nedover i galleri på denne siden.

14.04.21 I dag smakte de små på våtfor for første gang, så nå må vi snart lete frem do til dem .

19.04.21 I dag er det tid for 4 ukers bilder, dette bil spennende. Når er det jo litt mer fart på guttene, men er vell bare å ikke gi seg.

26.04.21 I dag er det igjen tid for litt bilder. Alle 5 gutten legger fint på seg, er sosiale og gode. 5 ukers bilder ligger i albumet.

03.05.2021 I dag er det igjen tid for å ta bilder, å disse herlig guttene er 6 uker. Det er en fatastisk fin gjeng, både utssende messig og gemytt messig. Håper eierne som er valgt ut er flinke og gode med disse herlig små, når de får dem hjem. Å selvfølgelig at de blir fornøyde.

10.05.2021 små røverer allerede 7 uker, tia flyr. Å i dag har vært en ny dag med bilde tagning. Det er full fart på disse nå, å de klatrer over alt inkl på oss. Bilder denne ganger finner dere nede på siden her.

17.05.21 Nye bilder tatt i dag, etter noen fine dager på Åseli, håper at jeg får tid å ta dem med ut og ta bilder neste uke. De er en herlig gjeng, som utvikler seg veldig fint. Bilder i albumet, under knappen bilder.

24.05.21 Da var en ny uke gått, å gutte balletten er nå 9 uker. I morgen skal II og JJ kullet fra sin første vaksine og chip. Er som alltid spent på om noen av dem reagerer på vaksina. Krysser fingre og tær. Sånn ellers går det helt fin, noen av dem har mager som ikke er like gald i våtfor, men greit å venne dem på det også. I dag var de ute på øversiden av huset et par timer, de stor koset seg, å den ene fikk seg et lite uplanlagt bad. Video under BILDER. Der kommer også 9 uker bildene.

25.05.2021 I dag fikk Gutte gjengen sin første vaksine og Chip, så nå er stamtavlene bestilt. De var super flinke alle sammen, å ingen har til nå reagert noe på vaksina, så får vi vente å se hva som skjer når de får vaksine 2.

31.05.21 10 uker i dag. Tia fly selv om det er en del ting som må gjøres, mye kos, mye støvsuging vasking osv. Men også MYE kos. Vi har nå hatt en uke ca med noen løse mager, noe jeg er rimlig vant med etter vaksinering. Spent på vaksine 2, men ikke verre med det enn at man tar ut av doen når de har vært der. Bilder blir det også i dag, noen sikker under her og noen i albumet bilder. Dere har absolutt noe å glede dere til når dere får disse herlig guttene hjem.

 07.06.21 Ja jessu kor tia flyg, 11 uker allerede, om 2 uke fløtt dæm. Det bi no egentlig litt godt trur æ, e mange her og kattsanda ja, den finn æ overalt. Å holl på å ta bilda av dæm, men det e ikke helt enkelt, men noen har jeg fått til, av Inferno og Bailsy, de andre sover, så får prøve senere. Bildene kommer i Fotp albumet på knappen over her. Vekt, kommer også, når de har våknet :)

16.06.21 Ja da var enda en uke gått, å nå er gutte klubben 12 uker, egentlig kunne de flyttet nå, men de må ha en vaksine til, å denne får de den 22 Juni. Så i neste uke flytter nok de fleste om ikke alle i dette kullet. Vi har tatt bilder av noen, å noen sover, men blir tatt bilde av alle i løpet av dagen. Di blir lagt i foto albumet.

21.06.21 Ja i dag er nok siste dagen jeg sev tar bilde av guttene. En fantastisk gjeng, som reiser denne uka. I morgen er det siste vaksine og helseattest som skal ordnes, samt kastrering og EU pass på en av dem. Å han blir her til den 29 Juni, da reiser jeg til Bergen og leverer han. Blir noen hektiske dager fremover, å veldig rart når de alle er dratt. Men jeg håper og tror at nye erier blir fornøyd, jeg er hvertfall veldig fornøyd både med helse og gemytt på disse herlige små. Bilder kommer under her, så må jeg bare håpe at nye eiere sender meg masse bilder slik at jeg får se du når di vokser seg store og vakkre.

22.06.21 I dag fikk guttene siste vaksina her og helseattest, ingen anmerkning på noen av de. Å de var snille og flinke på bordet hos veterinær. Så nå er de klare for den store verden. Å de blir rolig hentet før helgen hele gjengen.

25.06.21 Ja da var siste mann i dette kullet reist. Han er nå heldig å har selskap av sin halvsøster Jade. 

26.08.21 Noen få nye bilder er det kommet også her i dag. De ligger i foto albumet.


Navn og farge

Født kl

Kjønn

Vekt

Eier

Halsbånd

(N) Nordlæningen's IceMan av Tamino RAG a 03

01.52

Gutt

78g

Bjørnulf Øvrevalle og Rasa Juodvalkiene RAMBERG SOLGT/Kos

Grønn*

(N) Nordlæningen's IronMan av Tamino RAG a 03

02.19

Gutt

94g

Lars Pleym Ludviksen LEKNES Solgt/Kos*

Brun*

(N) Nordlæningen's Inferno av Tamino RAG n 03

02.39

Gutt

85g

Blir i katteriet, skal bo hos Forvert Kaja Martine M Arntsen BODØ

Blå

(N) Nordlæningen's Igor Bailey av Tamino RAG n 03

03.11

Gutt

97g

Ellen Andreassen BODØ SOLGT/Kos

Turkis

(N) Nordlæningen's Ivo Caprino Dotten av Tamino RAG a 03

04.19

Gutt

100g

Kenneth-Andrè Alpøy Andorsen BODØ SOLGT/Kos  

Gul

(N) Nordlæningen's Imre av Tamino

12.38

Gutt

84g

Døde 23.03.2021

Orange

Om fødselen

Fødselen startet ca kl 01.20. Hvertfall da jeg merket de første pressveene. Å allerede kl 01.52 kom første Mann til verden. Kattunge 1-2-3 der kom morkaken ut sammen med kattungen. Nr 4og 5 hang fast en liten stund. Kl 0700 gikk jeg å la meg for Vieira var helt rolig, jeg trodde der var flere igjen. Men kunne jo ikke være sikker. Så kl 12.15 satte fødselen igang igjen. Å det kom enda en gutt kl 12.38. Bare 20 min etter kom ei Jente, men desverre var hun dødfødt, jobbet med henne i ca 15 min. Men viste vell egentlig at det var til ingen nytte.

Så Vieira hadde bare hatt en liten pause, der hun fikk i seg litt mat og fikk sove litt. Nå virker hun rolig og fornøyd. Så nå tror jeg hun er ferdig. 

VÅR HISTORIE

(N) Nordlæningen's IceMan av Tamino RAG a 03

Født kl 01.52 og han veide 78g, altså en ganske liten gutt. Han har fått på seg Grønnt merke bånd. Iceman blir siste mann å åpne øynene, håper han har åpnet øynene til vi tar 2 ukers bilder i morgen. 05.04.21 I dag hadde også Iceman åpnet øynene. Så i dag blir det bilder med åpne øyner. En aktiv krabat, med et herlig vesen. Å han har en liten hvit kan på ene øret, så sjarmerende. 23.04.21 IceMan har sjarmert Chanett i senk, hun er helt betatt av denne , super sosiale skatten. Leke leke leke dagen lang. Bilder i albumet.

14.06.21 En toffing som ofte syns, han er ikke redd for å terge på seg di andre. Å han like å blir båret rundt på, også glad i å være ute på verandaen.

22.06.21 Ja i dag har IceMan fått siste vaksine og helseattest, og bare skryt fra veterinær. Så nå er han klar for å bli lofotramp. Plan er vist at god gutten skal hentes den 25 Juni.

24.06.21 Ja, da var enda en gutt reist. Han har noen timer i bil før han er hjemme. Men de hadde stor bur med både vann og do i. Så det går nok veldig fint. Ser frem til å høre hvordan turen hjem gikk. Lykke til du vakkre pus.

25.06.21 Turen hjem hadde gått bare fint, han ropte litt, så han fikk komme ut av buret og da sovnet han på fanget til eier. Bilde fra eier i Albumet.

13.09.21 I dag ble IceMan kastrrert, etter hva eier sier har det gått fint, å han var rimlig raskt på beina igjen. Ein nydelig gutt. 

23.10.23 I dag har Rasa, eieren til IceMan lagt ut bilder av han på FB, jeg måtte selvfølgelig ''låne'' et par av bildene. Et ligger på siden her, mens begge kommer også neders, så man virkelig ser hvor vakker han er blitt.

(N) Nordlæningen's IronMan av Tamino RAG a 03

Født kl 02.19 og han veide 94g, litt større enn første mann. Merket med Beige/Brunt bånd. Lille Iron beggynte å få opp øynene 04.04.21. En herremann som ikke gjør mest av seg enda, men liker mage kos. En matglad gutt. Ses ofte i matskåla, elsker våt for.

14.06.21 IronMan er den som gjør minst av seg, han sitter ofte å ser på når de andre sloss o styrer på. Men han elsker en sånn fjær leke som jeg har. Da blir han virkelig med på leken. Ellers er nok han den desidert roligste av guttene.

Han og Inferno er de to minste, men de har fulgt sin egen vektkurve fint hele veien. 

22.06.21 IronMan fikk masse skryt, å vet mente han hadde den beste vekta... De andre er litt tykke, hmmm ikke helt enig men, joda han har en fin vekt denne karen også, men noe slankere enn di andre. Å veldig kosen og snill. Også han klar for Lofoten.,

25.06.21 Ja da var også du reist, her blir veldig stille nå, tror jeg. For nå er snart alle de største reist. Joda dere gutta var størst, å dere har jo reist nå alle sammen. Men jeg tror dere har fått gode hjem alle sammen. Å her flyttet et kjekk gutt, til en kjekk mann. Håper du får mange super fine år i Lofoten

28.08.2021 I dag fikk jeg beskjed om at IronMan og Jade er kastrert. Fikk bilde også. Alltid litt tøft syns jeg når de ligger i narkose.

12.02.24I dag fikk jeg noen nydlige bilder av IceMan. Ligger nederst på siden.


(N) Nordlæningen's Inferno av Tamino RAG n 03

Død 04.07.22

Født kl 02.39 og han veide 85 g. Middels stor. Merket med blått bånd. Inferno åpnet øynene 03.04.2021. Inferno ser ut til å bli en veldig fin pus med tanke på profil også videre. Så her blir det valgest kvaler sette han på for eller Queen sin på for. 23.04.21 Denne karen falt jeg selv tidlig for, han er kosen. Men ikke den som kommer først.

14.06.21 Inferno er den minste av bølle gjengen, men han er også en rimlig aktiv krabat. Ikke den mest kosne, men absolutt leken.

15.06.21Inferno var den som først ble stukket i dag og fikk tappet litt blod til DNA test, han var rolig og flink. Så det gikk fort og greit. Fantastisk når det går så greit. Svar på testblir utlagt på hans egen siden, nårjeg får test svar.

Han fikk også helseattest uten noen anmerkninger. Så i dag blir han hentet av forvet Kaja MM Arntsen og blir boende i Bodø.

15.06.21 kl 15.45 Ja nå er Inferno hentet av forvet Kaja. Litt rart kjenner jeg, men han får det nok helt fantastisk hos Kaja m familie. Lykke til vidre til både Inferno og familien. Men blir nå å møte han inni mellom .

Dette sier forvert om Inferno pr  i dag 21.06.21

Han e nyskjerrig, kosen, leken, modig. Må begrens han litt i matfatet, har lyst på alt. Til og mæ alt vi spis. 

04.07.22 En grusomt trist dag, i dag fikk vi vite at du er død, Kaja ringte meg kø 09.00 i dag, du hadde klart å komme deg hjem, men skaden etter at noen trolig har kjørt på deg, eller enda verre noen ikke har vært snille var så store at du klarte ikke mer og lyset ditt er slukket. Du har vandret over regnbuebroen bare 15 måneder gammel.

(N) Nordlæningen's Igor Bailey av Tamino RAG n 03

Født kl 03.11 og han veide 97g. Han fikk på seg Turkis halsbånd.

02.04.2021 hadde Igor fått opp det ene øyet. Første mann. Også en flott gutt med herlig profil. Har vært litt frem og tilbake mellom han og broren Inferno. Begge er jo brune i tillegg. 23.04.21 Også Igor er en matglad skatt, han er ganske mye større enn sin bror Inferno. Elsker mage kos.

14.06.21 Bailey gutten, malepus, kose pus osv. Han er no den mest kosene, og pr i dag den absolyutt største. Men ikke lat av den grunn leker masse og elsker fjære mi.

22.06.21 Bailey gutten, fikk beskjed om at han var god og rund i magen, joda jeg vet da det. Han har vært størst hele veien, en herlig go og stor gutt. Jeg selv elsker når du er litt runde. Akkurat som meg selv.

Flink når han fikk vaksine og ingen anmerkning han heller på helseattesten.

24.06.21 Ja da var også denne herre mannen hentet. Veldig gøy, eier var mer eller mindre i ekstase, tor hun gledet seg veldig til å få han hjem, slik at han skulle få hilse på Zoe.

15.09.21 Ja da var også Bailey kastrert. Å da er alle guttene kastrert. Bortsett fra en som vi har på for for videre avl.

Det hadde gått fint under inngrepet.(N) Nordlæningen's Ivo Caprino Dotten av Tamino RAG a 03

Han ble født kl 04.19 og veide 100g, altså størst til nå. Han fikk Gult bånd på seg. Åpnet øynene 04.04.2021. Lille super sosoal, kommer raskt til åpninga i fødekassen og elsker å bli pjusket på. 23.04.21 Kansje den mest sosiale av dem, er han som kommer raskest bort når vi kommer inn. En herlig litt pratsom gutt.

14.06.21 Pratmakern vår, en stor fin gutt. Nest størst, hadde man vist utvikling når de var mindre, hadde nok denne karn gått vidre i avl. Han har en look jeg bare elsker. Tempramang lik di andre, leken ikke så veldig kosen i denne alderen. Men ta frem en fjær eller dra leke ja da er han med.

22.06.21 Dotten gutten, en helig rolig gutt. Verken tykk eller tynn/slank. Litt rund i magen, men ikke mer enn det må vi da tåle. Ingen anmerkning på helseattesten. Rolig og snill ved undersøkelse.

23.06.21 Ja da var også Ivo C hentet og dratt til sin eier. En herlig god og trygg gutt. Håper jeg får bilder med mer etterhvert som han vokser og blir stor. Håper og tror han får et trygt godt hjem. Han kommer hvertfall til kattevante mennesker. Han ble nr 3 som flyttet.

14.09.21 Dotten ble i dag kastrert, han ble kastrert hos veterinærene på Fauske (N) Nordlæningen's Imre av Tamino

Han ble født kl 12.38 og veide 84g. Han fikk orange bånd.  Jeg plages litt med å få han til å ta pupp, så vi støttemater litt nå og håper han blir sterkere.

Desverre ble bare Imre litt over et døyn han døde 23.03.21 kl 18.10

Kattungenes vekt

DATO

Grønn

Beige/Bru

Blå

Turkis

Gul

23.03

86g

106g

93g

110g

103g

24.03

101g

123g

113g

121g

113g

25.03

118g

138g

126g

128g

126g

26.03

138g

153g

143g

143g

144g

27.03

141g

162g

150g

153g

155g

28.30

164g

178g

167g

176g

172g

29.03

182g

196g

178g

196g

194g

30.03

192g

212g

189g

206g

203g

31.03

208g

220g

206g

226g

220g

02.04

242g

256g

235g

262g

248g

04.04

271g

272g

262g

288g

266g

DATO

Grønn

Beige/Bru

Blå

Turkis

Gul

06.04

304g

306g

295g

317g

295g

12.04

393g

385g

371g

421g

371g

19.04

508g

469g

470g

561g

462g

26.04

619g

575g

578g

635g

599g

03.05

749g

716g

708g

811g

739g

10.05

931g

896g

849g

982g

858g

17.05

1096g

998g

945g

1079g

986g

24.05

1233g

1136g

1062g

1233g

1122g

31.05

1366g

1160g

1155g

1360g

1283g

07.06

1609g

1295g

1302g

1609g

1480g

14.06

1839g

1506g

1473g

1944g

1661g

21.06.21

2015g

1690g

Flyttet

2229g

1851

Ice Man 12.02.24
Ice Man 12.02.24
StorePus (IronMan)
StorePus (IronMan)
Bilde fikk jeg Fra Lars Pleym Ludvigsen i Julekalender på FB
Ice Man Oktober 2023
Ice Man Oktober 2023
Se så flott øyenfarge han har fått. Herlig stor gutt
IceMan Oktober 2023
IceMan Oktober 2023
Blide er tatt av Eiere Rasa.
StorePus (IronMan)
StorePus (IronMan)
Bilde fikk jeg Fra Lars Pleym Ludvigsen i Julekalender på FB
LillePus (Jade) og StorePus (IronMan)
LillePus (Jade) og StorePus (IronMan)
Bilde fikk jeg Fra Lars Pleym Ludvigsen i Julekalender på FB
Ice Man 12.02.24
Ice Man 12.02.24